Parayonak sevgilim

Sevgiimutluluk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
65
37
8
İlk olarak erkek arkadaşım benden 10 yas buyuk.genel olarak anlatmam gerekirse kafasında sureklı bıseyler kuruyor gerçekmiş gibi beni suçluyor.her konuştuğum arkadaşımla aldattığımı düşünüyor ve hayatımda hiç kimse olmasını istemiyor.ve arkadaşlarım hakkında çok yalan söylüyor ve kendı yalanlarına inanıyor.olmayan seylerı olmuş gibi gosterıyor.örn:10 dk önce konuştuğu seyı konuşmadım diyor.onu terketmeme rağmen peşimi bırakmıyor hala takıp edıyor.kendımı öldürcem dıye acındırıyor.sizce bunlar normal seyler mi?erkeklerden soğudum psıkolojım bozuldu.ne yapmam lazım??

Ben mesajı tekrar alıntılayayım, sizde tekrar okuyun.
Sonra ben size sorayım, ''sizce normal mi duruyor bu adam?''

Ayrılın falan değil, depara kalkıp kaçın yani.

Tabiki normal değil bı şekilde çıkartın hayatınızdan ya onun ailesinden ya da kendi aile ve çevrenizden yardim isteyin yaklaştırmasinlar yanınıza ayrıca numaranızı falan degistirin

Ben mesajı tekrar alıntılayayım, sizde tekrar okuyun.
Sonra ben size sorayım, ''sizce normal mi duruyor bu adam?''

Ayrılın falan değil, depara kalkıp kaçın yani.
Şimdiye kadar o kadar çok gittim ki peşimi bırakmıyor hastasın dıyorum inanmıyor

Onu hasta olduğuna ikna etmeyi denemeyin bile...Zaten bunu kabul edilebilecek niri bahsettiklerinizi yapmazdi. Hakikatten butun bunlari ve fazlasini yuklenip kendisini duzeltecek bir super guce sahip degilseniz iletisimi keson bence.

Onu hasta olduğuna ikna etmeyi denemeyin bile...Zaten bunu kabul edilebilecek niri bahsettiklerinizi yapmazdi. Hakikatten butun bunlari ve fazlasini yuklenip kendisini duzeltecek bir super guce sahip degilseniz iletisimi keson bence.
İletişümi kestim fakat her yerde karşımda yapıştı

Şimdiye kadar o kadar çok gittim ki peşimi bırakmıyor hastasın dıyorum inanmıyor
Size en basitinden 18 yaşındasınız desem bu adam 28 yaşında demektir. Bu davranışları 10 yaşında çocuk yapmaz.
Konuştuğunuz her insanla aldattığınızı düşünen insanın çok ciddi sorunları var demektir, ve bunu kabul etmemesi normal. Psikolojik vakaalar zaten bunu kabullenmez.

Gerçekten kurtulmak istiyorsanız yollarınız çok ayrıca. Önce bir güzel tüm ilişiği kesersiniz. Bu telefondur, maildir artık her neyse engellersiniz, bir de numara değiştirirsiniz olur biter. Karşınıza çıkmak, yol kesmek gibi bir eyleme girişirse de polise şikayet edip uzaklaştırma almaya kadar gidebilirsiniz. Hakkınız olan şeyleri arayın, yapmak istemediğiniz, devam etmek istemediğiniz bir hayata da devam etmeyin. Dişli olun biraz bence. Bu ilişki falan değil zaten.

Arkana bile bakma , bu ne böyle, şizofren heralde

iletişimi kestim heryerden engelledim.dedıklerınızı yaptım.cok kavgalarda ettim

İletişümi kestim fakat her yerde karşımda yapıştı
Bahsettiginiz kadar takıntılı bir tipse ve sizi rahatsiz ediyorsa gerekirse gidip hakkinda sikayette bulunun. Neden bunun rahatsizligiyla yasayasiniz ki? Karsimizdakilerin tavirlarini niraz da bizler belirliyoruz. Sizden sert bir yanit gormedikce karsiniza cikmaya devam edecektir.

Sert olmadığımı nerden biliyorsunuz ki dedıklerım ve yaptıklarım yetmedi cunku anlamıyor.

Yanınıza gelince polis çağırın, şikayette bulunun. Savcılığa başvurup uzaklaştırma isteyin. Uzaklaştırma emrini çiğneyince polislere haber verirsiniz, hapse bile girebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…