- 1 Ocak 2017
- 65
- 37
- 8
- Konu Sahibi Sevgiimutluluk
-
İlk olarak erkek arkadaşım benden 10 yas buyuk.genel olarak anlatmam gerekirse kafasında sureklı bıseyler kuruyor gerçekmiş gibi beni suçluyor.her konuştuğum arkadaşımla aldattığımı düşünüyor ve hayatımda hiç kimse olmasını istemiyor.ve arkadaşlarım hakkında çok yalan söylüyor ve kendı yalanlarına inanıyor.olmayan seylerı olmuş gibi gosterıyor.örn:10 dk önce konuştuğu seyı konuşmadım diyor.onu terketmeme rağmen peşimi bırakmıyor hala takıp edıyor.kendımı öldürcem dıye acındırıyor.sizce bunlar normal seyler mi?erkeklerden soğudum psıkolojım bozuldu.ne yapmam lazım??
Şimdiye kadar o kadar çok gittim ki peşimi bırakmıyor hastasın dıyorum inanmıyorBen mesajı tekrar alıntılayayım, sizde tekrar okuyun.
Sonra ben size sorayım, ''sizce normal mi duruyor bu adam?''
Ayrılın falan değil, depara kalkıp kaçın yani.
Çıkartıyorum ama her yerde karşimdaTabiki normal değil bı şekilde çıkartın hayatınızdan ya onun ailesinden ya da kendi aile ve çevrenizden yardim isteyin yaklaştırmasinlar yanınıza ayrıca numaranızı falan degistirin
İletişümi kestim fakat her yerde karşımda yapıştıOnu hasta olduğuna ikna etmeyi denemeyin bile...Zaten bunu kabul edilebilecek niri bahsettiklerinizi yapmazdi. Hakikatten butun bunlari ve fazlasini yuklenip kendisini duzeltecek bir super guce sahip degilseniz iletisimi keson bence.
Size en basitinden 18 yaşındasınız desem bu adam 28 yaşında demektir. Bu davranışları 10 yaşında çocuk yapmaz.Şimdiye kadar o kadar çok gittim ki peşimi bırakmıyor hastasın dıyorum inanmıyor
Arkana bile bakma , bu ne böyle, şizofren heraldeİlk olarak erkek arkadaşım benden 10 yas buyuk.genel olarak anlatmam gerekirse kafasında sureklı bıseyler kuruyor gerçekmiş gibi beni suçluyor.her konuştuğum arkadaşımla aldattığımı düşünüyor ve hayatımda hiç kimse olmasını istemiyor.ve arkadaşlarım hakkında çok yalan söylüyor ve kendı yalanlarına inanıyor.olmayan seylerı olmuş gibi gosterıyor.örn:10 dk önce konuştuğu seyı konuşmadım diyor.onu terketmeme rağmen peşimi bırakmıyor hala takıp edıyor.kendımı öldürcem dıye acındırıyor.sizce bunlar normal seyler mi?erkeklerden soğudum psıkolojım bozuldu.ne yapmam lazım??
iletişimi kestim heryerden engelledim.dedıklerınızı yaptım.cok kavgalarda ettimSize en basitinden 18 yaşındasınız desem bu adam 28 yaşında demektir. Bu davranışları 10 yaşında çocuk yapmaz.
Konuştuğunuz her insanla aldattığınızı düşünen insanın çok ciddi sorunları var demektir, ve bunu kabul etmemesi normal. Psikolojik vakaalar zaten bunu kabullenmez.
Gerçekten kurtulmak istiyorsanız yollarınız çok ayrıca. Önce bir güzel tüm ilişiği kesersiniz. Bu telefondur, maildir artık her neyse engellersiniz, bir de numara değiştirirsiniz olur biter. Karşınıza çıkmak, yol kesmek gibi bir eyleme girişirse de polise şikayet edip uzaklaştırma almaya kadar gidebilirsiniz. Hakkınız olan şeyleri arayın, yapmak istemediğiniz, devam etmek istemediğiniz bir hayata da devam etmeyin. Dişli olun biraz bence. Bu ilişki falan değil zaten.
Bahsettiginiz kadar takıntılı bir tipse ve sizi rahatsiz ediyorsa gerekirse gidip hakkinda sikayette bulunun. Neden bunun rahatsizligiyla yasayasiniz ki? Karsimizdakilerin tavirlarini niraz da bizler belirliyoruz. Sizden sert bir yanit gormedikce karsiniza cikmaya devam edecektir.İletişümi kestim fakat her yerde karşımda yapıştı
E peki sorun ne? Önünüze falan mı çıkıyor yolda yürürken? Ne yapıyor yani?iletişimi kestim heryerden engelledim.dedıklerınızı yaptım.cok kavgalarda ettim
Sert olmadığımı nerden biliyorsunuz ki dedıklerım ve yaptıklarım yetmedi cunku anlamıyor.Bahsettiginiz kadar takıntılı bir tipse ve sizi rahatsiz ediyorsa gerekirse gidip hakkinda sikayette bulunun. Neden bunun rahatsizligiyla yasayasiniz ki? Karsimizdakilerin tavirlarini niraz da bizler belirliyoruz. Sizden sert bir yanit gormedikce karsiniza cikmaya devam edecektir.
Kapımda beklıyor sureklı.beni takıp edıyor.yaşam enerjimi çaldı daha ne olsunE peki sorun ne? Önünüze falan mı çıkıyor yolda yürürken? Ne yapıyor yani?
Şimdiye kadar o kadar çok gittim ki peşimi bırakmıyor hastasın dıyorum inanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?