Parayı geri göndermeli miyim?

Bagis yapip makbuzu yolla ona.

Sizin onun hediyelerini gkrmeniz saçma atsaydinjz cöpe. Onun para göndermesi ise daha saçma geri gönderin. Bir kuruş bile kalmasın

Bağış yapın, bağış yaptığınıza dair ekran görüntüsü, dekont filan olacaktır muhakkak, ona gönderin. "Teşekkürler, daha faydalı bir yere gitti" diye. =)
Kesinlikle katılıyorum. Çok mantıklı bu. Hem siz harcamadınız, hem saçmalığı iyi bir şeye sebep olmuş olur.

Parayı göndermesi isabet olmuş bence, zamanında parası varsa veya şimdi bunu yapabiliyorsa ayrılmadan önce de yapabilirdi. Kendince altta kalmamak için yapmış gibi ama ne önemi var? Eğer rahatsız oluyorsanız bağışlayın gitsin.

Onun aldigi hediyeyi her gonderdiginizde kotu oluyorsaniz geri gondemek yerine ya isine yarayacak birine verseydiniz ya da cope atsaydiniz. Oyun bitti al misketlerini ver misketlerimi gibi olmus. Parayi gondermek de dogru degil. Sanki onunla irtibatta olmak icin bahaneler ariyorsunuz gibi olur. Parayi istemiyorum diyorsunuz ama o para sizin paeaniz aslinda. Durumu iyi olmayan bir cocugun egitim masrafi icin bagislayabilirsiniz. Parayi gonderip muhatap olmayin onunla ya da dekontu falan gondermeyin cok cocukca olur. Zaten hediyeyi gondermek cocukca olmus. Onun yaptigi da yanlis gerci ama ilk yanlisi siz baslatmissinuz.

İşi gücü yok hesaplayıp yollamış bi de gıcık. İlişki içerisinde alınan hediye hediyedir. O an vermişsindir o kişiyle aran kötüyse istemezsin. Bu ne böyle sözleşmeli evlilik gibi

Küfürlü konuştu benimle. Evet aşırı ayıp o parayı alıp kullanmayı yakıştıramıyorum kendime. Maddiyatla ilgili bir kavgamız olmadı.
Yok canım yollama .Git fakirlere ver elazığda deprem oldu oraya bağışla fakir o kadar çokki alış veriş yap sen calısıodun o calışmıomuydu

Parayı bağışla dekontu da sayemde senin de bi hayırda payın oldu yazarak yolla ona ve engelle gitsin.

Erkekler bunu bir hakaret gib kabu ediyor.Daha onceki ilişkimde bende yapmistim çok buyuk tepki verdi.Bunu bir hakaret olarak kabul edip gurur yapmis belliki

Ben de erkek arkadaşınızın yerinde olsam aynısını yapabilirdim. Sonuçta sizin o kitabı hediyeyi gördüğünde kendinizi kötü hissettiğinizi bilmiyor. Bu hissinizi bilmeden onun size vermiş olduğu hediyeyi yollayınca sanki hediyeni al verdiğim hediyeleri de geri ver gibi bir anlamda çıkabiliyor.

Yollama

Hediye göndermek ne Allah aşkına? Kötü hissettiriyorsa at çöpe gitsin adam ne yapacak senin aldığın hediyeyi? Biri bana böyle bir şey yapsa ben de parayı hesaplar yollardım valla. Hiç hoşlanmam ayrılınca hediyeleri yollayan insandan.

hayır yollamayın
yok ben bu parayı asla ıstemıyorum dıyorsanız hayır kurumuna bagıslayın

ıyıkı ayrılmıssınız cocugun su tavır ve hareketlerıne dusunceye kafasına bakınca verılmıs sadakanız varmıs

Boşver kız al çatır çatır ye parayı sefam olsun de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…