merhaba kızlar,yeni üye oldum.23 yaşındayım.son günlerde kafama takılan bir şey var acaba herkes böyle mi merak ediyorum.ben biriyle sevgili olup,bir şeyler paylaştıktan sonra ayrılınca kafama aşırı takılıyor.acaba bu kişi ilerde bana takıp rahatsız eder,bir yerde yine karşıma çıkar mı diye.resmen stres yaşıyorum bu nedenle daha sonra başkasıyla yakınlaşmak daha zor geliyor.kendimle ilgili şeyler paylaşırken çok güvensizlik yaşıyorum.mesela son olayda sevgilimle ayrılalı 4 ay oldu 1 yıl kadar birlikteydik.çok iyi biriydi çok yardımcı oldu bana manevi olarak okulla ilgili hep destek oldu sınav dönemlerinde falan.zor olsada severken farklı ülkelerde olduğumuz ve farklı planlarımız olduğu için birbirimizi çok kırmadan medenice iyi ayrıldık iyi şanslar falan diledik.buarada ilk önce ben ayrılmak istedim oda daha sonra kabul etti.arkadaş kalmak istemesine rağmen kabul etmedim oda saygı duydu beni unutma falan dedi.daha da bir şey yazmadı bende ona yazmadım.stalklamadımda ondan ne yapıyor ediyor hiç bir fikrim yok hiç huyum değildir genelde ayrılınca bir daha arkama bakmam.tek sorun son zamanlarda bazen kafama takılıyor acaba ilerde geri gelirde beni rahatsız eder mi diye ki kendisi hiç öyle biri değil tanıdığım kadarıyla.buarada kendisi yabancı ve başka bir ülkede yaşıyor.okul nedeniyle tanışmıştık bitince geri döndü.şimdiki adresimi falan bilmiyor tek ortak noktamız birlikte oynadığımız bir online oyun(onuda ayrıldığımızdan beri oynamıyor) ve elindeki tek bana ulaşabileceği şey bu oyun ve telefonum.sadece bu kişi için değil ne zaman birinden ayrılsam aynı korkular artık biriyle sevgili olmak yada yakın arkadaş olup sır paylaşmakdan korkar oldum.sanki bir gün bir yerde aramız bozulunca alehime kullanılacakmış yada başkalarıyla özelim paylaşılacakmış gibi hissediyorum