Parasızım =(

Bende çok rahat bir çocukluk geçirdim babamın şirketi vardı her istediğimiz karşılanırdı hiç yokluk nedir bilmedik. Kışlık evimiz, yazlığımız, arabalarımız vardı ama günün birinde birşeyler ters düştü ve babam iflas etti eve hacizlermi gelmedi evlermi satılmadı neler neler ne rezillikler yaşadım o zaman ben daha 16 yaşındaydım ve özel okula gidiyordum hazırlık sınıfındaydım o sene bitince babam seni özel okula gönderemiycem dedi bende devlet lisesine gitmeyi o zamanki aklımla kendime yediremedim ve okulu bıraktım (şimdi kafamı duvardan duvara vuruyorum ama nafile) babamın bir arkadaşının yanında işe başladım ve 19 yaşıma geldiğimde 35 yaşındaki bir adamdan 2 kat daha fazla para kazanıyordum kazancım çok iyiydi. Babamın piskolojisi bozulmuştu ve çalışamıyordu annem zaten ev hanımıydı hiç çalışmamıştı allahtan ablam evlenmiş gitmişti o kurtulmuştu. Ama 19 yaşımdan 32 yaşıma kadar çalışarak annemle babama ben baktım. Ablamında durumu iyi olduğu için o da destek çıktı hep bize. İki sene önce babamı emeklide ettik şimdi faturalarını ablamla ikimiz karşılıyoruz allahtan bir tane ev babamın üzerine olmadığından satılamamıştı orada oturuyorlar aldıkları emekle maaşıyla da geçinmeye çalışıyorlar demek istediğim herşey insanlar için ne sınavlardan nelerden geçiyoruz mühim olan yılmadan pes etmeden ayakta durabilmek inanın mal mülk herşey bir şekilde yerine geliyor mühim olan sağlığı kaybetmemek. Umarım sizde aile olarak bu durumu atlatabilirsiniz.

tebrık edıyorum sizi alkisalkisalkis ne kadar mukemmel bı evlatmıssınız ve ne kadar guclu durmussunuz o yasınızda
cok etkılendım hıkayenızden hıc boyle bısey duymamıstım cunku.tebrık edıyorum demek de haddim degıl ama gercekten cok etkılendım ne denırkı bu duruma tutuldum kaldım suan

cnm ınsallah bır an once duzelır durumun ama bak ne guzel elınde meslegın var
bence blackberry arkadasın hıkayesı sana buyuk bı motıvasyon olacaktır..
sen once guclu durmaya calıs pskolojını saglam tut kı bır an once harekete gec cozum odaklı ol bırakma kendını sen cok guclusun
ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olur canım

arkadaşım herşey insanlanlar için..
negüzel mesleğin varmışbir iş bulabılırsın ailenebu sekılde destek olabılırsın allah yardımcınız olsun..

sonuçta şimdiye kadar rahat yaşamışsınız
okuyup mimar olmuşsunuz
bi süre sıkıntı yaşıyorsunuz diye hiç boşa üzülmeyin bence ne parasızlar var
inşallah kısa sürede iş bulursunuzve herşey düzelir

tebrık edıyorum sizi alkisalkisalkis ne kadar mukemmel bı evlatmıssınız ve ne kadar guclu durmussunuz o yasınızda
cok etkılendım hıkayenızden hıc boyle bısey duymamıstım cunku.tebrık edıyorum demek de haddim degıl ama gercekten cok etkılendım ne denırkı bu duruma tutuldum kaldım suan

Saol canım teşekür ederim allah herkese hayırlı evlat versin onlar nasıl bizi büyütmek için fedakarlıklar yaptılarsa zamanı geldiğinnde bizlerde onlar için yapmalıyız bizimde evlatlarımız olacak onlara örnek olmalıyız aile dediğin her zaman birlikte olmalı neler var şahid oluyoruz görüyoruz para için kardeşler birbirinin gözünü oyuyor sanki kefenin cebi var oraya götürecekler benim arkadaşa tavsiyem aile olarak birbirlerine sarılmaları inanın güçlükler ancak öyle aşılıyor.

evet ablacm cok haklısın aıle herseyden onemlı melek gıbı evlatlar yetıstırmıs aılenız ınsallah bende ılerde cocuklarıma boyle bı aıle olabılırım onlar da ınsallah sızın gıbı cocuklar olurlar cok guzel bı hayat dılıyorum sıze
cok tesekkur ederım bana cok guzel bı yol gosterdınız ablacım

Hayat ayna gibidir ne yansıtırsan onu yaşarsın :) Sen iyi evlat ol ki senin evlatlarında sana iyi olsunlar :)

Canımcım, 17 yaşımdan beri yalnızım, boşanırken malı mülkü bırakıp beş kuruşsuz ayrıldığım için herşeye sıfırdan başlamak zorunda kaldım, ciddi oranda borcum var, bir çocukla tek başıma kirada yaşıyorum ama bir gün bile olsun umudumu yitirmedim. Öyle şeyler yaşadım ki hayatta, hep dua ediyorum Allahım tek derdim, sıkıntım maddi olsun, para pul olsun diye. Sen de üzülme, iyi tarafından bak her şeye. Çünkü bunlar gelip geçici problemler, sağlığınız sıhhatiniz yerinde olsun, beraber olun, çalışırsınız kazanırsınız. Sofranızda bi çeşit eksik olur ama huzurunuz olur.... sakın üzme kendini, mal da mülk de para da olur ama huzur ve sağlık olmayınca hiçbir şey olmaz.

Ahh canım hepimizde aynı dert allahım yardımcmz olsun inş tez vakitte rahata kavuşursunuz rabbim yardımcımız olsun inşş

İnşallah bi an önce toparlarsınız canım Allah.n izniyle. Kafana takma demicem takılır illaki. Kendi masraflarını karşılamak adına en azından işe girmek şu anda en iyi yol gibi

Back
X