Parasız erkek

Çabalayanı, çalışkan olanı makbuldür. Babasından ev kalan nezih bir semtte oturan tanıdığım bir erkek, kesinlikle çalışmıyor baba parası yiyor. Öyle olacağına ortalama geliri olsun ama çalışkan olsun eve para getirsi

Çabalayanı, çalışkan olanı makbuldür. Babasından ev kalan nezih bir semtte oturan tanıdığım bir erkek, kesinlikle çalışmıyor baba parası yiyor. Öyle olacağına ortalama geliri olsun ama çalışkan olsun eve para getirsin

Çabalayanı, çalışkan olanı makbuldür. Babasından ev kalan nezih bir semtte oturan tanıdığım bir erkek, kesinlikle çalışmıyor baba parası yiyor. Öyle olacağına ortalama geliri olsun ama çalışkan olsun eve para getirsin
Aman ben bu gidişle evlenmem bence

Onu bilemeyiz karşına düzgün birinin çıkmasına bağlı

Tamam paranın realitesi inkar edilemez ancak ederi kadar. Tıpkı paraya ederinden fazla değer verenlerin ettiği kadar.

Ahh annemin nenesinin bir sözü varmış parasız erkek de..üs erkek diye 😂😂

Toplumda parasız erkegı sadece annesi sever algısı var bu doğru mu ? Katılıyor musunuz
Ben katılmıyorum ben baya parasız sevdim e tabi gelir dengesizliği de sorun oldu elbette kaldıramadı o durumu e sonra düzenli bir işi olunca sakinleşti.

Benim için çalışkan olması evini geçindirebilmesi yeterli mesela ben de çalışarak destek olurum bir tık daha yükseltiriz refah seviyesini,
ama çalışamadığım ya da çalışmak istemediğim zamanlarda da o evin dönmesi gerekir, bu şartlara ben okeyim, benim çalışmadığım zaman aç kalacaksak kabul etmem, hayır kurumu değilim sonuçta.

Eşimle evlenmeden önce birini tanımıştım çokta istekliydi benimle evlenmeye aşırı ilgili sevgili biriydi ama bence işe yaramazdı, adam her girdiği işe bir kulp takıp en fazla 1 sene çalışıp ayrılıyordu başka iş arayışına giriyordu her işi beğenmiyordu falan filan, ailesinden kalma evi vs vardı ama bana göre potansiyel parasızdı, 3 gün çalışır 5 gün yatar istikrarsız kaygısız tembel bir adamdı, bu adamı tamamen bu sebeplerle reddettim.

Eşim ise tam tersi çalışkan ve iş konusunda istikrarlı bir adam, evlendiğimizde hiç bir şeyi yoktu ama alma/yapma potansiyeli yüksekti keza öyle de oldu birlikte çalışarak aldık sattık yaptık işte bir şeyler.

Biraz da sizin ne istediğinize bağlı, çalışmayım koca parası yiyim insanıysanız parasız adamla olmaz, ama ben de eşime destek olurum beraber yaparız derseniz çalışkan ve istikrarlı bir parasızla olur.

Back
X