Parasal konularda anlaşmazlık

burda arkadaşlar dedi elinde bir kaç delil olsun diye yoksa nasıl ispatlayacağım ki bilen biri varsa beni de yönlendirsin
keşke bilsemde bende yardımcı olsam ama çocuğuna aldığın eşyaların mamanın bezin faturalarını sakla tut elinde

Yapacaginiz sey belli, mutfak ihtiyacini falan almiyorum ver kredi kartini her seyi sen odeyeceksin diyeceksiniz. Adam kiralari da topluyor, sizden ustune para istiyor bir de deli mi ne?? Paranizi vermeyin derim cocuga ve kendinize harcayin. Para mara yok isteme benden, yoksa atarim tekmeyi kendin yerlesirsin memleketine diyeceksiniz. Boyle hasta olursunuz, calis cabala ama 1 kurus harcayama, dahasi cocuguna 1 oyuncak alama yazik degil mi size? Bu adama kolelik icin mi calisiyorsunuz?

Nere ki bu adamin memleketi Buckingham Palas falan mi, Yozgata yerlesmek icin varlik icinde yokluk cekmiyorsunuzdur umarim.
evet psilkojim iyi değil şu an.sen ödeyeceksin dedim bakmak zorundasın sen bana dedim. parama karışmıyor vermiyorum ama ondan birşey isteyemiyorum kendi kendine birikim yapıyor gönül rızam yokki ortak hesap da değil ortak hesap olsun deyince bana güvenmiyor musuna geliyor cümle

Peki siz bu adamla ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
Böyle hayat geçer mi ?
geçmez yani bir ömür böyle olacak gittiğimiz kahvaltıya bile lüks diyor adam. sana içimden süprizler yapmak gelmiyor çok iyi geçinen bir çift miyizde yapayım diyor.o süpürgeyi istesem bi ayda alırım ama almıyorum diyor.resmen maddi şiddet

evet psilkojim iyi değil şu an.sen ödeyeceksin dedim bakmak zorundasın sen bana dedim. parama karışmıyor vermiyorum ama ondan birşey isteyemiyorum kendi kendine birikim yapıyor gönül rızam yokki ortak hesap da değil ortak hesap olsun deyince bana güvenmiyor musuna geliyor cümle
Siz neden bir avukatla görüşmüyorsunuz ?
Su evlere , bankadaki paraya, arabaya serh koydurtsanız, maddi şiddet uyguladığını kanıtlasanız sağlam bir de nafaka isteseniz malların da yarısını alıp boşayın bu adamı. Böyle adamların canı parası gidince yanar çünkü.

Siz neden bir avukatla görüşmüyorsunuz ?
Su evlere , bankadaki paraya, arabaya serh koydurtsanız, maddi şiddet uyguladığını kanıtlasanız sağlam bir de nafaka isteseniz malların da yarısını alıp boşayın bu adamı. Böyle adamların canı parası gidince yanar çünkü.
nasıl kanıtlayacağım??

nasıl kanıtlayacağım??
İşte bir avukata danışın.
Mesela aldığınız herseyi kendi kartınızdan alın hesap dökümleri elinizde dursun , ses kaydı yasal mı bilmiyorum . Bir arkadaşınız yok mu şahitlik yapacak falan ?

İşte bir avukata danışın.
Mesela aldığınız herseyi kendi kartınızdan alın hesap dökümleri elinizde dursun , ses kaydı yasal mı bilmiyorum . Bir arkadaşınız yok mu şahitlik yapacak falan ?
var telefonda sıkıntılarımı anlattığım

bizim her toplu alışveriş kavga yine bi sürü şey aldın of demeler çok hesap tutarsa moırali bozuluyor direkt temel ihtiyaçlar.kiralar eşime geliyor .birikim yapıyor .ben bana gelsin dediğimde sen ne yapacaksın ki diyor.evleri ben aldım diyor.zaten göndermiyorum ama. büyük meblagalı birşey almak istediğimde destek göremiyorum param bittiğinde isteme yetirmek zorundasın diyor
Harcamanizi daha fazlaymis gibi söyleseniz yine de vermez mi acaba. Allahtan kendi maaşınız var olmasa ne olurdu düşünemiyorum

Merhaba ben 4 yıllık evliyim. Karı koca memuruz.3 yaşında çocuğumuz var.kreşe gidiyor. Maaşlarım ayrı. Şöyle ben kendi maaşımdan kızımın kreş parası pazar ihtiyacı market kızımın kıyafet ihtiyaçlarımi ve kendi kıyafet ihtiyaçlarimi hallediyorum. Eşim ise faturalar ev kirası arabanın vergisi gazı benzini vs. Hallediyor.bu arada iki tane evimiz var .Birini evli iken aldık. Diğerini eşim bekarken almış.kiralarda esime geliyor .sorun şu ki eşim benden onca ihtiyaçları görmeme ragmen birikim yapıp kendisine para göndermemi istiyor.benim maasim düşük. Kendisi benim 2 katim maaş alıyor ayrıca kira vs .mesela ay sonu para artırdımi gidip altin alıyor. Bana sormuyor.yani evin Bi ihtiyacı var mi bak ben ona göre altin alacağım falan.mesela geçen gün kızımın kulaklarını dedirelim altin kupe alalım dedim sen al onu dedi .sen bana çocuğun ihtiyaçlarını karşılıyorum diye para vermiyorsun onu da kendin al dedi .Ya diyorum benim aldığım maaş belli diyorum. Düşük yani .almadı.yani mutfağa TV alacağız hayır diyor.ne gerek var. O sana gelen kırlarda benim de söz hakkım var diyorum yok senin söz hakkın diyor o ev alınırken ben altınları mi vermiştim. Üstüne kredi çektik krediyi babası ölünce miras kaldı onunla kapattı o ev benim diyor. O altınların senin değil diyor .Ben gidip de karı kıza yedirmiyorum diyor .Ben se ev var araba var birikim yapmak yerine gezelim diyorum hiç sosyal hayat yok.zaten hafta içi çalışıyoruz hayat zaten monoton geçiyor. Bir yere gidelim desem ne gerek var yok lux hayat istiyorsun .Bi hediye almaz .bıktım yani bu huylarından. Soğudum. Bana diyor ki evleri ben aldım araba benim senin söz hakkın yok diyor .
Allah yardımcınız olsun .Nereye götürcek mezera mı ?

Boyle evlilik olmaz olsun kusura bakmayin da. Mezara mi goturecekmiş mali mulkü. Ne ayip ayrica bu kadar para muhabbeti.
Kötü günler için Allah korusun çocuğumuz kötü hastalığa yakalansa cebimizde bes kurussuz ne yaparmsiz

Benim esimde de var buna benzer haller.Hicbir sey degismiyor .Ben artik kendi parama gore hareket ediyorum tamamen.Birakin ev benim diye sayiklasin.Kefenin cebi yok.Dünya mali dunyada kalır.Hepsi evladiniza yar olur günu gelince.Ona para vermeyin naçizane tavsiyem.Bitti deyin yok deyin.Hesap vermeyin.Tavrinizi net koyun bu konuda.Hem de çok net.

Konunuzu yeni gördüm geldiğiniz nokta çok riskli, tapuların hala onda olduğuna emin olun. Ve yerini bilin, tapu devri yapar haberiniz olmaz. Hiç iyi hisler uyanmadı bende

Evinize aile konutu şerhi koydurun sizden habersiz satamasin!Boyle bir adama asla guven olmaz.Bastan ipi kaçırmışsınız.Bit sekilde kenara 3,5 para atın yoksa bu saygısızlıkta bir adam sizi ortada bırakır.Ben olsam kendim onu bırakırım o ayri
Merhaba arkadaslar eşim aile konutumuzu iznim olmadan satmıs. Tapuda şerh koydurmamıstım. Ne yapıcam akıl verin çok kötü durumdayım

Merhaba ben 4 yıllık evliyim. Karı koca memuruz.3 yaşında çocuğumuz var.kreşe gidiyor. Maaşlarım ayrı. Şöyle ben kendi maaşımdan kızımın kreş parası pazar ihtiyacı market kızımın kıyafet ihtiyaçlarımi ve kendi kıyafet ihtiyaçlarimi hallediyorum. Eşim ise faturalar ev kirası arabanın vergisi gazı benzini vs. Hallediyor.bu arada iki tane evimiz var .Birini evli iken aldık. Diğerini eşim bekarken almış.kiralarda esime geliyor .sorun şu ki eşim benden onca ihtiyaçları görmeme ragmen birikim yapıp kendisine para göndermemi istiyor.benim maasim düşük. Kendisi benim 2 katim maaş alıyor ayrıca kira vs .mesela ay sonu para artırdımi gidip altin alıyor. Bana sormuyor.yani evin Bi ihtiyacı var mi bak ben ona göre altin alacağım falan.mesela geçen gün kızımın kulaklarını dedirelim altin kupe alalım dedim sen al onu dedi .sen bana çocuğun ihtiyaçlarını karşılıyorum diye para vermiyorsun onu da kendin al dedi .Ya diyorum benim aldığım maaş belli diyorum. Düşük yani .almadı.yani mutfağa TV alacağız hayır diyor.ne gerek var. O sana gelen kırlarda benim de söz hakkım var diyorum yok senin söz hakkın diyor o ev alınırken ben altınları mi vermiştim. Üstüne kredi çektik krediyi babası ölünce miras kaldı onunla kapattı o ev benim diyor. O altınların senin değil diyor .Ben gidip de karı kıza yedirmiyorum diyor .Ben se ev var araba var birikim yapmak yerine gezelim diyorum hiç sosyal hayat yok.zaten hafta içi çalışıyoruz hayat zaten monoton geçiyor. Bir yere gidelim desem ne gerek var yok lux hayat istiyorsun .Bi hediye almaz .bıktım yani bu huylarından. Soğudum. Bana diyor ki evleri ben aldım araba benim senin söz hakkın yok diyor .
İnanın içim şişti bu nedir yaa.
Mezarami götürecek kiraları evi parayı.yiyin icin gezin ya birazda.bu nasıl yaşam valla pes memur okside ne güzel nerdeyse oyuncak amayacak valla akıl fikir versin ne diyim .şu bdv yi okuyunca bazı konuları inanın şükür duaları ediyorum

Kötü günler için Allah korusun çocuğumuz kötü hastalığa yakalansa cebimizde bes kurussuz ne yaparmsiz
İnanmayın sizin maaşınızı dolaylı olarak elinizde tutabilmek ve kendi maaşından size harcama yapmamak için yapıyor. Farkında mısınız, sizin sayenizde bekar bir erkeğinkinden daha az harcaması var. Resmen ona ve çocuğuna bakıyorsunuz. Evde hakkınızın olmadığını iddia etmesinden belli. Bu sadece cimrilik değil gibi, başka bir harcaması olduğunu düşündüm. Ev benim derse " git mahkemeye sor bakalım kiminmiş ev, öğrenirsin" deyin. Altınlarınızı verdiyseniz yarısından fazlası sizindit aslında.Yüzsüz şey. Evine tam olarak nafaka vermeyen adama katlanmayın derim çünkü o, dediğinin tersine başınıza bir şey geldiğinde güvenemeyeceğiniz biri

geçmez yani bir ömür böyle olacak gittiğimiz kahvaltıya bile lüks diyor adam. sana içimden süprizler yapmak gelmiyor çok iyi geçinen bir çift miyizde yapayım diyor.o süpürgeyi istesem bi ayda alırım ama almıyorum diyor.resmen maddi şiddet
Hemen bir avukata gidin. En ince ayrıntısına kadar konuşun eminim yolu bulunur. Boşanma konusu açılınca dönerse de inanmayın. Parası için her şeyi yapar bu. Nafaka yüzünden ilk ay kalp krizi geçirir herhalde...

Demekki calismasaniz zirnik koklatmaz 😢 eh siz zaten bekar gibi yasiyorsunuz bu ne boyle

Back
X