- 8 Mayıs 2014
- 1.560
- 1.388
- 163
Bence abartıyorsunuz sanırım kaynananız tek yaşıyor. Hiç bir şey yapmadan para vermeden yardım etmeden de isteyuebilirdi bunları mesela torununa kendi bakmak, yabancıya baktırmak istemeyebilir. Bakmak istedikten sonra neden sonra bakamıyorum deyip başından atsın tipik kendini haklı çıkarmak için yazılan şeyler kusura bakmayın. Baktırmamışsınız bence hiç çünkü bakıcım gayet iyi yazmışsınız. Gerçekten de ne kadar iyi olursa olsun aileden birinin bakması kadar olmaz. İyi niyetinin arkasında hep kötülük arıyorsunuz ama hem bir iyiliği dokunmayıp hem bunları yapan öyle çok kaynana var ki. Sizi satın almıyor sadece ilgilenilmesini istiyor. Her haftasonu gezdirmenizi istemiyordur herhalde bir haftasonunuzu ayırabilirsiniz ya da anne bakıcım iyi ama sen de arada bir görünürsün bakıcın başında durursun diyebilirdiniz hem bakıcıya bir para ödüyorsunuz sonuçta yazık onunla çocuğunuzun bir ihtiyacını karşılarsınız ayrıca çalışıyorum dediniz haftaiçi nasıl sizi iş yapmaya çağırabilir ki. Yani öyle çok sizi sıkan istekler değil bunlar. Hiç mi görüşmek istemiyorsunuz ne zararı var dedikodunuzu mu yapıyor, eşinizden mi soğutuyor nedir yani. Parası kenarına da kalır yardım etmek zorunda değil ama etse suç olur etmese bu seferde yardım etmiyor olur.
İş çıkışı bekliyordu.
Evet her haftasonunu ogluyla geçirmek istiyor ve onlar gezerken de bizi yanında istemiyordu.
Cok iyi kaynanalar oldugu gibi cok kötü gelinler de var.
Baska olaylar sebebiyle de mesafe koymam gerekirken, kadın sürekli hayatımıza dahil olmaya çalışıyor.