parcalanmis yuvam elinden alınmış bebeğim ve ben hayata tutunma cabam

Canim sen hicbirsekilde arama eşini yazma sen arayıp sordukca daha çok havalara girecekler ailece sessizce bekle derim belki baba olduğunun farkına varır o pislik ailesi hep yanında olmuycak suan olaylar taze çünkü Allah ıslah etsin onları ne diyim

Allah razi olsun daha mahemen sureci olmadan evimi dağıttılar... Elbetteki herseyin bedeli var elbette bosanicam ama bana yasattiklarini yaşamadan onlara ödül gibi hadi ben hayatınizdan cekiliyorum demem asla mahkemede reddini istedim heryerde boşadık biz onu diyorlarmis daha ne iftiralar atıyorlar bosarsam ben bosayacagim hemde burnundan getirerek ailesininde kendininde ne olduklarını ortaya koymadan bitmeyecek bu iş hoş ne oldukları ortada ama en azından bana oğluma ve aileme yapılanların intikamını o en sevdikleri sandıkları sırtından gecindikleri sürüngen eşimden çıkartıvam bende

Canım inşallah rabbim sana sabır versin evladın için dayanma gücü versin sana bunları yaşatanlarada en kısa zamanda hesabını sorsun inşallah

evladim benim en büyük şükrüm dayanağı nefesim huzurum herseyim ... yazık ki böyle bir nimetin farkında bile değil kocam olacak mahlukat insan bile dwymeyw dilim varmiyor o kadar aciz ki ve gozunu o kadar ailesi bürümüş ki ... tek acidigim böyle bi babanın evladı olması evladimin

Sünneti de yaptıracaksan yaptır. Babalık yapıyor sanki de sünnete karışacak... Maddi manevi ne kadar hakkın varsa al. İyi bir avukat bul.

Eğitim durumunuz nedir ? Mesleğiniz var mı ? Yaş kaç ?

yüksek lisans mezunuyum saglik sektorunde calisiyordum eskiden bebeğim biraz büyüsün işimi elime alacağım inş tabiki yanlarina bırakmayağım hicbirseyi
Söyledim kapattım sünnet meselesinide gelmeye yüzü yok ki gelsin gelirse zaten göreceğini biliyor sadece uzmanin dediğini ve malesef ki anne merhametini uyguladım

çocugunu aldılar sandım başlıktan sakın arama benim yaptıgım hataları yapma geri adım attıgın an bitersin

Merak etme canim gun gelir onlarda ceker ama bu durumda cocuguma hem ana hem baba olurum babasiylada gorusturmem.. boyle bir adamdan once sana koca sonra cocuguna baba olmaz..

Sende suc oylelerine haber vermekle hata ediyosun hem hayatini mahvedecekler hem cocuguna bakmayacaklar hem de onlari sunnete cagircaksin..Oylelerine sans verdikce hata yaparsin ..

Böyle ana kuzuları evlenmesin ya milletinde başını yakmasın.ay nası sinir oldum.benimde 3 aylık evladım var ve bir baba nasıl olurda dayanır onu görmeden aklım almıyo.o kaynana olacak kadında oğlunu çıktığı yere geri soksun

Okyrken icim acidi
ne yassak icin sogumaz bilirim
tabi yasadiklqriniz ve sizi bu raddeyegetiren olaylari bilmiyoruz
Ama anlasilan bi durum varki bu adami ve ailesini kafanizdan silip atin
ve hayatiniza devam etmenin yolunu bulun.

yatakta kendisine geri kalanda da ailesine köle olmadim suçum budur, lohusa halimde ne annemi eve koydular ne ailesinden biri gelip bakmadım çocuğum 10 gün kuvözde kaldı durumu kritikti çıktığında dahi bebeğim çıkar çıkmaz ailesi kavga gürültü başlattı ailemi 2 kez evden kovdular biz alt üst şeklinde oturuyorduk malesef her sırrımiz her şeyimizi rapor ederdi simdide anlasmali bosanmaya ikna etmeye calisiyor ki bekar gsibi yasayabilsin ama ipini hemen salmayacagim hayatıma devam edeceğim inş ama herseyinde bir bedeli var

7 yaşına kadar olan çocukların velayeti annede kalır 2 yaşına gelince alamazlar yani.

Hemen iyi bir avukat bul..derdini anlat..mesaj falan varsa silme..eşinin ilişkilerini anlat.. tanık olsa iyi olur..çünkü daha boşanmadiniz..eşinin ailesinden de şikayetçi ol ev nasıl yağmalanıyor muş bakalım..her hakkini talep et..varsin o dusunsun.. Allah yardımcın olsun

Hakkınızı sonuna kadar arayın. . Allah sabır versin. Her işte bir hayır vardır.

Allah sabır versin kardesim çok zor durum içinde olmadan bilemezsin

Cani yanan sabretsin can yakanda caninin yanacagi günü beklesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…