PARAMI ÇALAN KOMŞU? NASIL İSPATLARIM

En mantıklısı kamera koymak ama kayıt ettiğinden emin olun yoksa yine paranız gider ispatlayamazsınız. Yada size cagır kahveye yemege flan tuvalete gitme bahanesıyle uzaklasın odadan gizlice izleyin kamerayada çekin

a evet öyle yaptım kameraya kaydettim çantamdan paramı çalarken annesine gösterdim verdiler paramı

Bir şekilde bir şeyinizi almasını sağlayın ve gidip paranızı pulunuzu alın polise gideceğinizi söyleyin, korkacaktır.

Bu size bir ders olmuş olsun. Ailenize anlattınız mı ? Bu insanları bir daha evinize almayın. Hem nasıl ispat edeceksiniz zaten. Bun insanlarla iletişimi tamamen kesin gitsin...

Benim gecen sene yaklasik 4bintllik malım calindi. Kapida hicbir zorlama yoktu. Ev hic dagilmamisti. Eliyle koymuş gibi bulup almiş cekmeceden hatta cekmeceyi ben dagittim bulamayinca. Kameranfalan yoksa kanitlayamazsin. Ancak gizli kamera koyup sonra izlersen olur kanitlarsib

parayı işaretlemeniz nasıl işe yarayacak tam anlamadım.anca kız evin kapısından çıkarken dur bakalım deyip üstünü ararsan ve para çıkarsa o durumda işe yarar.yoksa parayı alsa gitse kendi bir yere bankaya odasına vs koysa evine gidip arama mı yapıcaksın ? ya da harcasa nerden anlıycaksın.bence sadece para koy , hatta yapabilirsen telefonunu videoya getirip o parayı gören bir yere yerleştir odada yalnız bırak.sonra izle.

Butun bu oyunlari kurgulayana kadar bidaha eve sokmasanizmi acaba

Detay verir misiniz? Nasıl oldu?
şöyle ki laptop kameramı kurdum çalışma masamın üstüne kaydı açtım gizledim kamera sekmesini. daha sonra tüm odayı görecek şekilde masaya yerleştirdim. ben odadayken çantamı yokluyordu sırtımı dönünce. ben odadan çıkınca da çantama elini atıp 100 liramı daha çaldı. annesini çağırdım önce ona söyledim izlettim kadın ağladı. ertesi gün paramı getirdiler böyle oldu

Ay naptınız anlatsanıza
şöyle ki laptop kameramı kurdum çalışma masamın üstüne kaydı açtım gizledim kamera sekmesini. daha sonra tüm odayı görecek şekilde masaya yerleştirdim. ben odadayken çantamı yokluyordu sırtımı dönünce. ben odadan çıkınca da çantama elini atıp 100 liramı daha çaldı. annesini çağırdım önce ona söyledim izlettim kadın ağladı. ertesi gün paramı getirdiler böyle oldu

Nereye gidiyoruz biz boyle yaa inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…