parasızlık:((

beniaffet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
138
0
0
İzmir
durup durup başlık açıyorum ama sorunlar bitmiyor....maddiyat neden bu kadar önemli.parasızlık insana neler yaptırıyor,herkes gezip tozarken sen neden evde kös kös oturuyosun.birileri dünyayı turlarken sen neden televizyondan görürsün o yerleri.paran varsa herkes değer verir,yoksa hiçsin.kıyafetin güzelse sen süpersin...neden bu dünya böyle..öğrenci olmak çok zor..

lanet olsunn..bide sorunlar geldimi üst üste gelmezmiiiiiiiiiiiiiiiii

evet aksilik işte ailelerde birbirini istemiyor bizimde durumumuz yok bu zamanda yalnız kim düğün yapabiliyo :( tam 7 yıldır çıkıyoruz allahtan geçen sene ramazan zor bela bi yüzük taktırdık şimdi bu düğün işini nasıl yapcaz onu düşünmekten uykularımız kaçıyor :(

Sen şimdi en güzel zamanlarını yaşıyosun aslında bi de o okul bitecek iş buldum bulamadım derdi başlıcak hadi iş buldun para yettirme derdi gene başlıcak ha bi de iş bulunca etraftakilerin beklentileri de artacak falan fişman haline dua et en iyisi sen

evet aksilik işte ailelerde birbirini istemiyor bizimde durumumuz yok bu zamanda yalnız kim düğün yapabiliyo :( tam 7 yıldır çıkıyoruz allahtan geçen sene ramazan zor bela bi yüzük taktırdık şimdi bu düğün işini nasıl yapcaz onu düşünmekten uykularımız kaçıyor :(

allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..çok zor her şey...hayırlısını isteyelim her zaman.allahın huzurunda şükreden ve sabredenlerden olalım inşallah.çok üzüldüm çok zor bir durum.:((....

Sen şimdi en güzel zamanlarını yaşıyosun aslında bi de o okul bitecek iş buldum bulamadım derdi başlıcak hadi iş buldun para yettirme derdi gene başlıcak ha bi de iş bulunca etraftakilerin beklentileri de artacak falan fişman haline dua et en iyisi sen

okullu değilim şuan.öğrenciyken çektiğim sıkıntıları düşünüyorum.hala bıkmadan yeniden okul düşünüyorum...etrafıma bakıyorum çok güzel geçinenler var,bu insanların geliri mi çok yoksa bereketimi çok anlamadım:s

Para olmasin yeter ki huzur olsun bence. Bende ögrenciyim esimde ögrenci, cok sükür maddi sorunumuz yok, ama huzurumda yok.. O tv'de gördügün yerlere bile sükret, buz gibi sokakta kalipta tv izleyemeyenler var :)

evet bazen bende öle düşünüyorum...bir bakıyorum şu doktorların hayatına.valla doğru düzgün hastaya bakmıyolar bile.üstünkörü geçiştiriyolar.tonla para kazanıyolar.sinir oluyorum özellikle onlara.

o doktorlar ilkokuldan itibaren deli gibi çalışarak doktor oluyorlar cnm benm:)okumak öyle kolay mı?herşeyin bir bedeli var...bir çok insan doğuştan sıkıntı çekmeye başlar.çok ama çok sıkıntı çeker.bazılarıda şanslı doğar:)keşke hepimiz şanslı olsaydık ama maalesef buna hayat diyoruz.zaman zaman sıkıntılardan dolayı insanlar bunalıyor isyan ediyor ama bir arkadaş demiş ya dua et diye.dua et.çok ve içten dua et.hayatının nasıl değiştiğine en azından tv karşısında olmanın bile mükafat olduğunu farkettiğine inanamayacaksın:)tecrübeyle sabittir;) mutluluklar...

parasızlıktan mmalesef bende muzdaribim...bazen çok kafama takıp sevgılımı bunalttığım bıle oluyor...bazende kendı kendıme dıyorum hıc bır derdım yok aslında yaa:1:sağlığım var benı cok seven bır sevgılım var annem babam kardeşim hayatta..çokşükür başımı bu kışta kıyamette sokabileceğim bir evim var...amaaan varsın kıyafetım yamuk olsun otobüslerde telef olarak yolculuk yapayım...öyle zamanlarda dünyayı otostop çekerek dolaşan insanları düşünüyorum...demekki para herşey demek değil diyorum...öğretmenim atanamadım bu şubatta yıne alım var ama ben tercih yapmıyorum.aslında kararsız da kaldım doğu illeri yoğunlukta ve ben oralara gıtmeye korkuyorum...of of çok kararsızım ama buna da şükür diyelım ne diyelim:1::1:

bukdar gözün dışarda olmasın canım herkez zengin doğacak diye birşey soz konusu değil.
sen de güzel giyineb,ilirsin illa marka olmasına gerek yokki.
pazarlarda okadar güzel şeyler var ki,
emin ol bir çok zengin diye nitelendirdiğin kişi oralardan giyiniyor hberin yok...
herkes ayağını yorganına göre uzatacak ben de burslu bir öğrenciydim çok sık gezemezdim ama Allaha şükür hiç niye demedim.
telefonumu bilgisayarımı ehliyetimi kitaplarımı hatta giysilerimi hep burslarımla aldım.
bardağı dolduracak olan sizlersiniz yapabilirsiniz.
okul bitecek işe gireceksin evlenecekasin.
bir elin nesi var iki elin sesi var demişler atalarımız.
sen de bir gün istediğin gibi gezip tozabilir giyinebilirsin.
sadece biraz vaktii var...

buarada tek başına kim bu vakitte düğün yapabilir diyen arkadaş.
yapılabiliyor biz yaptık Allaha şükür.
evimizi kurduk borcumuzu ödedik.
inanmanız gerekiyor sadece. bir de bütcenize göre şeyler almalısınız.
unutmayın eşyalar sonradan değişebilir ama giden zaman geri gelmez

evet düşünüyorum dediklerinizi.ama adaletsizliğe bakınca kafam atıyo.benim bir dostum bile yok.en çokda buna yanıyorum.olanlar hep çocuk gibiler,ya dengesizler,ya çok saflar,ya oturup kalkmasını bilmiyolar.sıkıldım artık bu durumdan.insan sırdaş oluyor.İYİKİ KK var benbenneyaptımki.:

malesef canım paran varsa sen bıtanesın yoksa değer vermez kımse... bu boyle... ya paraya deger verenlerı cıkart hayatından .. yada para kazanmak ıcın bişeyler yap...

Back
X