Bebek İkinci El (Parça 2,5 TL!!!)Kışlık TEMİZ Kullanilmiş(3-6),(6-9)Ay Kız Kıyafetleri

Tertemiz bebek kiyafetleri, özenle seçilmiş, %20 indirim yapiyorum. Begenenler iletişime geçelim...

Hepsini alirsaniz 100 tl ve hediyem dahil bu kiyafeti de atlamisim bunu da göndericem

Eklentiler

• Studio_20150710_163351.jpg
    Studio_20150710_163351.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 134
Hepsine bayildim canim keske bize uysalardi hemen alacaktim :KK43: kizim dokuz aylik gerci ayina gore minyon duruyor ama yine de bize kucukler. bebegin kac aylik bilmiuorum ama elinde bize uyabilecek kiyafetler varsa gormek isterim hayirli satislar olsun insallah

Benimde 8,5 aylık kızım. Ama benimkide sizinkinin aksine iri bebek. Keşke olsaydi da sizin gibi tatli biriyle alisveriş etseydim. Ürünüm olsa seve seve... malesef yetişmez yaz kış sezonundan dolayı. Amacim ürünümü az zararla satmak değil. Elden çiksin başkasi nasiplensin. Tşkler....

Studio_20150710_162114.jpg
fırsat buldukça kıyafet ekliyorum. Malum bebekten düzene koymam zaman aliyor. Bunlarda hiç giyilmedi sadece yikandi.

Bazisinin etiketleri kesildi ana yüregi işte ensesine batmasin istedim ondan. Çok az giyelen gezme kiyafetleri, parça 2,5 tl. Şimdiden Hayirli Bayramlar....

X