Bende çok rahat bir çocukluk geçirdim babamın şirketi vardı her istediğimiz karşılanırdı hiç yokluk nedir bilmedik. Kışlık evimiz, yazlığımız, arabalarımız vardı ama günün birinde birşeyler ters düştü ve babam iflas etti eve hacizlermi gelmedi evlermi satılmadı neler neler ne rezillikler yaşadım o zaman ben daha 16 yaşındaydım ve özel okula gidiyordum hazırlık sınıfındaydım o sene bitince babam seni özel okula gönderemiycem dedi bende devlet lisesine gitmeyi o zamanki aklımla kendime yediremedim ve okulu bıraktım (şimdi kafamı duvardan duvara vuruyorum ama nafile) babamın bir arkadaşının yanında işe başladım ve 19 yaşıma geldiğimde 35 yaşındaki bir adamdan 2 kat daha fazla para kazanıyordum kazancım çok iyiydi. Babamın piskolojisi bozulmuştu ve çalışamıyordu annem zaten ev hanımıydı hiç çalışmamıştı allahtan ablam evlenmiş gitmişti o kurtulmuştu. Ama 19 yaşımdan 32 yaşıma kadar çalışarak annemle babama ben baktım. Ablamında durumu iyi olduğu için o da destek çıktı hep bize. İki sene önce babamı emeklide ettik şimdi faturalarını ablamla ikimiz karşılıyoruz allahtan bir tane ev babamın üzerine olmadığından satılamamıştı orada oturuyorlar aldıkları emekle maaşıyla da geçinmeye çalışıyorlar demek istediğim herşey insanlar için ne sınavlardan nelerden geçiyoruz mühim olan yılmadan pes etmeden ayakta durabilmek inanın mal mülk herşey bir şekilde yerine geliyor mühim olan sağlığı kaybetmemek. Umarım sizde aile olarak bu durumu atlatabilirsiniz.
tebrık edıyorum sizi alkisalkisalkis ne kadar mukemmel bı evlatmıssınız ve ne kadar guclu durmussunuz o yasınızda
cok etkılendım hıkayenızden hıc boyle bısey duymamıstım cunku.tebrık edıyorum demek de haddim degıl ama gercekten cok etkılendım ne denırkı bu duruma tutuldum kaldım suan