Parcalasam mı bu kadını

Ne yapayım.

• Gecelikle servisi bas.

• Gereksiz evham senin ki.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Raptiyeraprap

Hmmm
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2017
320
361
33
Sevgilimle ayni hastanede, karşılıklı servislerde çalışıyoruz. Ikimizde hemşireyiz. Malesef çeşitli sebeblerle kavga ettiğimiz(servisce) bir kadın dr var. Ben daha çok yüze çıktım malesef. Sağlık hizmetleri müdürü vs denedi ama sıkıştırmadı bizi haklı olduğumuz için. Ama sanki öyle can yakamayinca sevgilime yöneldi gibi hissediyordum. Şu an ikiside nöbette ve ayrı odasında uyumasi gerekirken servise gelip savgilim yanında çay içtiğini öğreniyorum kendi nöbetçi servis arkadaşımdan. sevgilim ise akşamdan mesaj atti gece ex olacak büyük ihtimal, sana donemeyebilirim diye. Simdi ben napayim.
Not; ilk defa ve başka birinin telinden konu giriyorum. Hata varsa affola.
Edit; çözüldü konu, ben baya bozuldum. Iftara, güvensizlik her halt bende olfu haklı olarak. Allah beni alsın.

Son düzenleme:
Vay be hastanelerde de bu mevzular dönüyor mu , gerçi doktorlar dizisini unutmusum :/ leventin a.b.v kizi bırakıp gitmisti..

Ne olursa olsun kimse kimseye gece kimse ölmüyorsa mesaj atamaz. Birlikte çay içmek bir problem değil. Ama arada yakaladığınız detaylar sizin hem haklılığınızı hem de şüphe seviyenizi gösterebilir.

Bana kalırsa zaten bi sevgilisi olan erkek böyle durumlara mahal vermemeli. Ama sadece sizi dinliyoruz. Parçalayacak bişey yok. Çok kıskanç biriyim ama aynı nöbetteki insanların çay içmesi pek garip görünemedi. Dediğim gibi normali böyleyken garipleştiren sizin aranızdaki bileşenlerdir.

Sanmam, sevgilim mendebur suratlinin tekidir. Annesi bile oğlum gül biraz der. Bir yaşlı hastalarını sever, onlara güler. Ya ama benim görmediğim yerde iletişimleri farklida olabilir mi?
Yüz bulmasa bu ne yapışıklık dicem de böyle tipler çok var, nişan söz olsa aranızda belki yaklaşmaz resmiyeti görünce

Vay be hastanelerde de bu mevzular dönüyor mu , gerçi doktorlar dizisini unutmusum :/ leventin a.b.v kizi bırakıp gitmisti..
Aslında ilk defa böyle bir duruma denk geliyorum. Falan kisiler çıkıyor dedikodusu ilerisinde birşey duyamdim hastanemizde allah var. Ondan mi pinpirikliyim diye soruyorum.

Mesaj atan benjm kız arkadasim. Seninkiyle x cay içiyor diye. Eksik ilaci varmış onu isyemeye gittiğinde denk gelmiş

Söyleyeceğin tek kelimeyle sevgilin kadına ve kendine iftira attığını düşünecek.Çay içtikleri için ortalığı karıştırırsan hastane yönetimi kadına taktığını bu nedenle yaptığını düşünecek. Bence yapacağın en iyi şey bu konuyu hiç açmamak.

Mesaj atan benjm kız arkadasim. Seninkiyle x cay içiyor diye. Eksik ilaci varmış onu isyemeye gittiğinde denk gelmiş
Çok gereksiz bir davranışta bulunmuş arkadaşınız. Hani konuşurken laf arasında söylese neyse de bunun için mesaj atması... tanım bulamadım söyleyecek.

Siz de hemen celallenmeyin, iki iş arkadaşı çay içiyor diye tabiri yerindeyse basmaya çalışmak çok saçma. Zamana bırakın sevgiliniz bir yamuk yaparsa kapı önüne koyarsınız, ama şimdi hiç bir sebep yok.

Kadından hazzetmiyorsunuz anladım ama sorun şu ki asıl sebep senin sevgilin. Açık kapı görmese kadın da çay getirmez ona. Bazı insanlar kendinden statü olarak yüksekte olanlara hayranlık besler. Öyle bir durum var mı diye emin ol önce sevgilinden.
Rahata alıştırmayın hiçbir erkeği. Evliyken bile ipin ucu kaçmasın diye çabalıyoruz.

Kadının kötü bir niyeti olduğunu nereden çıkardığınız kısmını anlamadım. Alt tarafı çay içiyor. Kadından hoşlanmıyor olduğunuzdan, ne yapsa gözünüze batacak, işin içine sevgiliniz girince daha da batacak doğal olarak. Aslında anlıyorum, sevmediğim bir insanla eşimin vakit geçirmesinden ben de haz etmezdim ama tepki gösterecek, abartacak bir durum da yok. Burada önemli olan sevgiliniz nasıl bir insan, ona güveniyor musunuz? Güveniyorsanız, bunu sorun haline getirmeyin.

Doktorlardan nefret eder, hatta ondan muhendislik okuyor suan.

yahu arkadaşlar sizin kavga birisi ile sevgiliniz konuşunca hoşunuza gider mi, arkadaşı da zaten bu yüzden mesaj atmış ya sen kavga ettin ama adamın umuru değil oturmuş çay içiyor gibisinden düşünmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…