paranoyam bitti şükür:)

kapattimgitti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
248
67
73
arkadaşlar daha dün çok saçma ve amaçsız bi konu açarak sizide paranoyalarıma eşlik ettiğim için üzgünüm cidden.size şöyle anlatayım bikaç gündür şu maydanoz suyunu deniyodum hiç işe yaramadı başlarda ama size bugünkü değişimi anlatamam o kadar güzel bi şekilde görünüyoki kalkıklıktan eser kalmadı burun deliklerim düzeldi ya ben bukadar işe yarayacağını tahmin etmemiştim.inanın şişlikler inince uzama da oluyor o kadar iyiyimki inşallah herkes bu süreci en hasarsız şekilde atlatabilir.cidden zor süreçler doktoruma sonuna kadar güveniyorum artık bidaha olsa bida yaptırırım zaten gören herkes mükemmel olmuşsun diyodu fakat hak verirsinizki yıllardır doğduğunuz burunla yaşıyorsunuz.ailem annem arkadaşlarım bakıp bakıp maşallah diyor ve nefes alabilmenin mutluluğunu hayatı boyunca tek delikten zoraki toplu iğne ucuyla nefes almaya çalışanlar anlar. ama benim naçizane tavsiyem sağlık değilde estetik ameliyatı yaptıracaklar eğer ciddi promlemleri yoksa kesinlikle yaptırmasınlar valla kaç yaş attım artık.şükür bu günleri gördüm dahada düzelecek çünkü bu halini bu gece itibariyle görmem bile bana yetti ilerisi tam oturunca:))) ya size mutluluğumu anlatamam bu ödemler insanı ne hale getiriyomuş.artık herkesin çok çok çok daha iyi olmasını istiyorum Allah hepimize sağlık şifa versin.korkulacak dönemi kendim için atlattım diyebilirim kesinlikle.darısı diğer ödemlilerin başına :)))

yaaaa varya açtığım konulardan pişmanım kızlar cidden neden silinmiyor bu mesajlar ya.boşuna yazmışım boşuna evham yapmışım okadar şeyi.vallahi hepinizden çok çok özür dilerim kusuruma bakmayın ama süreçleri anlarsınız yani ödem başa bela.olmaz olsun ödemleeer:))

ohhhh canim ici cok sevindim yaa darisi benim basima banada allah bunlari yqzmayi nasip eder insallahhhhh

ohhhh canim ici cok sevindim yaa darisi benim basima banada allah bunlari yqzmayi nasip eder insallahhhhh

inşallah canım yaa cidden boşu boşuna yani değmezmiş.sanada nasip olsun.doktorumdanda çok çoook memnun her defasında ellerine sağlık diyorum.sanada nasip olsun en en kısa zamanda.ama ödemler ciddi sıkıntı Allah sabır versin herkese

off hic sorma sanki inecegi yerde yuzume daha cok yayilio avatar gbiyim bi mavi boyam eksik benim bide revizyondu offf offff hic bana gore degilmis bu isler pismanim

Oh kurtulduguna sevindim sana demistim hic dusundugun gibi degil diye :) bu arada aslinda odemlerimin cogu gecti ama ucta ve yanlarda hala var benim. Su naydooz suyunu nasil yaptin saplarini kaynatip iciyomusun?
Bi de ne sıklıkta ve ne kadar zaman sonra sonuc aldin :)??

Oh kurtulduguna sevindim sana demistim hic dusundugun gibi degil diye :) bu arada aslinda odemlerimin cogu gecti ama ucta ve yanlarda hala var benim. Su naydooz suyunu nasil yaptin saplarini kaynatip iciyomusun?
Bi de ne sıklıkta ve ne kadar zaman sonra sonuc aldin :)??

Teşekkürler canım boşuna evham yapmışım cidden ödemler herşeyi düşündürüyor.ucundaki ödem indikçe görünen burun delikleride kapanıyor.ben maydonoz suyunu bildigin maydonozun tamamini atarak yapiyodum 1ay boyunca düzenli düzensiz aklima geldikce yapiyodum hiç özellikle tutmadım gün vs. Geçmiş olur inşallah herkesee

off hic sorma sanki inecegi yerde yuzume daha cok yayilio avatar gbiyim bi mavi boyam eksik benim bide revizyondu offf offff hic bana gore degilmis bu isler pismanim

Revizyon çok riskli canım ya düşme vs olmadan kimse yaptiŕmasın.sanada tecrübe olmuş oldu ama şişliklerin geçeceğini bilerek yaşa hiç avatar falan kalmiyo emin ol

insallah canim bende pismanim yani su revizyonu olduguma öle büyük biseyde yoktu burnumda iste allah al sana dedi suratimin ortasinda kocaman bise insallah sekli bu degildir.

insallah canim bende pismanim yani su revizyonu olduguma öle büyük biseyde yoktu burnumda iste allah al sana dedi suratimin ortasinda kocaman bise insallah sekli bu degildir.

Şeklinde birazda olsa değişme oldu mu peki?belki fardemiyosundur mesela burun sırtında incelme oluyo yanlardada hafif ama kemik ödemi enaz 3 6ay içinde.seninki revizyon bunların 2ye çarpimi.değişiklik içerden oluyodur ama sen farkedemiyosundur bence canım.ucuna kıkırdak falan müdahele ettirdiğin icin ucuda en son.incedir yani yapısı.sırtı ortaya çikınca anlarsin

burun sirtimada kikirdak eklemis canim ve benim burnum cökuk bi burun degildi yani inan dolma gbi bise var suratimda burun kökü kalin burun ucu kalin yanlar biraz indi evet ama sanki bu seferde gittikce orta kisimda suratima yayiliyo bole bi degisik ya ama aynaya bakmadan elledgmde incecik hatta millet benim burnumu elliyo ben onlarin burunlarini elliyorum bizimki daha kalin diyolar ama neden bole kurt gbi duruo bi anlam veremiorum offffd

burun sirtimada kikirdak eklemis canim ve benim burnum cökuk bi burun degildi yani inan dolma gbi bise var suratimda burun kökü kalin burun ucu kalin yanlar biraz indi evet ama sanki bu seferde gittikce orta kisimda suratima yayiliyo bole bi degisik ya ama aynaya bakmadan elledgmde incecik hatta millet benim burnumu elliyo ben onlarin burunlarini elliyorum bizimki daha kalin diyolar ama neden bole kurt gbi duruo bi anlam veremiorum offffd

geçecek sabır.sadece sabır canım benimde normale dönmesi kolay olmadı valla bence dahada normalleşecek.sen de evham yapma aynalardan uzak dur.içini sıkıp darlama kendini halin görünümün yeniden eskisi gibi olacak inan buna cidden şişlerin kalmadığında kalınlıklar inceldiğinde anlarsın.oradaki kalınlıkta işte sana kalınlık gibi geliyo.kemik ödemi o zaten uzun süre kalır ama sonra incelir yani takılma inecek incelecek bişey o

insallah canim ya insallah suan suratimin ortasinda dikdortgen bise var cnku burun goruntusunden oldukca uzak :-(

Kızlar deli gibi forumları okuyorum...Benimde moralim çok bozuk,psikolojim alt üst oldu..Burnum kırıldı yamuldu mecburen estetiksel bir ameliyat oldum..2 gün önce alçım çıktı ameliyatımın 10 günü ..Korkunç ödem var yüzümde ve kurt görüntüsü bendede mevcut:( Yarın işe başlıycm gidesim yok,sanki herkes bana bakıyor gibi geliyor.Ağlayasım var :( Bu ödemler ne zaman grçicek? Rabbim sağlık versin hepimize...Ne zor süreçtir bu? :(

canim benimmm cok gec gecio benim 2 bucuk ay oldu kurt gbiyim hele sabah ise gderken minibuste herkez bana bakio sabahlari daha da avatar gbi oluorum cnku daha cok sisio :-(

Back
X