- 31 Aralık 2017
- 320
- 361
- 33
- Konu Sahibi Raptiyeraprap
-
Sanmam, sevgilim mendebur suratlinin tekidir. Annesi bile oğlum gül biraz der. Bir yaşlı hastalarını sever, onlara güler. Ya ama benim görmediğim yerde iletişimleri farklida olabilir mi?Sevgilin çok yüz veriyor olabilir mi
Yüz bulmasa bu ne yapışıklık dicem de böyle tipler çok var, nişan söz olsa aranızda belki yaklaşmaz resmiyeti görünceSanmam, sevgilim mendebur suratlinin tekidir. Annesi bile oğlum gül biraz der. Bir yaşlı hastalarını sever, onlara güler. Ya ama benim görmediğim yerde iletişimleri farklida olabilir mi?
Aslında ilk defa böyle bir duruma denk geliyorum. Falan kisiler çıkıyor dedikodusu ilerisinde birşey duyamdim hastanemizde allah var. Ondan mi pinpirikliyim diye soruyorum.Vay be hastanelerde de bu mevzular dönüyor mu , gerçi doktorlar dizisini unutmusum :/ leventin a.b.v kizi bırakıp gitmisti..
Mesaj atan benjm kız arkadasim. Seninkiyle x cay içiyor diye. Eksik ilaci varmış onu isyemeye gittiğinde denk gelmişNe olursa olsun kimse kimseye gece kimse ölmüyorsa mesaj atamaz. Birlikte çay içmek bir problem değil. Ama arada yakaladığınız detaylar sizin hem haklılığınızı hem de şüphe seviyenizi gösterebilir.
Bana kalırsa zaten bi sevgilisi olan erkek böyle durumlara mahal vermemeli. Ama sadece sizi dinliyoruz. Parçalayacak bişey yok. Çok kıskanç biriyim ama aynı nöbetteki insanların çay içmesi pek garip görünemedi. Dediğim gibi normali böyleyken garipleştiren sizin aranızdaki bileşenlerdir.
Malesef baştan rahata alıştı beyimiz. Evlilik vs düşünmüyorduk hesapta bi 5 sene. Ama hata ettim galiba bu fikrini tasdikleyerej.Yüz bulmasa bu ne yapışıklık dicem de böyle tipler çok var, nişan söz olsa aranızda belki yaklaşmaz resmiyeti görünce
Çok gereksiz bir davranışta bulunmuş arkadaşınız. Hani konuşurken laf arasında söylese neyse de bunun için mesaj atması... tanım bulamadım söyleyecek.Mesaj atan benjm kız arkadasim. Seninkiyle x cay içiyor diye. Eksik ilaci varmış onu isyemeye gittiğinde denk gelmiş
Kadından hazzetmiyorsunuz anladım ama sorun şu ki asıl sebep senin sevgilin. Açık kapı görmese kadın da çay getirmez ona. Bazı insanlar kendinden statü olarak yüksekte olanlara hayranlık besler. Öyle bir durum var mı diye emin ol önce sevgilinden.
Rahata alıştırmayın hiçbir erkeği. Evliyken bile ipin ucu kaçmasın diye çabalıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?