• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

paraya ihtiyacım var...!

ya iyi niyetli olmaya çalışıyorum ama olamıyorum bu konuda. herkes çok akıllı biz salak gibi mi görünüyoruz karşıdan:)))
ben de evlenicemçeyizlerim hazır değil hadi bi el atıverin kızlarrrrr
düğünüme de hedayyeee olarak bi villa alıverseniz hiçde fena olmaz....
çok içinizden gelirse balayı da hediye edin:))))

Cok bahtsızsın,
ısten daha yenı ayrıldım (kovuldum demek gururuma dokunuyor)
Yoksa maas kartımı sana verırdım.

elefera ben 10.000 istedim... göndersen canım bana... Bak parasızlıktan doğuramıyorum oğlumu... Son günlere geldik artık.. Sancılarım da başladı ama hastaneye gidemiyorum....
Bak 5000i gönderecektin sen... 10.000 de bana gönder be güzelim ne olur....
Bak valla dilenci dolandırıcı değilim.... Senet bilem yaparım... Sen hesaba geç havaleyi.. Ben sna sonra bir ara senet sepet ne istersen gönderirirm....

Bı sonrakı konu ıcın 7000 u bırıktıreduralım barı

Anlasılan bı sonrakı konu da dılencı dolandırıcı olmayan baska bır ıhtıyac sahıbı adına 7000 lıra olarak acılacak...

elefera ben 10.000 istedim... göndersen canım bana... Bak parasızlıktan doğuramıyorum oğlumu... Son günlere geldik artık.. Sancılarım da başladı ama hastaneye gidemiyorum....
Bak 5000i gönderecektin sen... 10.000 de bana gönder be güzelim ne olur....
Bak valla dilenci dolandırıcı değilim.... Senet bilem yaparım... Sen hesaba geç havaleyi.. Ben sna sonra bir ara senet sepet ne istersen gönderirirm....

Aa lafı mı olur denızcım.
Yeterkı sen ıste.
Hesap numaranı aldım canım,
ama malum ıssızım artık.
Ben bı' kosu kredı cekeyım,
sonra hesabına eft yaparım.
Bebıs gelmek ısterse az daha sık dısını (:

Aa lafı mı olur denızcım.
Yeterkı sen ıste.
Hesap numaranı aldım canım,
ama malum ıssızım artık.
Ben bı' kosu kredı cekeyım,
sonra hesabına eft yaparım.
Bebıs gelmek ısterse az daha sık dısını (:

Tamam canım... Bak bankaların kapanmasına yarım saat kaldı... Sen bi koşu en yakın bankaya gidip kredi çek.... Kefil olarak da göümceni göstert....
BAna havale geç.. Ben sana ödemiyim, sen de krediyi ödeme.. Kefil olarak görümcene hacze gitsinler...

Bak ikimiz için de faideli bir durum...

Bu arada şaka bi yana bayram sonrasına kadar bekletebiliriz umarım... sürekli sancılar var... zaten rahimde açılma da olmuştu 1 ay önce.. kapanmadı aa genişlemedi de....
PAso yatıyorum....

Yaa bi sonraki konuda 7000 kurtarmaz.. Bakın ben 10.000 e çıkardım yok mu arttıran.. Bi sonraki konu 20.00 den aşşağı olmasın....

Tamam canım... Bak bankaların kapanmasına yarım saat kaldı... Sen bi koşu en yakın bankaya gidip kredi çek.... Kefil olarak da göümceni göstert....
BAna havale geç.. Ben sana ödemiyim, sen de krediyi ödeme.. Kefil olarak görümcene hacze gitsinler...

Bak ikimiz için de faideli bir durum...

Bu arada şaka bi yana bayram sonrasına kadar bekletebiliriz umarım... sürekli sancılar var... zaten rahimde açılma da olmuştu 1 ay önce.. kapanmadı aa genişlemedi de....
PAso yatıyorum....

Yaa bi sonraki konuda 7000 kurtarmaz.. Bakın ben 10.000 e çıkardım yok mu arttıran.. Bi sonraki konu 20.00 den aşşağı olmasın....

Harıkasın valla (:
Boylece gorumcemden de ıntıkam olmus olurum.

Allah yardımcın olsun canım.
ınsallah hayırlısı ıle alırsın bebegını kollarınna.
Cınsıyetı ne?

valla kusura bakmasın kimse ama ben hiiççç inanmadı bu işe borç istiyor muş...tamam gel ben vereyim 10 binlira.....mesela yani

Sayın hokarayel,

Umarız maddi sorununuzu en kısa sürede atlatırsınız ama sitemizde bu tür konular açılmasına izin veremiyoruz malesef .

Back
X