Paramı alamadıgım yerı sıkayet etmek

Nadiaa

devrim sehitleri olumsuzdur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
17.360
158
88
35
Merhaba kizlar issiz donemimde taseron bir firmada calistim firma bizi bir fabrikaya goturdu orada calistim ..oncelikle sunu soyliym taseron firma bana sigorta da yapti ama simdi parami vermiyorlar 8 gun calismistim beni goturdukleri yerde smdi o fabrika az calismis oldgum icin parami odemiyormus sozde bunlarda bana odeme yapmiyorlar 170 calisma bakanligini aradim iki isyerininde adresini verin dediler ama bi sonuc cikarmi bilmiyorum szin onerebileceginiz birsey varmi

çalıştığınız ve hak ettiğiniz parayı size nasıl vermiyorlar anlamadım
işe giriş çıkışlarınızda kart okutma giriş çıkış için imza atma gibi işlemler yaptıysanız çalıştığınızı çok kolay ıspat edersiniz zaten sgk da yapmış size

yoksa bile yine peşini bırakmayın sgk nız varmış
şikayette bulunun

Evet sigorta var taseron firma diyorki istedgin yere beni sikayet et bn seni o fabrika uzerinden sigortali gosterdim onlar para odemezsr bende odemem.. boyle bisey varmi baska bir firma adina sigortali gorunmek

Evet sigorta var taseron firma diyorki istedgin yere beni sikayet et bn seni o fabrika uzerinden sigortali gosterdim onlar para odemezsr bende odemem.. boyle bisey varmi baska bir firma adina sigortali gorunmek

evet var
mesela inşaat firmasında çalışıyorum ben
taşeronlarımız var ustalar kalfalar
kalfaların da elemanları oluyor bir iş veriliyor kendilerine o iş için eleman topluyor sgk sı bizim şirketten yapılıyor ödemesi de bizden yapılıyor
ama firma ödeme yapmazsa taşeronun elemanısın sen o da yapmak zorunda bence
siz de o zaman dersiniz ben o fabrikaya güvenip işe girmedim
size güvendim siz beni o firmaya gönderdiniz.

gittiğiniz fabrikada size para ödemiyor olamaz bence aracı firma yani baglı oldugunuz taşeron firma size ödeme yapmıyor

gittiğiniz fabrikada size para ödemiyor olamaz bence aracı firma yani baglı oldugunuz taşeron firma size ödeme yapmıyor

Firmayla konustum.. firma odeme yapmadgini soyledi ... sgk yi aradim 170 i arayin dediler ... 170 hatti ise iki firmaninda bilgilerini bize verin dedi ...

Adam diyorki bnm kazancim yok bende size odeme yapamam istedgin yerr sikayet edeblirsin cok rahat konustu ve alacagim para 250 lira gibi bir tutar kalmasini istemiyorum baska bi cozum yolu varmidr bu isin acaba

Yıl 2014 duyduğumuz şeylere bak arkasında durun bu konunun lütfen benimde çalıştığım firma maaşlarımızı düzenli öderler sigortalarımız da maaş üstündendir ama AGİ vermiyorlar maalesef

Firmayla konustum.. firma odeme yapmadgini soyledi ... sgk yi aradim 170 i arayin dediler ... 170 hatti ise iki firmaninda bilgilerini bize verin dedi ...

ver kaybetcek bişin olmaz
eger orada calısmaya mecbur degılsen

Merhaba,

Çalışma bakanlığını aradıysan soruşturma başlatıp, firmaya denetim için gideceklerdir.Bende 4 ay çalışmıştım ,şikayet edip almıştım geri kalan maaşımı..

Kesinlikle isin pesini birakmayi dsunmuyorum bn issiz oldugum donemde harclik olsun en azndan diye oraya başladım hala parayi alamadim

Merhaba,

Çalışma bakanlığını aradıysan soruşturma başlatıp, firmaya denetim için gideceklerdir.Bende 4 ay çalışmıştım ,şikayet edip almıştım geri kalan maaşımı..

Canim sen nereye sikayet ettin kac ayda sonuclandi bu konu

Normalde 3 bile çalışan sigorta girişin varsa paranı vermek zorundalar. Sigorta olmasa bile insaniyet namına vermek zorunda.
Şikayetlerden umarım bir şey çıkar ama çıkmazsa da uğraştığınla kalırsın.
Keşke başından sistem daha iyi olsa da haklarımızı adam gibi koruyabilse.

CuteMom kaybedecek birseyim yok ve o firmada g3cici calistim zaten smdi kurumsal bi firmada ise girdim

biraz zaman alır ama alırsın inş. sonuçta sgk lı çalışmışsın. ispatı kolay.

biraz zaman alır ama alırsın inş. sonuçta sgk lı çalışmışsın. ispatı kolay.

Evet tek sansim o suan.. yazik günah emeklerime uzuluyorum bn hic fabrika ortaminda calismadm ihtiyaçtan gittim basima gelene bak

Sigorta var ama birsey cikmazmi dersnz

Canim sen nereye sikayet ettin kac ayda sonuclandi bu konu

Bende çalışma bakanlığına şikayet etmiştim..hatta benim durumum daha karışıktı, inşaat sektöründeyim ben,Ana yüklenici , taşeron firmaya maaşlarımızı ödemişti fakat çalıştığım firma işi bırakıp gitmişti..Çalışma bakanlığına şirket bilgilerini ve durumumu izah etmiştim..1 ay içinde dönüş yapılıyor bazen daha erkende olabiliyor. Çünkü biz 3 kişi şikayet etmiştik. Denetlemeye gidilmiş şirkete, ve şirket bizi arayıp ne kadar alacağımız kaldığını öğrenmişti..Biraz karışık oldu ama sonuç itibariyle olumlu sonuçlanmıştı..Umarım yardımcı olabilmişimdir.

geçmiş olsun. şikayetiniz üzerinde durursanız mutlaka alırsınız maaşınızı. belki uzun bir süreç olur ama yine de alırsınız. peki şuan ki çalıştığınız yer nasıl? burası da böyle sıkıntı çıkarmaz inşallah :26:

Simdi kurumsal bir firmada calisiyorum isim guzel para sikintimiz olmuyor ilk defa taseronda calistim oda boyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…