- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
- Konu Sahibi okyanustakibulut01
-
Allah yardımcınız olsungecen konu acmiştim abim elimzdeki parayi aliyor iddaaya yatiriyor diye...bende ogun istedim vermedi bende sana bir daha vermiycem dedim ... sen kimsin babamin parasini vermiyorsun dedi ...parayi harcama buraya koy dedi cunku benim vermeyecegimi biliyor
.allah aşkina ben nasil guveneyim idaaya harcasa ac kalacam
. vermesem kavga cikarip ustume yuruyecek .. annemde sen onu dinleme diyor arada kaldim ... annem pasif abimde ben erkegim gucluyum diyor annemi susturuyor valla bıktım yaşamaktan ...atanamiyorum işim yok birde bu sorunlarla ugrasiyorum ... çikip gideyim diyorum nereye gidecem onu da bilmiyorum
Bu nasıl abi yahu
Allah yardımcınız olsun
O abinin de Allah belasını ya! Nasıl bir çaresizlik buumarım en yakın zamanda çok güzel bir iş sahibi olursun...
Hatırladım seni.baban yok anladığım kadarıyla.annenin artık ses çıkarması lazım.sonuçta annende mağdur oluyo para gidince.
Haklısınız tabi. İnşallah gidersiniz güzel bi iş sahibi olup. Abinizi Allah ıslah etsin.inşallah ben giderimde annemin çilesi ne zaman biter bilmiyorum ..genede anneme acıyorum bazende kendi agzini acmiyor diye kiziyorum
Haklısınız tabi. İnşallah gidersiniz güzel bi iş sahibi olup. Abinizi Allah ıslah etsin.
Evden o ayrılsın sen niue ayrılıyorsun anneni parayı almak için öldürür bile o bi anlık gafletle tv de neler görüyoruzannemi elinde oynatiyor ...disarda da tam melek guler eglenir soyeldigim kişiler şaşiriyor inanmiyorlar ...gerci inansalar da yapacaklari birsey yok... 10yil calisti 1 kurus biriktirmedi sorsan kendisinden akillisi yok... arkadaslari memur oldu simdi memur olmaya calisiyor ilanlari benden cok takip ediyor...kendinizi ezik hissedip evde bizi ezmeye calisarak rahatliyor...
Evden o ayrılsın sen niue ayrılıyorsun anneni parayı almak için öldürür bile o bi anlık gafletle tv de neler görüyoruz
Uzaklaştırma alın anahtari değişin!elbiselerini de çöp torbası nda kapıya koyun!
Abin e erkek olabilirsin ama adam diilsin de!ve sırf bacak arasındaki uzanti yuzunden ondan korkmayacagini göster!
Ayrıca babanın parası diil artık o sizin rizkiniz asıl o ne sıfatla rizkini za göz dikiyor!?aç çakal!
Af buyursunda minnosuna aşık olmayı bırakıp bi zahmet terlik si yaşamdan kurtulsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?