paramparçayım bebeğim

arkadaşlar sitede gezinirken gördüm.birazda benden bahsedeyim sizlere....ben 6 yıllık evliyim 3 yıllık evliyken ilk aşılamamız tuttu ve bir kız çocugumuz oldu adı zeynep.şu an soldaki resim kızım zeynep.....26.nisan 2009 da zatüreden dolayı kızımı kaybettik.ve üzerinden 1.5 ay geçtikten sonra aşılama denedik ama sıkıntıdan tutmadı diye düşünüyorum.ve yine aşılama yaptık tuttu ama kanamam oldugu için düşük yaptım.böyle sıkıntılı günler yaşadım arkadaşlar.düşügü ekim 17 de yaptım. aralıgın 18 de adet olunca yine son bi kez daha aşılama deneyecektik ama 2 gündür tedaviye başlayasım gelmiyor.bir sogukluk oldu bende.kendiligimden adet olamıyorum hap içtigim zaman oluyorum.şuanda cyclo-prognova adlı hapı içiyorum koruyuculugu yok o yüzden yaza kadar kullanmayı düşünüyorum arkadaşlar.diyecegim o ki allah ne verirse hayırlısını versin.evlet acısı çok zor şey 2 yaşındaki evladını topraklara koymak dünyanın en zor şeyi.şimdi diyorum ki rabbime evladım olup yeniden ölecekse yine bu zor şeyleri yaşayacaksam istemiyorum .allahım hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize...

allah en kısa zamanda bebeğine kavuşturur inşallah canım, onun haberini aldığın gün bu yazdıklarını mutluluktan ağlayarak okursun inşallah

basiniz sagolsun:-(
cennet kusu olmustur,
allah en kisa zaman hayirlisiyla saglikli sihhatli bir evlat nasip eder insallah,
inanirmisiniz gozlerim doldu cok aci bir durum ben hamileyim,
cok istedim bu cocugu ona bisey olmasin karnimda diye dört donuyorum fakat
dogup dunyaya geldimi daha cok aci verir gidisi:-(
rabbim sabir versin size:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…