- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 173
20 tl nin de hesabını yapacaksa hiç evlenmeye kalkışmasın! Ben olsam bi daha onunla dışarı çıkmazdım, hem eve yalnız gönderiyor hem de hesap ödemeye gocunuyor. Neden çıkmıyorsun benimle derse şemsiye girmesin diye dersin.
Normalde yalnız bırakmak adetı degıldır.Kapıma kadarda bırakır.Insanda feyz mı bıraktı kı..
Önce bir eveleyip geveleme nedir derdin diye sor? Arkadaşlarım mı para bırakmadı. Bıraktıkları paradan mı daha fazla içmişler. Maddi bir sıkıntın mı var ki sürekliliği olmayan bir konuda dırdır edip duruyorsun. Hepi topu 40 lirayı şemsiye olarak algılılıyorsa arkadaş ilerde kuaforde ağda masrafı diye verdiğin paraya, canının mevsimi dışında çok çektiği bir meyveye, sevgililer gününde 20 güle vereceği 100 liraya her şeye laf edebilir.
Sen unutup unutamayacağından önce bir derdini kesin anla bence. O da anlatmayı becerebilirse.
Cıcege böceğe harcar Hıcte sorun etmez..Bi dedıgımı ıkı etmez..Su aylarda para harcamamak ıcın Kendını zorluyor.Daha öncede sordum Bı derdın mı var dıye paylaş dıye yok dedı.Israr ettıgım halde Sorun olmadığını soyledı.Yanı harcama yaptığı seylerıde bılıyorum kı.. Sonradan odeyecegım 20Liraydı.Fazla odemıs olsun 40 tl gerçekten kıymetı yok yani..
Tam anlayamadım, ama anladığım kadarıyla erkek arkadaşınız olaya maddi açıdan yaklaşmamış.
Ne içtiniz, sizin için ne ödenecek onu öğrenmeye çalışmış.
Siz olayı maddi yöne çekmişsiniz gibi geldi bana.
Yalnız o saatte sizinle gelmemesi bana çok garip geldi...
Aranızda büyük bir iletişimsizlik var, bunu aşmadan ciddi adımlar atmayın.
En çok iletişim problemi nişanlıyken çıkıyor çünkü.
Iletısım problemını asamıyoruz ki, Dun kuzenımın Nıkahı oldu O kadar cok davet ettıler aılemden..Haklı bı nedenı olmamasına rağmen katılmadı.Ben rahatlatmaya çalıştıkça belkı utanır sıkılır dıye.. Aksıne rıca ettım Falandır fılandır dedım.. Anlamaya calıstım.Yok yanı..Nasıl asılır bu ıletısım problemı bılmıyorum.
Ne zamandır berabersiniz...
2 Yıldır beraberiz..
bu kadar çok para kelimesinin geçmesi bile çirkin.
böyle bir adamla dünya yakışıklısı olsa yol yakınken yolumu ayırırdım
ufak tefek hesaplar peşinde. bariz pinti sadece şimdi daha ılımlı yaklaşıyor
evlendikten sonra boyutu artacaktır emin ol
Bu kadar pıntı bır adam degıldı.Dıkkat eder..Benı sadece rahatsız eden soylemı, Taksıye bu ay su kadar para verdık araba taksıdı oderdık Derdıki Araba almayı cok ıster onun ıcın sanıyordum sozlerını Buna yormalıyım belkıde..