Paramı alamadıgım yerı sıkayet etmek

Ins cozulur 170 i tekrar arayacagim ayni zamanda sigorta mudurlugunede gdip muracaat edicem

Nefret ediyorum nefret şu TAŞORONLUK sisteminden insanlık sucu işliyor bu sistem kan emiciler başındaki ipsiz sapsız adamlar heryerden fışkırıyorlar işcinin hakkıni emegini hice sayıp keselerini dolduruyorlar ama bilmiyorlar bu tarafın bu öbür tarafı var bu taşoron sistem denen köle pazarı yok edilmeli insanca haklar icini biri bu düzen dur demeli ama yokki öyle bi babayigit daha yazarımda canım sıkıldım konu sahibi arkadaşım senin olayı yüzde elli alırsın yüzde elli alamazsin varsa vaktin ugraş bırakma hakkını

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ugrasicam sikayet edicem yok oyle yagma ben ne hallrrde calistim bliyomsnz ayakta belim kirildi 8 gun ayaklarim sisti birde sabah 7 olmadan servise biniyodum aksam 8 de geliodum ne çektim o gunler cok kotuydu

tekrar konustuk paramı vermeye karar vermısler sıkayetı duyunca tırstılar heralde
yrn hesabıma yatıracaklarmıs ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…