Parasızlığın gözü kör olsun

Bayan111

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
102
-21
13
30
7 aylık hamileyim.1 kızım var 20 aylık.
Evli olduğum kişi iyice yoldan çıktı.
Günlerce eve gelmiyor.zaten kafasının iyi olduğunu düşünmüyorum artık.
Boşanmaya karar vermiştik.yillarca kabul ettiremedim en son dalga geçer gibi sen doğru şeyler istiyorsun ama bana uymuyor dedi.
Borçlara girdi çok ezdiler dövdüler vs.o da hırs yapmış o parayı kazanacam ben de herkesi ezecem diye.hastaneye gidecem çocuğumu birakamiyorum.
Gelecem diyor gelmiyor delirecem.annemi cagiramiyorum cagirsam kadına farklı konulardan ne küfürler etti.şeker hastası tansiyon panik atak.o burdayken gelir de kavga eder diye annemi de zora sokmak istemiyorum.
Bana da ilk zamanlar kredi cektirmisti odeyecem diye.
Ödemedi.annemin bir dedemden 3000 lira maaşı var.kiralar almış başını gidiyor.gecinmemiz mümkün değil.
Ben hamileyim şu anlık calisamam en az 3 4 ay toparlanma gerekir sezeryan olacam.
Bir yandan bu kalkmış bana diyor dürüst çalıştım ama olmuyor çok ezildim.artık kötü işler yapıyorum illegal işler yapıyorum kimseye acimiyorum hepiniz geberseniz tek damla göz yaşı dönmem cocuklarim hariç diyor ruh hastası.iyice kafayı yemiş.
Bir de gitsem iyice kinlenip kızımı kaçırır ederse bana zarar verirse diye ayrı endişelerim var.belinde silahla geziyor.herseyi yapacak potansiyelde şu an.
Para yok kiraya ev tutayım eşya alayım.böyle keyfini bekliyorum hastaneye gitmek için.o kadar sorun var ki..
Herşey para olmuş ya herşey..kendimi muhtaç gibi hissediyorum kabıma sığmıyorum
 
Yani hem boşanmak isteyip hem de nasıl çocuk yapabiliyorsunuz?
 
Yaşadığınız zor bir durum ama bunun için devlete başvurabilirsiniz.Kadın koruma evlerimiz var .
Sizin gerekirse kimlik bilgilerinizi de değiştiriyor ve gizli tutuyorlar.
Anneniz içinde bu konuda destek alabilirsiniz.
 
Yaşadığınız zor bir durum ama bunun için devlete başvurabilirsiniz.Kadın koruma evlerimiz var .
Sizin gerekirse kimlik bilgilerinizi de değiştiriyor ve gizli tutuyorlar.
Anneniz içinde bu konuda destek alabilirsiniz.
Orda da nasıl olacak bilmiyorum..çocuğuma nasıl bakacam ya da kim bakacak ya da sezeryan olacam o zaman ne yapacam.çocuklar elimi kolumu bağlıyor yoksa umrumda olmazdı.düşünmedim değil yoksa ama kafam alalak bullak
 
Annenize küfürler etmesi de mi? Yani dört dörtlük bir adamdı, siz ikinciye hamile kalınca baştan aşağı sapıttı mı?
Kim dört dörtlük pardon ? Evet hamileliğimde oldu..borçlar yüzünden çok üstüne gidilmeye başlayınca kendi de herkese kin kusmaya başladı saçma sapan şeylerden.kendi anne babasına bile.yani burda buna mi takiliyorsun olan oldu illa acıtacak yer mi bulman lazım
 
Şu anda da parasızsınız,annenizin yanına gittiğinizde de parasız olacaksınız,fark eden bir şey yok. Evlilik size maddi bir şey katmıyor ki,hala evli kalmanızda bir mantık yok. Boşanın gidin bari annenizin yanında durun,çocuklarınıza anneniz bakar siz de çalışırsınız doğumdan sonra
 
Yıllardır boşanmaya ikna etmeye çalıştığınızı kendiniz söylemişsiniz, ona istinaden yaptım yorumumu.
Evet çünkü bana uymuyordu.sonra düzelttik o da düzeltecem vs diye uğraştı.bir şekilde gidiyorduk.yani kabul etmiyordu uymadigimizi.sonrasinda en son borçları sahte çekle dolandırıldı vs ondan sonra odeyemedikce zivanadan çıktı
 
Orda da nasıl olacak bilmiyorum..çocuğuma nasıl bakacam ya da kim bakacak ya da sezeryan olacam o zaman ne yapacam.çocuklar elimi kolumu bağlıyor yoksa umrumda olmazdı.düşünmedim değil yoksa ama kafam alalak bullak
en yakın savcılığa gidip durumunuzu anlatın lütfen.
sizi onlar yönlendirecekler . forum sitesinden yani bu ve bunun gibi sitelerden bu durumu yazmanız sizin için pek değişkenlik ifade etmez . Annenizi sizi ve çocuklarınızı koruma altına alır savcılık kararı ile devlet.Eşinize geri dönmemek şartı ile. Sizin geri dönmeniz veya gizlilik politikası adı altında iken kaldığınız adresi ifşa etmeniz veya iletişm kurmanız durumunda sizede cezai işlem uygulanacaktır.
 
Şu anda parasizim evet ama çocuğuma bakabiliyirum.yani kira faturalar vs ödüyor ya da evin yiyeceğini alıyor.
O zaman 3000 lira ile kirayı bile ödeyemeyecem kaldı ki fatura yiyecek vs..3 4 ay en azından idare edecek param olsa ben de part time ise girer gecinirdik
 
7 aylık gebelik sürecinde aniden mi değişti? Böyle değildir, mutlaka bu olumsuz potansiyeli görmüşsünüzdür önceden.

Neyse artık olan olmuş.
Şuanda maddi olarak nasıl geçiniyorsunuz ?
 
Tamam işte bahsettiğim bu. Size uymayan adamdan niye tekrar çocuk yaptınız? Çocuğa, size yazık değil mi?
 
Yok geri dönüşü olmaz zaten..biliyorum sadece biraz içimi dökmek istedim..
 
Annenizin evinde kira ödemenize gerek yok,anneniz faturaları da ödüyordur siz olmadan. Yiyecek konusunda biraz sıkıntı yaşarsınız sadece. Koca evinde çalışmadan oturduğunuz yerde 3-4 ay idare edecek bir paranız hiçbir zaman olmayacak ki bekleyesiniz? Bana deseniz ki nisan -mayıs ayında şu kadar param olacak o zaman bekleyin derin hak veririm. Ama şu an durum öyle değil.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…