- 31 Aralık 2017
- 320
- 361
- 33
- Konu Sahibi Raptiyeraprap
-
Doktorlardan nefret eder, hatta ondan muhendislik okuyor suan.
Ya kadın geldi insan gibi heyacanı paylaştı vs dedi. Baya bozdu beni. Yakinda sözü olacakmis zaten. Bizim hastanedenmis sevgiliside. Burası is yeri vs baya nutuk yedinn :/Bu bir seferle kalacaksa sesini çıkarma. Sadece sevgiline rahatsız oldum o kadını sevmiyorum biliyorsun sen de vakit geçirme dersin. Sonra yine aynıları olursa bu sefer kabahati sevgilinde bulabilirsin. Ilk seferlik yapılcak bir şey yok şimdilik.
Basaramadim. Sordum fircami yedim oturdum. Siniri gecsin tribe baslicam ama. Beni uzmemeliydi hertürlüHastanede mesaileriniz denk geldiğinde o doktora gidip "bence bu kadar çok çay içmeyin. Sonra nöbetlerde uykunuz kaçıyor, çay içmeye arkadaş arıyorsunuz. Tek başına içilmiyor tabi bu meret siz de haklısınız" de..
Sevgiline de şimdilik bir şey deme. Biraz daha takip et..
Mutlaka konusu açılır o zaman o içtiği çaya atıfta bulunursun..
Sakinlik her zaman kazandırır..
Ya kadın geldi insan gibi heyacanı paylaştı vs dedi. Baya bozdu beni. Yakinda sözü olacakmis zaten. Bizim hastanedenmis sevgiliside. Burası is yeri vs baya nutuk yedinn :/
Basaramadim. Sordum fircami yedim oturdum. Siniri gecsin tribe baslicam ama. Beni uzmemeliydi hertürlü
ooo en çok entrikaların döndüğü yerdir hastahaneVay be hastanelerde de bu mevzular dönüyor mu , gerçi doktorlar dizisini unutmusum :/ leventin a.b.v kizi bırakıp gitmisti..
Kızın attığı mesajdan sonra burnuma kötü kokular gelmeye başladı. Sevgilin muhakkak yüz veriyo bu kızaSanmam, sevgilim mendebur suratlinin tekidir. Annesi bile oğlum gül biraz der. Bir yaşlı hastalarını sever, onlara güler. Ya ama benim görmediğim yerde iletişimleri farklida olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?