• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parcalanmis yuvam elinden alınmış bebeğim ve ben hayata tutunma cabam

ben cocugunu da elinden aldılar sandım. bence hic uzulme. onlara muhtac mısın? kendi hayatına devam et ve asla gösterme cocugunu. böyle bir adamı baba bilmesindense babasız buyumesi daha iyi. sukret cocugunu da almamıslar.

Rabbim yardım etsin. Güçlü ol onların karşısında. Destek alman çok iyi. Rabbim bebeğinle sana huzurlu yillar versin

başlığı okuyunca bebeğinide aldılar sandım :KK57: Allah a şükür bebeğin yanında
öyle bi babası olacağına hiç olmasın daha iyi cnm.. bebeğine 2 kat dha fazla ilgi gösterirsin boşluğu doldurmaya çalışırsın ..
şmdi sadece bebeğini ve ona kuracağın hayatı düşün.
o insanlarada en büyük ceza senden ve bebeğinden mahrum bırakmak olur..

yavrumu da intikam aracı olarak görüyorlar şimdilik süt veriyorsun ve kanunlar senin lehine iki yaşına kadar seninle sonrasını sen düşün diyorlar
Cahil annesine göre 1 ayda bosaniyorduk bebeği de bende alıp mamayla besletiyordu
Allaha çok şükür ailem benimle ama maddi manevi gurur yapıyorum bu hallere düşecek miydim diye
Haftaya sünnet yaptıricam yine babaşiir haber edeyim dedim önce taMAM dedi saatler sonra ailesiyle istişare etmişki nerden çıktı kafana göre yaptiramazsin
kusura bakmada sen ne istiosun tam olarak anlamış deilim. ne msjı atıyorsun onlara neki????? kurtar kendini bu insanlardan diyoruz bebeğine odaklan diyoruz dha msj attm diyosun pess :KK20:

yavrumu da intikam aracı olarak görüyorlar şimdilik süt veriyorsun ve kanunlar senin lehine iki yaşına kadar seninle sonrasını sen düşün diyorlar
Cahil annesine göre 1 ayda bosaniyorduk bebeği de bende alıp mamayla besletiyordu
Allaha çok şükür ailem benimle ama maddi manevi gurur yapıyorum bu hallere düşecek miydim diye
Haftaya sünnet yaptıricam yine babaşiir haber edeyim dedim önce taMAM dedi saatler sonra ailesiyle istişare etmişki nerden çıktı kafana göre yaptiramazsin

Ayrilmissiniz, sizi ve oğlunu görmek istemiyor ama sünnetine davet ediyorsunuz . Bu nasil cekiski böyle.

Çekilin kosenize, yavrunuzla bir hayat yaşayın. Sizi istemeyen sizde istemeyin.

Neden 4 aylık bir çocuğa baba fotoğrafı gösterme gereği duyuyorsunuz ki ? Kendinize, hayatınıza acımayın. Dimdik durun.
O elbet cezasını çekecektir.
Farzedin ki babası öldü.

O tip adama bir iki defa şahit oldum,inan şimdi oh olsun diyen aile zamanla bizim oğlandan bi halt olmaz diye anlayıp ah o gelini kaçırmayacaktın diye oğluş(!)larını suçluyor.Sonra da ya oğluşları ömrünü yapayalnız tamamlıyor ya da kaderin cilvesi midir oğullarına ceza mıdır öyle lanet bir gelin buluyorlar ki hem o karaktersiz adamı hem de kendini baskın sanan aileyi köpek ediyor kaba tabirle!
Ne yalan söyleyeyim polyannalık ama eşinizin silkelenip yuvanızı kurtarmasını dilerim.

E şimdi denmez de neden evliliğin oturmadan, kocanı tanımadan çocuk yaptın? Neyse hiç olmazsa bebeğin yanında. Emin ol o koca müsvettesi sana döner. Sen kabul etme ama. Annesin artık güçlü ol. Çocuğuna sahip çık. Ailen yanında mı?
Aynen ya konu sahibi gerçekten çok üzücü durumun ama şu çocuğu hemen yapmasaniz da bir evlilik nedir onu bir ogrenseniz arkanızdan atlu mi kovalıyor bir tani biraz yasa huyu suyu nedir öğren gez toz.çocuk bu ya saksı çiçeği degil ki bir insan geliyor dünyaya.birde bu karaktersiz adama çocuğumu babasiz bıraktılar diyosun annesi yaptı senin o kocan olacak adamın aklı yokmu biraz gurur biraz acimayi bırak kendine dik dur suç niye hep gorumcelerin kaynanalarin oluyor ben anlamıyorum yahu bu adam da beyin yokmu.görmek istemiyosinuz çocuk olduğu adam garanti hayır çocuk büyük sorumluluk büyük risk ona göre anne olmuşsun bırak ağlamayı oğluna saril ve ayakta kal.öyle babası olacağına oldu bilsin daha iyi.hala bu adsmi istemeyin o sizi hiç benimsememis ki zaten.hayat devam ediyor bosanin onunuze bakın...

Ben olsam değil mesaj atmak bebeğe resim göstermek onu öyle bir silerim şok olur
Eşyalarınızı mı almışlar alsınlar ağlayanın malının gülene hayrı olmaz
Dik dur Hakkı sensin doğru sensin hiçbir sebeb ve bahane ile arama mesaj atma
Allah yardımcınız olsun

ne kadar sujretsen.azdir evladin yanin da.bi dusunsene evladinin da olmadigini onun icin gerisi bos.

dedikleriniz evet doğru ama görüştügu Bur olduğunu duyana kadar hala içimde bi baba olduğunu hatirlar mi diye umut vardı ama malesef yeni hayatını canından kanindan olan birine tercih eden zavallı birisi
zaten gelmeyecektrde sünnete eminimki
tanımadan çocuk yapmışsiniz diyorsunuz ya işte orda ben ne kadar önlem alsam yada ne desem boş evladimin bu dünyada rizki varmış planlamadik

zaten iletişim olarak hiçbir şekilde haberdar etmiyorum ilk kez böyle birşey yaptım buda ilk ve sogndu sadece bir baba oldugünü hatırlamasi ümidiyle

Bir kere kendinize ve çocuğnuza acımaktan vazgeçin..
Yaşadıklarınızın ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum..
Artık geçmişi değil geleceğinizi düşüneceksiniz..
Öyle bir adam baba olmayı haketmemiş onunla nasıl çocuk büyütecektiniz ki zaten.
Farzedin ki öldü.. Nolacaktı o zaman.. Yıllarca yasını mı tutacaktınız..
Kimseye zorla babalık yaptıramazsınız..
Ama siz iyi bir anne olabilirsiniz bu elinizde..
Çocuğunuzun şu anda mutlu anneye ihtiyacı var..
Bebek de olsa hissediyor sizin duygularınızı..
Şimdi sizin gözyaşlarınızı..
Olanları Allaha havale edin ve asla beddua etmeyin..
İnanın hakkınız çok çok güzel şekilde alınacak..
Sabır dua ve namaz üçlüsüyle üstesinden gelirsiniz..
Siz bebenize iyi annelik ettikçe görün bakın ne güzellikler çıkacak karşınıza..
Tecrübemle söylüyorum emin olun..

Öncelikle zor olsada bebeğin için stres ve sıkıntıdan birazcık da olsa uzak durmalısın
Ailen yanında evladın yanında bunları olumlu olarak gör.
Eş dediğin kişiyle o arayana kadar görüşme, içine ne zaman birşey saplanırsa sizi anımsarsa o zaman ulaşmaya çalışsın
Evladın sağlıklı sıhhatli olduğu için bolca şükür et. Allah a içinde bulunduğun durum için dua et
Emin ol kul olarak sabırsızız am O öyle değil, vakti zamanı gelince herşey oluyor
Evladın 1 yaşına gelsin yürümeye başlasın güzelce bir işe girer dimdik ayakta durursun.
Alnın dik olsun, seni bitap düşmüş ezik olarak görmesinler
Başarabileceğini göster onlara

Ben bütün yazdıklarınızı okudum.Ta ki " o şuan yazdıklarınızı okuyor olsaydı" başlığına yazdığınız yorumu görünceye kadar tek taraflı düşünüp bir anne olarak tamamen size hak veriyordum ki: Öyle bir intizar etmişsiniz ki dünyanın en kötü insanı bile olsa sizin kalbini bu kadar karartmamalı diye düşündüm. Hatalar tek taraflı olmaz. Hiç kendinizi de sorguladınız mı ben nerde hata yaptım diye? Eğer bir insana soyunun ve kökünün kuruması yönünde öylesi kötü dileklerde bulunabilecek düşüncelere sahipseniz bu beni düşündürür açıkcası. Rabbim hidayet ve müstehakınızı versin inşallah. Lütfen dua edin kendiniz için. Beddua değil. İnanın Bedduaya sormuşlar nereye gidiyorsun diye geldiğim yere demiş. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Amin

yaptıgim dediğimi savunmuyorum ki ama canımın nasıl yandigini bilemezsiniz beddua etmemek için o kadar zor tutuyorum ki ailesine karşı olsun kendisine karşı olsun ve dediğim benim çocuğuma hasret kalması kıymetini bilemeyip başkalarına da gün göstermesi bunu içimi acıta acıta göstermesi kin olarak cezalandirdiginin ben değil çocuğunun olmasıdır icimden bu sözler döken...

Peygamberimiz bile canı yandiginda bi noktadan sonra müşriklere etmiş ki bu savunacak birsey degil ama kimsenin canını rabbim benimki kadar yakmasin dilerim ki bu sözler bir anda söylensin diye söylenmedi ha psman miyim tutar mı tutmaz mi bu sözlerim ama vicdan yapıyorum evet

Cok uzun okuyamadım baslarında okudugum adaryla 1 yıllık ble evli değilsn 4 aylık bebegn var? Bunu anlamadm? Hemen hamle kalman sart mydı aacaba? Tanısaydın ya ?

yaptıgim dediğimi savunmuyorum ki ama canımın nasıl yandigini bilemezsiniz beddua etmemek için o kadar zor tutuyorum ki ailesine karşı olsun kendisine karşı olsun ve dediğim benim çocuğuma hasret kalması kıymetini bilemeyip başkalarına da gün göstermesi bunu içimi acıta acıta göstermesi kin olarak cezalandirdiginin ben değil çocuğunun olmasıdır icimden bu sözler döken...

Ah benim güzel kız kardeşim ben tabi ki canınızın nasıl yandığını bilemem. Ama demem o ki sular akmadan durulmaz.
İnanın sabır herşeyin ilacı. Zaman öyle bir panzehir ki iyileştiremeyeceği hiçbir yara yok. Bir zaman dilimi geçer görürsünüz ki herşey süt liman, herşey düzelmiş.
Kimse yuvası dağılsın diye yuva kurmaz. Biraz kulaklarınızı gözünüzü kapatın, ruhunuzu dinleyin, gönül gözünüzü açın. İnanın ki herşey güzel olacaktır. Sadece zaman. Ve iyi düşünün iyi şeyler sizi bulsun.
Müstehak demek hakedilen demek. İyi görün, iyi söyleyin, iyi düşünün ki, iyi şeyler size gelsin.
Siz iyi olursanız herkes sizi ayırt eder kötüden. Ona göre de herkes yolunu çizer.
Bırakın kötülük yapanı, yapabildiğini yapsın. Unutmayın kim ne yaparsa kendine yapar.
Ben kalben inanıyorum ki siz arınır da sadece sükunetle beklerseniz hayırlı güzellikler size ummadığınız anda ayağıyla gelir :)

yüksek lisans mezunuyum saglik sektorunde calisiyordum eskiden bebeğim biraz büyüsün işimi elime alacağım inş tabiki yanlarina bırakmayağım hicbirseyi
Söyledim kapattım sünnet meselesinide gelmeye yüzü yok ki gelsin gelirse zaten göreceğini biliyor sadece uzmanin dediğini ve malesef ki anne merhametini uyguladım
Burada yüksek lisans bitirdim diyorsunuz. Diğer konuda öğrenciyim diyorsunuz hangisine inanalim...

Back
X