- Konu Sahibi agresifkiz
-
Bosver, ne ugrasacaksin gondermekle. Iyi ayrilsaniz farkli bir cevap verirdim ama bu durumda daha fazla muhatap olmaya gerek yok.
O zaman parayi loseve bagislaAçıkçası bende tekrar muhattap olmak istemiyorum ama parayı da istemiyorum bilemedim.
Neden ayrıldınız?Ne kadar ayıp hesaplayıp fazlasını göndermek?Maddiyatla ilgili bi kavgamı çıktı aranızda?
Parayı istemiyorsanız bir hayır kurumuna bağışlayın. Havalar soğuk, hayvan barınaklarına yardım edin, olmadık sağa sola koyulabilecek kedi köpek kulübeleri alın. Size yaptığı affedilemez şeyler nedir? Aklıma aldatma ya da şiddet olduğu geldi ama... Tahminim doğruysa, böyle birine niye parayı geri gönderesiniz, daha faydalı işler yapmak varken?
siz onun hediyelerini gönderince altta kalmamak için mi para gönderme saçmalığını yaptı.
Bağış yapın, bağış yaptığınıza dair ekran görüntüsü, dekont filan olacaktır muhakkak, ona gönderin. "Teşekkürler, daha faydalı bir yere gitti" diye. =)Aklıma geldi bağış yapmak ama parayı alıp yediğimi düşünsün istemiyorum. Kavgalarımız genelde şiddetli olurdu en son kavgada ağzını bozdu küfür kavga kıyamet ki benim kırmızı çizgimdir. Bitti bu nedenle.
o zaman diğer arkadaşların da dediği gibi yardıma muhtaç birine verin tekrar onla muhattap olmayınAynen öyle. Onunkiler bana tekrar gönderebileceği şeyler değildi çünkü.
Ne düşündüğünü neden önemsiyorsun ki? Havalar soğuk alın hepsine kedi köpek değişik yaşların mamasını verin barınağa yada kendiniz dağıtın. Kim ne düşünürse düşünsünAklıma geldi bağış yapmak ama parayı alıp yediğimi düşünsün istemiyorum. Kavgalarımız genelde şiddetli olurdu en son kavgada ağzını bozdu küfür kavga kıyamet ki benim kırmızı çizgimdir. Bitti bu nedenle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?