Paramı istemeli miyim?

Para iadesi istemeli miyim?

• Evet

OY: 55 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    55
Bence tamamını istemelisiniz. Çünkü yarımkaşan epitimin size hiç bir faydası yok ve elinizde vadedilen belge de olmadığı için aldığınız eğitimin bu anlamda hiç bir faydası, yok. Daha doğrusu siz o parayı, eğitimin belirtilen süresi ve sonımda verilecek belge karşılığında ödediniz. Bazı şeylerin yarımı, olmaz. Elinizde derslerin, başında anlaşmanıza istinaden yazışma varmı?

Evet yazışmalar var. Üstelik ona attığım ücretin dekontu da var.

Dersin ücret iadesini talep edin. Bende gittim işaret dili kursuna daha ilk temel seviyede çok şey öğrendim birde bunun tercümelik seviyesi var ona da gitmeyi istiyordum ama maalesef o bölümü açmadılar hoca yok yalanı ile. Bu arada halk eğitime gittim ben en kötü vaktiniz varsa ücretsiz halk eğitime de gidebilirsiniz. Bizim küçük ve vasıfsız bir şehir olduğundan bi kurs açıyorlar seviye seviye olması gereken bölümleri devamını açmıyorlar. Doğduğun yer kaderindir lafı tam bu noktada sinirimi bozuyor :KK70: Ki hocamızda çok iyiydi gerçekten uygulamalı bir şekilde kısa sürede öğretmişti.
Ben de aynı şekil halk eğitimde ilk seviyeyi bitirdim ama ikinci seviye açılmadı. Ücretsiz açılmıyor galiba bu ikinci seviye

Onca zamanınız emeğiniz gitmiş.

Parayı bırakın bence kalan dersleri tamamlanmasını isteyip sertifikanızı alın. Nasıl iletişim kuramıyorsunuz anlamadım arayıp söylemiyor musunuz?

Anladığım kadarıyla net bir hayır dememiş size, oyalıyor. Net bir cevap alıp hayır derse çirkefleşirse o zaman hakkınızı arayın( ücret iadesi konusunda) derim.

Onca zamanınız emeğiniz gitmiş.

Parayı bırakın bence kalan dersleri tamamlanmasını isteyip sertifikanızı alın. Nasıl iletişim kuramıyorsunuz anlamadım arayıp söylemiyor musunuz?

Anladığım kadarıyla net bir hayır dememiş size, oyalıyor. Net bir cevap alıp hayır derse çirkefleşirse o zaman hakkınızı arayın( ücret iadesi konusunda) derim.

Ben ve benimle beraber aynı grupta olan arkadaşlarım defalarca aradık. Oyalamaktan baska hiçbir şey yapmıyor. Düşünün en son videoyu 2021 nisan ayında attı. Ondan sonra hicbir şey olmadı malesef.

Başka bir arkadaşım para iadesi istemiş. Hepsini vermiş hoca...Ama emin olamadım ben hepsini istemeliyim istememeliyim. Sonuçta yarim da kalsa hocamin da emeği var benim de emeğim var.

Hocanıza aynen şunu yazın.
Hocam şu tarihler arasında şu kada saate sonunda katılım belgesi MEB onaylı sertifika vereceğiniz belirttiğiniz kursun şu kadar saatine katıldım. Benim şuan iş yerimde bu belgeye ihtiyacım var. Siz hala bu kursu vermeye devam ediyorsunuz. Öğrencilerinize ulaştım. Daha önce kalan dersleri vermeye devam edeceğiniz sözünü vermiştiniz ya kalan dersleri toplu olarak bize atın ya da kalan paramız olan şu kadarını hesabımıza atın lütfen

Hocanıza aynen şunu yazın.
Hocam şu tarihler arasında şu kada saate sonunda katılım belgesi MEB onaylı sertifika vereceğiniz belirttiğiniz kursun şu kadar saatine katıldım. Benim şuan iş yerimde bu belgeye ihtiyacım var. Siz hala bu kursu vermeye devam ediyorsunuz. Öğrencilerinize ulaştım. Daha önce kalan dersleri vermeye devam edeceğiniz sözünü vermiştiniz ya kalan dersleri toplu olarak bize atın ya da kalan paramız olan şu kadarını hesabımıza atın lütfen

Yarın inşallah yazacağım. Teşekkürler🌹

Evet yazdım. Güzel ve sade bir dille kurs ücretinin iadesini talep ettim.

Eğer kurstan vazgeçersem eğitim ücretini düştükten sonra sınav ve belgelendirme ücretini iade edermiş.

Bir de dedi ki, Kasım sonunda grubumuz yeniden toplanıp eğitime devam edecekmiş. Ben de bu kadar emeği bir kalemde silmek istemedim. Bir ay daha bekleyeceğim. Eğer olmazsa iade isteyeceğim.

Back
X