Parası olmadığı için benden uzaklaşan sevgilim...

Hem çalışmaya başladı diyorsunuz hem sizinle buluşmaya parası olmuyor bir türlü diyorsunuz

Bence de sizi kullanmaya çalışıyor gibi geldi.

Merhabalar. Yaklasik 6 aydir suren bir iliskim var sevgilimle farkli sehirlerde yasiyoruz. Gercekten cok uyumlu ve iyi anlasan bir ciftiz aramizda mesafe disinda herhangi bir sorun yok. Ancak 3 gundur sevgilim ne mesaj atiyor ne ariyor. Ikimiz de ogrenciyiz ve iliskiye basladigimizdan beri derslerini cok bosladigini burslarinin kesilebilecegini soyledi ve bunlardan dolayi beni sucluyor. Ben yanima geldigi zaman neredeyse hicbir seyi ona ödetmiyorum son 3 aydir hatta otobus biletini bile aliyorum yani maddi olarak ona yuk olmuyorum. Surekli ikimizin gelecegiyle ilgili hayaller kuran biri ve bana layik oldugun hayati sana yasatamazsam diye cok korkuyorum diyip duruyor. Acikcasi, henuz 20 yasindayim universitede okuyorum ve evlilik gibi bir dusuncem yok haliyle ama o surekli evlenebilmemiz icin yapmasi gereken bir suru sey oldugunu soyleyip strese giriyor. Calismaya basladi gitmis ceyiz hesabi actirmis falan kendi kendine bir seyler yapmaya calisiyor ama bir turlu parasi olmuyor ailesinin durumu da cok kotu. En son 3 gun once telefonda konustugumuzda senin yanina geliyorum ama cebimde 5 kurus bile olmuyor falan dedi o gunden beridir ne aradi ne sordu. Korkuyorum hicbir sorun olmayan bir iliskiyi bitirmek istemiyorum ama 3 ay once de ayni seyleri soyleyerek ayrilmak istemisti. Ben onun maddi durumunun kotu olmasini umursamiyorum cunku duzeltmek icin ugrasiyor ama ugraslari hep bosa gidiyor nedense anlamiyorum ve bunun sorumlusu nedense ben oluyorum. Evet cok asigim ve gercekten cok iyi anlasiyoruz ayrilmayi gerektirecek bir sorunumuz yok ama ben surekli bir seylerin suclusu olarak gorulmek istemiyorum bitirmeyi dusunuyorum. Boyle guzel bir iliskiyi bu yuzden bitirmek cok sacma geliyor ve zoruma gidiyor ama yasadigi her zorlukta beni suclayacaksa onunla bir gelecek dusunemiyorum.Dedigim gibi 3 gundur konusmuyoruz sizce onun aramasini bekleyip tepkisine gore mi karar versem yoksa arayip bitirsem mi?
uzak mesafeli ilişkiler mantıklı değil,çocukça bence

Onun verdigi sinyalleri yanlis okuyorsun ,aramamalisin ,aradiginda da gorusmek istemedigini soyle ,
Boyle triplenip devamli olumsuz konusan insanla omur gecmez ,
Evlilik ve sonrasi icin karamsarligi ,soyledigi gibi ,seninle alakali degil ,kendi daha rahat ve parasi var bir hayat istiyor ,sana harcarsa kendisi rahat edemez ,
Ayrica sen zorlami sevgili oldun bu arkadasla ,
Kullaniyor sizi,yok otobus biletine kadar almalar vs ,
Durumu cok kotu olan bir erkek gururu varsa ve durustse once hayatini toplar ,sevgili bulmaz ,bu arkadas size yaslaniyor ,bursunu kaybedersen ben veririm demenizi bekliyor muhtemelen

Canım birinin parası olmayabilir ama sende maddiyat düşkünü değilsin ki lafı bile olmamış. Evlilik de pat diye olmaz ki çocuk da sen de iş bulur kendinizi düzeltir öyle evlenirsiniz. Erkek arkadaşın gereksiz yere kompleks yapmış bence. Bence siz bir arayın açıkça bu durumu konuşun olmaz ki böyle :((

Back
X