Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha daha arttırıyorum yedi ceddi sevmezKatiliyorum ve arttiriyorum annesi de sevmeyebilir.
Aaaa erkekler kadınlar paraya bakıyor dedıklerı doğru o zamanDaha daha arttırıyorum yedi ceddi sevmez

Sevgı bu mu işteArtık anası da sevmiyor bacım ya
Para var huzur var kimse kusura bakmasın eve ekmek girmeyince herkes birbirini yiyo sevgi mevgi karın doyurmuyor bu devirde
Şöyle bi ekonomide sevgi falan da kalmadı herkes çıkarcı olmuş yani kimden ne kopartırsak hesabıSevgı bu mu işte
Doğrudur.Toplumda parasız erkegı sadece annesi sever algısı var bu doğru mu ? Katılıyor musunuz
Parasız erkeğe niye bakayım ya da o cesaret edip bana bakabilir mi? Kendi sorumluluklarını alamayan benim sorumluluğumu nasıl alacak? Kendine yetemeyen bana nasıl yetecek?Aaaa erkekler kadınlar paraya bakıyor dedıklerı doğru o zaman
Bu "hepinizin Allah belasını versin" diyen sevgilisiyse çiçeğin resmini bile vermez...Kızzzz çiçek alıyo mu sana ya da başladı mı
Artık anneler de paralı oğullarını daha çok seviyorToplumda parasız erkegı sadece annesi sever algısı var bu doğru mu ? Katılıyor musunuz
aaaa o adam miymsi sevgilisi?Bu "hepinizin Allah belasını versin" diyen sevgilisiyse çiçeğin resmini bile vermez...
Parasız erkek neden parasız? Bunu irdelemek lazım. Kendini biricik sanıp iş mi beğenmiyor? Yoksa kötü zaman geçirdi toparlanma aşamasında mı ?Aaaa erkekler kadınlar paraya bakıyor dedıklerı doğru o zaman
Valla bana çalışacaksın dedi boşuna mı okudun dedı ben senle anlaşamam yokluk bılmıyorsun dıyoraaaa o adam miymsi sevgilisi?
aysen gruda'nin "hem fukara hem şeyi büyük" dedigi cinsten desene
ben parasiza razıyım da baska artilari olsun. bu adam hem parasiz, hem kadina neler demis belalar okumus pis agziyla..hem de agziyla isteyen kadina cingeneden cicek bile almamis
Benim durumum iyı erkek arkadaşım durumu kötü benle sen olmayız dedıParasız derken nasıl parasız? Ekstra über zengin tiplerden mi bahsediyoruz.
Bence parasız değil de "çalışmayan erkeği" kimse sevmez. Her kadın oooo zengin dediğimiz adamlarla evlenmiyor. İşinde gücünde belli bir maaşı olan adamlarla gayette aile kuruyor kadınlar. Ha çalışmayan boş gezen mıy mıy mıymıntıları anası bile sevmesin evet.
Kadınlar paraya bakıyor diye boşuna sallamasın hanzolar o yüzden.