Evet canım tayinim çıktı,kendi okulumun Çevresine göre daha iyi bir çevrede yeni okulum.İki gün önce sütüm kesiliyor gibi oldu diye vicdan yapıp 6 aylık oluncaya kafar ertelemeye karar verdim mümkün olursa tabi.süt işi psikolojik zaten.Bu Konuları fazlaca düşünmekten sütüm azalmaya döndü.biberon asla almıyor tek besin kaynağı benim o Yüzden sütüToparlamaya çalışıyorum eşyalarım da odada bekliyorCanım tayin istemiştin istediğin yere çıktı mı tayinin? Sen planlarını yapmıştın onu uygula ama öncesinde evi terletme sen suçlu olursun. Protokolü yap davayı aç öyle ayrıl. Bence birbirine karşı sevgisi saygısı kalmamış, huzursuz bir ailede yaşayacağına boşanmış ama mutlu bir ebeveynle yaşamak daha iyi.
Çok teşekkür ederim amin.Sizin de önünüzde kocaman güzel mutlu bir hayatınız olsun sevdiklerinizle beraber.Benim annem babam 39 Yıldır evliler ama nasıl ?kötü üvey babalar olur ya öyle şiddet hakaret ihanet alkol Aşağılama küfür her şey vardı.Evden uzaklaşmak için öğretmrn oldum şehir dışına çıktım düşünün.Keşke hiç olmasaydı demişimdir hep.Bazı insanların yokluğu varlığından daha hayırlı.günaydınnn... boşanmış bir anne babanın çocuğuyum. ben 2 ablam 7 yaşındayken ayrılmışlar. babamı hayatımda 3-4 kez görmüşümdür. en son 17 yaşında gördüm şu an 35 yaşındayım. babam alkol sorunu olan bir insandı. bayramda hafta sonu ve sömestr tatillerinde görme hakkı olduğu halde gelmez arife gecesi körkütük sarhoş gelirdi. dedem bu şekilde göremezsin sabah ayık gel derdi. bayram sabahı annem bizi giydirir kapının önünde bekletirdi. biz donardık ama o adam gelmezdi... geçiyor ama nasıl geçiyor... hırçınlık sürekli savunma mekanizması oluyor tabi haliyle. ama çokta güçlü oluyor merak etmeyin. dilerim baba bizimki gibi sorumsuz, ruhsuz olmaz.
benim dedem rahmetli hiç eksikliğini hissettirmedi annem her şeyimize koşturdu zaten. ama mesela şu an kayınpederime bile baba derken kocaman boşluk oluyor benim için. DEDE bende çok daha büyük anlam ifade ediyor. yattığı yer nur olsun dedemin benim herşeyimdi.
dilerim o boşluğu babası doldurur. hayatı hep güzel olsun iyi insanlarla karşılaşsın evladınız.
Yeni bir evlilik yapmak çocuğa bu konuda avantaj sağladığını düşünüyorum ben de.Genellikle boşanmış aile çocukları yaşadıkları boşluğu öfke biçiminde atıyorlar ya da içine kapaniyorlar. Genele nazaran aykırı olarak tanimlanabiliyor. Ammavelakin lisedeki en yakın arkadaşım asla böyle değildi. Annesi ile babası ayrılmış, annesi yeniden evlenmiş hatta bu evliliğinden bir erkek kardeşi vardı. Hayatımda gördüğüm en iyi en samimi en dürüst insanlardan biridir ve çok severim. Annesi adaşım zaten, kendisine bayılırım, muhteşem bir insandır. Annesi dominant bir karakterdi ve yeniden bir aile ortamına girdiğinden ötürü belki de arkadaşım kendisi gibi aynı sorundan muzdarip kişilere benzemiyordu. Üvey babası ile arası çok iyiydi, o amcanın ismi çok komik tatlıydi, ismi ile seslenirdi. Yani bilmiyorum ben onun aşırı mutlu olduğunu biliyordum görebiliyordum. Siz de bu dengeyi tuttursaniz mutlu olursunuz. Bosandiginiz zaman diğer erkeklere küsüp kendinize yazık etmeyin belki bu yeni hayat çocuğunuza daha da iyi gelir.
Inşallah benim oğlum da mutlu bir çocuk olur bunun için çok çalışacağım2 çocuğum var 3 yıl oldu babalarından boşanalı. Biri 4 biri 1 yaşındaydı boşandığımda. Merhametli, düzgün, iyi insanlar olsunlar diye en önemlisi de kendilerini ifade edebilen ve mutlu bireyler olsunlar diye uğraşıyorum. Baba yanlarında olmasa da onları çok seven ve ilgilenen, her durumda onların psikolojisini düşünen bir anneleri var. Hiç de sorun yaşamıyoruz. Bazen babalarının neden bizimle yaşamadığını soruyorlar, anlayacakları şekilde anlatıyorum, kapanıyor konu. 2-3 ayda bir birkaç saatliğine cafelerde görüyorlar babalarını. Görüşme öncesinde de sonrasında da bir sorun yaşamadık çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?