• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parayonak sevgilim

Anlayabiliyorum bende yaşadım. "Defol git" vs. her şeyi söylüyodum. tamam ayrıldık diyodum. "tamam ayrılmış olabiliriz" deyip beni takip ediyordu. Hesap soruyodu.
yani ben çok zor bırakmıştım. Kararlı olun ve yanınıza birilerini alın. ben yalnızdım o yüzden zor hakkından geldim.

Başıma geleni anlatayım sana örnek teşkil etsin madem.
Sana bunu yapan sevgilin benim ise uni'den arkadaşım.
Bildigin manyak çıktı adamın içinden.
Tehdit etmeye başladı.
Evimin önüne gelmeler, çocugumun okul saatlerini takip etmeler, baktım baş edemiyorum mahkemeye verdim.
Evli olmama ragmen eşimden, hayatımdaki herkesten, ailemden bile daha çok seviyorum demeye başladı ve dügünüme gelmiş yakama bir çeyrek takmış bir insandı bu manyak.
Korkuyordum it gibi.
Anlatırken bile titriyorum suan.
Hayattan sogutuyor bu tipler, çok zor uğraşmak.
Eşime karşı düştüğüm durumun tarifi yok.
Tüm erkek arkadaşlarımı engelledim bu olaydan sonra, numaramı değiştirdim ve görüşmüyorum uni.arkadaşlarımın bir çogu ile kızlar haricinde.

Rahatsız kesinlikle. Ya hasta ya da hasta numarasi yapıyor sizi eline tutmak için.

Tez vakitte kaçın hemen. Tehdit ederse ailenize ve polise haber verin. Şakaya gelmez.

İlk olarak erkek arkadaşım benden 10 yas buyuk.genel olarak anlatmam gerekirse kafasında sureklı bıseyler kuruyor gerçekmiş gibi beni suçluyor.her konuştuğum arkadaşımla aldattığımı düşünüyor ve hayatımda hiç kimse olmasını istemiyor.ve arkadaşlarım hakkında çok yalan söylüyor ve kendı yalanlarına inanıyor.olmayan seylerı olmuş gibi gosterıyor.örn:10 dk önce konuştuğu seyı konuşmadım diyor.onu terketmeme rağmen peşimi bırakmıyor hala takıp edıyor.kendımı öldürcem dıye acındırıyor.sizce bunlar normal seyler mi?erkeklerden soğudum psıkolojım bozuldu.ne yapmam lazım??

sakın dönmeyin tacize devam ederse mutlaka suç duyurusunda bulunun.

Back
X