- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
Merhaba,umarım iyisinizdir.Ben pek iyi değilim,bunalıyorum.İçimi dökmek istiyorum sizlere.Ben bu sene atanan bir öğretmenim.Bu zamana kadar babamdan manevi olarak pek destek görmedim,maddi olarakta verse de hep söylenen biri oldu,öyle aşırı bir para vermişliği olmadı ama bir verdiyse on söylendi.Şu an özel ders veriyorum,biraz elime para geçiyor.Elime geçen parayla atanma belgelerimi,fotoğraf çekimimi vs.halletmeye çalışıyorum.Atandığım yere biraz bakımlı gitmek istiyorum,onun için saçımı boyatayım dedim.O da çok pahalı geldi.Üstelik otobüs bileti parasını da düşünüyorum.Babam verse bile çok söylenecek biliyorum.Yakın bir arkadaşım var,babası ona her konuda destek oluyor.Kpss çalışma sürecinde babası aldı tüm kitaplarını,ben ücretli yaparak kendi kitabımı kendim aldım.Bir gün olsun bir şeye ihtiyacın var mı demedi.Arkadaşım istediği zaman saçını boyatır,tatile gider.Bu yaşıma geldim,tatil yüzü görmedim.Arkadaşıma bakınca kıskanıyorum.Maddi ve manevi yalnız bırakılmak beni çok üzüyor,yıpratıyor.Keşke farklı bir ailede dünyaya gelme imkanım olsaydı.Psikolojik olarakta çok yıpranmış hissediyorum kendimi.Birine sığınma ihtiyacı duyuyorum.Beni sevsin,anlasın, gözüme bakıp içimdekileri anlasın.Her konuda en büyük destekçim olsun istiyorum.Allahim duysun sesimi.Sizin de böyle kendinizi dipte bulduğunuz sonra yükseldiğiniz zamanlar oldu mu ?