- 14 Ekim 2014
- 248
- 67
- 73
- Konu Sahibi kapattimgitti
arkadaşlar daha dün çok saçma ve amaçsız bi konu açarak sizide paranoyalarıma eşlik ettiğim için üzgünüm cidden.size şöyle anlatayım bikaç gündür şu maydanoz suyunu deniyodum hiç işe yaramadı başlarda ama size bugünkü değişimi anlatamam o kadar güzel bi şekilde görünüyoki kalkıklıktan eser kalmadı burun deliklerim düzeldi ya ben bukadar işe yarayacağını tahmin etmemiştim.inanın şişlikler inince uzama da oluyor o kadar iyiyimki inşallah herkes bu süreci en hasarsız şekilde atlatabilir.cidden zor süreçler doktoruma sonuna kadar güveniyorum artık bidaha olsa bida yaptırırım zaten gören herkes mükemmel olmuşsun diyodu fakat hak verirsinizki yıllardır doğduğunuz burunla yaşıyorsunuz.ailem annem arkadaşlarım bakıp bakıp maşallah diyor ve nefes alabilmenin mutluluğunu hayatı boyunca tek delikten zoraki toplu iğne ucuyla nefes almaya çalışanlar anlar. ama benim naçizane tavsiyem sağlık değilde estetik ameliyatı yaptıracaklar eğer ciddi promlemleri yoksa kesinlikle yaptırmasınlar valla kaç yaş attım artık.şükür bu günleri gördüm dahada düzelecek çünkü bu halini bu gece itibariyle görmem bile bana yetti ilerisi tam oturunca:))) ya size mutluluğumu anlatamam bu ödemler insanı ne hale getiriyomuş.artık herkesin çok çok çok daha iyi olmasını istiyorum Allah hepimize sağlık şifa versin.korkulacak dönemi kendim için atlattım diyebilirim kesinlikle.darısı diğer ödemlilerin başına :)))