- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi FalanFilan2025
-
hepsini çekip yastık altı mı yapcaz yaniKonuyu merakla takipteyim.
Herkes atm lere akın edince sormuştum, neden bu yığılma?
Yaslı bir amca; kızım sen bilmezsin. 80 darbesinde bankalara el kondu. Neyimiz var neyimiz yok uçtu gitti dedi.
Anlamadım ki ne yapmamız lazım.
Hesabında 2 tl olan da 500 bin tl olan da atm vermediği için 5 kurus alamadı. Ben de korkuyorum
Konuyu merakla takipteyim.
Herkes atm lere akın edince sormuştum, neden bu yığılma?
Yaslı bir amca; kızım sen bilmezsin. 80 darbesinde bankalara el kondu. Neyimiz var neyimiz yok uçtu gitti dedi.
Anlamadım ki ne yapmamız lazım.
Hesabında 2 tl olan da 500 bin tl olan da atm vermediği için 5 kurus alamadı. Ben de korkuyorum
oradan öyle görünüyorsa yapabileceğim bir şey yokVatan bu kadar buyuk bir tehlike atlatti siz sadec e para biriktirmeliyim fikrine mi vardiniz pes dogrusu !
Eşim de diyor. Paramızı çekelim, evde saklayalım diye. O hiç mantıklı değil. Ben de tamam işten ayrılır basında nöbet tutarım dedimhepsini çekip yastık altı mı yapcaz yani
o da biraz tehlikeli sanki
Yok ohal olmadan önce oldu bu diyalog.paniğe lüzum yok bu 80lerdeki gibi bir durum değil..
off sanki ohal savunucusu gibi konuşuyorum kendime hayret ediyorum şu anda :)
bu bir önlem.. fransada 6 aydır ohal var ..
hayat aynen devam edecek..
hanımefendi ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama benim ne devletle ne ülkemle bir derdim yokHımmm derdiniz büyük ülkede savaş olmaz merak etmeyin sizin haneye devlet savaş açarsa onu bilmem
Eşim de diyor. Paramızı çekelim, evde saklayalım diye. O hiç mantıklı değil. Ben de tamam işten ayrılır basında nöbet tutarım dedim
Zira aklım evde kalacak
Yok ohal olmadan önce oldu bu diyalog.
15 temmuz gecesi dışarıdaydım, ve atm, petrol,market gibi yerlerdeki yığılmayı görmeniz lazımdı.
O tablo çok ürkütücüydü.
Sanırsın millet deposunu doldurup, parasını cebine alıp iltica edecek
merhaba, bankacı mısınız acaba?ne savaşı yahu..
evet cidden fazla pimpiriklisiniz..
döviz dışında bankaların fazla yaptırımları yok günlük çekim limitini değiştirmek dışında olağanüstü hal durumunda..
paranızı tl yada altında tutun yeterli olacaktır..
zengin de değiliz kiEski Türk filmlerimde zenginlerim İsviçre'de hesabı olurdu :)
zengin de değiliz ki
biriktireceğimiz üç kuruş onun hesabı bu[/QUOTEyurt dışında tanıdığınız varsa Almanya'da falan belli o hesap açıp sizin adınıza takip edebilir diğer türlü bilmediğin ülke de hesap açma çok mantıklı değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?