parcalanmis yuvam elinden alınmış bebeğim ve ben hayata tutunma cabam

bofobof

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
363
240
18
Herkesin eşiyle sorunları olur ama siz hiç 4 aylık insanları ayırt etmeye başlayan bi evladı babasının yüzüne aşina olsun diye fotoğraflarına baktirarak öğrenmesi için çabaladiniz mi
kaynanası görümcesi tarafiNdan evini Eşinizin teyzeleriyle birlikte el birliğiyle isteklerine göre alip yagmalayip dğer kalanları çöp misali size gonderip Eşinizin daha onların yanında olarak herseyiyle onların tatmin etmeye devam edip evladinizla sizi tek kalemde sildigini sizin 1 yılda hayallerinizin yaşamınizin birileri tarafından mahvedildigini düşünebiliyor musunuz yada böyle birini tanıdınız mi ... Daha bir yillik bile evli degildik bir yili biyirmeden bi aileyi nasil dagitabildiler kuslarin bile yuvasini bozanlar bulurken bu mahlukatlar nasil bulmadi hala Allahim hemde benim evime esyalarima sahip cikip evladimin esyalarini o igrenc kizinin kiziyla oynatmasina nasil izin veriyorsun yigenini bile gormeden duramayan bir adamken esim olacak o aciz insan daha korpe kokusu ile cennet kokan kanindan canindan olan oglunu nasil terk edip gormeden durabiliyorsun hala bekar hayati gibi yasayabilirsun bi erkek babasi oldugunu unutarak .... işte o kişi ben ve 4 aylık oğlum... hayat bize tamda artık mutluyuz hayat 3 kisilik dediğimiz anda vurdu sillesini....
Esim ... Es bile demek gelmiyo içimden oğlunu evini beni herkese harcatti acimadı... Ailesi, o anne olmayi haketmeyen o mahlükat oglunu hayatımı kıskandigi yetmedi evladimi ana baba sevgisinden mahrum etmekten bu vebali almaktan bile korkmadi
Benim hikayem diye başlarsak içim yanıyor nerden nasıl anlatacağım dostlar ....
herseyinE göz konulmuş her türlü hakaret ve baskıya maruz kaldığı yetmemiş 40 günlük lohusayken oğlu ve eşini hastane köşelerine terkeden bi koca en muhtaç olduğu zaman yanında olmayan erkek olamayan insan... ama nedense içimde bitmeyen salakca bi umut
Dayak yok şiddet yok sadece annesinin beni ve oglunu cekememesi hayatıma evime eşyalarıma kadar kendi yağmalamasiyla ele geçirip yürek soğuttugunu sanmasi buna hala dur demeye evini yuvasını sırf annesi tatmin olsun diye çocuğunu bile görmek istemeyen bi baba
Evet dostlar 40 günlükken hastane köşelerine terkedilmiş oğlum ve ben
o günün ardından evi ve herseyi annesine müdahale etmesine izin vererek kendide daha oh olsun dercesine intikam aldigini sanan bi eş
Eşyalarımi herseyimi alsalardi da yavrumu babasız birakmasalrdi
Aslan Gibi yürekli olsaydı da babası eşim yavrum gerek bana diyebilseydi
Yalvaririm dua edin dua edin dua edin içim yanıyor kavruluyor anlayan bilen yok...
İçim yanıyor nolur dua edin nolur haksızlık eden bulsun bir yuva dağılıyor dağıtılmak isteniyor intikam alırscasına davraniyor güya ama çocuğunu cezalandiriyoruz akışı ... o pisligin ailesi bulur mu kendilerininde bir kizi var kızlarınında kızı var o da daha korpe ona çanları acıdır da benim evladim can değil miydi?...

Acınızı anlamak ne kadar mümkün bilemiyorum. Fakat şunu unutmayın her ne yapıldıysa veya yapılıyorsa mutlaka bir bedeli bir karşılığı olacaktır. Kendi yavrunuz için lütfen ayakta kalın ve hiç bir şey sizi yıldırmasın. Bunu başaracağınıza inanarak umuyorum ki hak ettiğiniz emellere kavuşursunuz

Sen kendine dua etmelisin... yüreği yanan kendinsin.. Allah kalplerin inceldiği zaman yapılan duayı geri çevirmez... naçizane gece namazlarına kalk..

Allah yardımcın olsun...

hukuken de hakkını ara evi yağmalayamazlar hakkın var o evde ve eşyalarda.. bir avukatla görüş acele tarafından...

Okurken içim acıdı Allah yar ve yardimcin olsun canim..Güçlü olmalısın kendin için değilse bile oğlun için...Merak etme eden bulur belki gormezsin ama duyarsin..
Suan ailenlesin degilmi canim ailen ne diyor peki bu duruma

E şimdi denmez de neden evliliğin oturmadan, kocanı tanımadan çocuk yaptın? Neyse hiç olmazsa bebeğin yanında. Emin ol o koca müsvettesi sana döner. Sen kabul etme ama. Annesin artık güçlü ol. Çocuğuna sahip çık. Ailen yanında mı?

yavrumu da intikam aracı olarak görüyorlar şimdilik süt veriyorsun ve kanunlar senin lehine iki yaşına kadar seninle sonrasını sen düşün diyorlar
Cahil annesine göre 1 ayda bosaniyorduk bebeği de bende alıp mamayla besletiyordu
Allaha çok şükür ailem benimle ama maddi manevi gurur yapıyorum bu hallere düşecek miydim diye
Haftaya sünnet yaptıricam yine babaşiir haber edeyim dedim önce taMAM dedi saatler sonra ailesiyle istişare etmişki nerden çıktı kafana göre yaptiramazsin

Ya arkadaşlar resmi nikah neden kıyılıyor ?
Ben her şeyi usulüne uygun yaptığım halde bir şeyler için sorgulanıyorsam afedersiniz ama s.....yım öyle işe.Evlenmişim ya evlenmişim kapı gibi evlilik cüzdanım var çocuk yapabilmek için daha ne gibi bir izin almam gerek....

Eşim benden iğrendiğini nefret ettiğini söylüyor evet dediginiz gibi haketmiyor ama hem Vicdanın el vermiyor ilerde yavrum sorarsa neden bana bildirmedin diye hemde uzman yardımı alıyorum sakin siz onların yaptığı hatayi yapıp seviyelerine uymayı çocuğunuza karşı haksız olmayın her koşulda diye yapıyorum

inanin kısmetti oldu yavrum önlem alsak ne fayda ne diyebilirim ki tırnağına kurban olsun yoksa evet planlamasdik ama Allah diledi

Başlarım senin babalığına deseydin. Adam olsun da o sünnet ettirsin o zaman oğlunu. İnsan müsveddesi. Okurken gözlerim doldu Allah yardımcınız olsun yavrunuz için dik durmaya çalışın olur mu? Kendinizi toparlayınca çalışmaya başlayın, yavrunuzu vermeyin onlara.

Çok üzüldüm yazdıklarınızı okurken. Ne desem bilemedim. Belkide hayatın size çok güzel süprizleri vardır. Herkes yaptığının bedelini ergeç öder merak etmeyin.

Esimin babasi esimi evlattan saymiyor. Yegenlerine bile daha cok deger veriyor. Bir bucuk ay once dogum yaptim, torununu gormeye bile gelmedi.

Simdi bunu niye anlattim, bu durum bile benim ne kadar zoruma gidiyor ama sizinkinin yaninda bu olay bir hic... Sizi dusunemiyorum bile.

Rabbim sabir versin. Onlara da en kisa zamanda mustehaklarini versin. Bunlarda hic korku falan yok rezil insanlar.

Canim sakin maddi manevi gurur yapıyorum deme yaptıkları yanına kalmamalı çok yakın bir arkadaşım hamileyken boşandı gurur yaptı onların tek kuruşuna ihtiyacım yok çocuğuma kendim bakarım dedi yıllar geçti aradan şimdi diyorki ozamanki aklım olsa burunlarından getirirdim maddi manevi haklarimi sonuna kadar alırdım diyor çünkü senin gurur yapıp onlardan hiçbirşey talep etmemen onlara verecegin en büyük hediye inan bunu yıllar sonra daha iyi anlarsın

Tabiki tek temennim canim senin adına herşeyin yoluna girmesi eşinin akillanmasi ve tekrar biraraya gelmeniz

Evet ailemle kalıyorum çok şükür Allah annesiz babasız birakmasin kimseyi yinede...

2 yasında senden alacaklarını sanıp dursunlar kimse alamaz senden bebeğini. Git sünnetinide yaptır. Onunla kontakta kurma. Oğlunu görmek isteyen gelir görür. Fotoğraf gösterme, arayıp haber verme işlerinede hiç girmeyin. Nafakanızıda çatır çatır alın. İyi olursanız daha çok üzerler sizi.

Canının yandığını tahmin edebiliyorum ama şükür ki evladın yanindada ona tutun ona sarıl herseyini alsinlar yeterki çocuğunu almasinlar sevinmelisin bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…