- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kusura bakmada sen ne istiosun tam olarak anlamış deilim. ne msjı atıyorsun onlara neki????? kurtar kendini bu insanlardan diyoruz bebeğine odaklan diyoruz dha msj attm diyosun pessyavrumu da intikam aracı olarak görüyorlar şimdilik süt veriyorsun ve kanunlar senin lehine iki yaşına kadar seninle sonrasını sen düşün diyorlar
Cahil annesine göre 1 ayda bosaniyorduk bebeği de bende alıp mamayla besletiyordu
Allaha çok şükür ailem benimle ama maddi manevi gurur yapıyorum bu hallere düşecek miydim diye
Haftaya sünnet yaptıricam yine babaşiir haber edeyim dedim önce taMAM dedi saatler sonra ailesiyle istişare etmişki nerden çıktı kafana göre yaptiramazsin
yavrumu da intikam aracı olarak görüyorlar şimdilik süt veriyorsun ve kanunlar senin lehine iki yaşına kadar seninle sonrasını sen düşün diyorlar
Cahil annesine göre 1 ayda bosaniyorduk bebeği de bende alıp mamayla besletiyordu
Allaha çok şükür ailem benimle ama maddi manevi gurur yapıyorum bu hallere düşecek miydim diye
Haftaya sünnet yaptıricam yine babaşiir haber edeyim dedim önce taMAM dedi saatler sonra ailesiyle istişare etmişki nerden çıktı kafana göre yaptiramazsin
Aynen ya konu sahibi gerçekten çok üzücü durumun ama şu çocuğu hemen yapmasaniz da bir evlilik nedir onu bir ogrenseniz arkanızdan atlu mi kovalıyor bir tani biraz yasa huyu suyu nedir öğren gez toz.çocuk bu ya saksı çiçeği degil ki bir insan geliyor dünyaya.birde bu karaktersiz adama çocuğumu babasiz bıraktılar diyosun annesi yaptı senin o kocan olacak adamın aklı yokmu biraz gurur biraz acimayi bırak kendine dik dur suç niye hep gorumcelerin kaynanalarin oluyor ben anlamıyorum yahu bu adam da beyin yokmu.görmek istemiyosinuz çocuk olduğu adam garanti hayır çocuk büyük sorumluluk büyük risk ona göre anne olmuşsun bırak ağlamayı oğluna saril ve ayakta kal.öyle babası olacağına oldu bilsin daha iyi.hala bu adsmi istemeyin o sizi hiç benimsememis ki zaten.hayat devam ediyor bosanin onunuze bakın...E şimdi denmez de neden evliliğin oturmadan, kocanı tanımadan çocuk yaptın? Neyse hiç olmazsa bebeğin yanında. Emin ol o koca müsvettesi sana döner. Sen kabul etme ama. Annesin artık güçlü ol. Çocuğuna sahip çık. Ailen yanında mı?
yaptıgim dediğimi savunmuyorum ki ama canımın nasıl yandigini bilemezsiniz beddua etmemek için o kadar zor tutuyorum ki ailesine karşı olsun kendisine karşı olsun ve dediğim benim çocuğuma hasret kalması kıymetini bilemeyip başkalarına da gün göstermesi bunu içimi acıta acıta göstermesi kin olarak cezalandirdiginin ben değil çocuğunun olmasıdır icimden bu sözler döken...
Burada yüksek lisans bitirdim diyorsunuz. Diğer konuda öğrenciyim diyorsunuz hangisine inanalim...yüksek lisans mezunuyum saglik sektorunde calisiyordum eskiden bebeğim biraz büyüsün işimi elime alacağım inş tabiki yanlarina bırakmayağım hicbirseyi
Söyledim kapattım sünnet meselesinide gelmeye yüzü yok ki gelsin gelirse zaten göreceğini biliyor sadece uzmanin dediğini ve malesef ki anne merhametini uyguladım