paranin allah belasini versin

okyanustakibulut01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2017
4.009
5.385
73
gecen konu acmiştim abim elimzdeki parayi aliyor iddaaya yatiriyor diye...bende ogun istedim vermedi bende sana bir daha vermiycem dedim ... sen kimsin babamin parasini vermiyorsun dedi ...parayi harcama buraya koy dedi cunku benim vermeyecegimi biliyor
.allah aşkina ben nasil guveneyim idaaya harcasa ac kalacam
. vermesem kavga cikarip ustume yuruyecek .. annemde sen onu dinleme diyor arada kaldim ... annem pasif abimde ben erkegim gucluyum diyor annemi susturuyor valla bıktım yaşamaktan ...atanamiyorum işim yok birde bu sorunlarla ugrasiyorum ... çikip gideyim diyorum nereye gidecem onu da bilmiyorum

Hatırladım seni.baban yok anladığım kadarıyla.annenin artık ses çıkarması lazım.sonuçta annende mağdur oluyo para gidince.

Allah yardımcınız olsun

annemi elinde oynatiyor ...disarda da tam melek guler eglenir soyeldigim kişiler şaşiriyor inanmiyorlar ...gerci inansalar da yapacaklari birsey yok... 10yil calisti 1 kurus biriktirmedi sorsan kendisinden akillisi yok... arkadaslari memur oldu simdi memur olmaya calisiyor ilanlari benden cok takip ediyor...kendinizi ezik hissedip evde bizi ezmeye calisarak rahatliyor...

Bu nasıl abi yahu

baba yok anne iki lafa aglamaya basliyor cocuk gibi ...saat 10da git bana cekirdek al ekmek al der annemde gider alir.. kadini azarliyor her firsatta...arkadasi bizde kaldi nisanlisi geldi bana dedi ki abin sana neler soyluyor oyle nisanlim soyledi dedi... arkadasi sen nasil konusuyorsun diye kizmis abime ...

Abin e erkek olabilirsin ama adam diilsin de!ve sırf bacak arasındaki uzanti yuzunden ondan korkmayacagini göster!
Ayrıca babanın parası diil artık o sizin rizkiniz asıl o ne sıfatla rizkini za göz dikiyor!?aç çakal!
Af buyursunda minnosuna aşık olmayı bırakıp bi zahmet terlik si yaşamdan kurtulsun!

Evden o ayrılsın sen niue ayrılıyorsun anneni parayı almak için öldürür bile o bi anlık gafletle tv de neler görüyoruz

Evden o ayrılsın sen niue ayrılıyorsun anneni parayı almak için öldürür bile o bi anlık gafletle tv de neler görüyoruz

yok o kadar ileri gitmez ama evde bize yaşamı dar eder ...psikolojik şiddeti çok iyi yapar annemi aglatir o da birsey diyemez ... dayima soyluyorum bir bahane oneri surup biz sucluymusuz gibi davraniyor ... bilmiyorum ne zaman kurtuluruz

kac kere dedim sen cok simardin bir dovmek lazim diyor ... gercekten insan degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…