Kızlar uzun bir süre sonra hiç aşık olamam derken onu tanıdım. Beni ilk etkileyen insanlığı olmuştu, insanlari insan olduğu için seven yaklaşımı konuşması oturuşu, hareketleri,agır kanlılıgı vs.. İkimizde kpssye hazırlanıyoruz. Dershanede sınıf arkadaşım kendisi, o kadar tesadüf oldu ki tanışmamizda. Yaklaşık 3 aydır filan normal arkadaş gibi konuşuyorduk. Yakın zamanda birbirimize olan hislerimizi anlattık onunda benimde ondan hoşlandığımı ve gerçekten şu saatten sonra hayatımiza alacağımız insanların evlenilcek karakterde kişiler olması gerektiği konusunda uzun uzun konuştuk ve ikimizin de hem fikir olduğunu düşündük. Herşey güzel gidiyor filan. O bana kendi içinde hep kuşkucu olduğunu güven sorununun gerçekten olduğunu konusunda hep birseyler söylüyordu. Benimde güvenimin yarım olduğunu insanlara zor inandığımi filan söylerdim ona hep. İlişkimize başladık ve gerçekten elle tutulur gözle görülür hatalar hiç yok. Bana değer verdiğini sevgisini o kadar güzel hissediyorum ki aynısı benim içinde öyle. Tamam dedim evleneceğim kişi gerçekten o. Ama bugün yine o sorunla karşılastık. Onun elinde olmayan paranoyaklık sıkıntısı. Elinde olmadığını bunu yenmek için o kadar çabaladığını biliyorum görüyorumki size nasıl anlatıyım. İkimiz de birbirimizi severken bi o kadarda korkarken bu ilişki nasıl olur? Ona birlikte bunları aşalım gerektirse tedavi alalım diyorum ama o bunu beyninin kendisinin çözeceğini söylüyor. Bana ilerde paranoyak olup aşırı şekilde zararlar vermekten korkuyorm diyor. O kadar çok üzülüyorum ki elimde olan Hiç birşey yok ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bana yorumlarınızı söyler misiniz. Çok teşekkür ederim şimdiden.