• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pardon Sapık Mısınız ?

MerveOkanAsk

Sevişerek Aşktan Ölünür ☆
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.167
1.879
48
Merhaba kizlar. Eski üyeyim. Bir Anlık sinirle üyeliğimi iptal etmiştim. Neyse.

Iş arıyorum. Is arama sitesine is alarmi olusturdum. Ama cv de fotograf ve telefon numarasi koymadim. Mail adresim var.
Çeşitli is teklifleri geldi. Ama 2 tanesi var ki size sormak istedim.

1. Universitede öğretim gorevlisinin Asistanlığı. Maaşı ve imkanları güzeldi. Konustuk. Ama ogretim gorevlisi benimle disarda bir kahve icip gorusmek istedi. Bende fakultede goruselim dedim. Ben sana donerim bulamazsam dedi. Bende tamam dedim.
2. Buyuk bir sirketin sahibinin asistanligi. Bu isinde imkanları iyiydi. Basta sekreteri benimle iletisime gecti. Sonra kendisiyle görüştüm. Bastan giyim kusam hakkinda konuştu. Toplantılara yemeklere katilcagimiz icin resmi giyinilcek dedi. Ok dedim biliyordum zaten. Sonra seni ben alcam dedi arabamla. Ama senin ehliyetin varsa sana araba vericem sirketten sen beni alcan dedi. Özel soforun muyum dicektim neyse dedim bunada tamam. Ama adam giyim konusunu açtı da açtı. Iste alimli olman lazım fizigin cok guzel yuzun cok guzel vs. Rahat ol benimle rahat konuş diye. Bende sert çıktım biraz. Giyimi anladim is hakkinda konusmaya devam edelim diye. Adamda bana ters çıktı. Ben oyle kotu niyetli degilim sapik mi sandin dedi. Cv iptal oldu dedi. Çokta tın sanki.

Size sorum kizlar bu islerin yordami bu mu ? Hayir az cok biliyorum asistan giyimine ozen gostercek ama adamlarin da oyuncagi olmicak herhalde. Sonradan üzüldüm 2 tane isi kacirdim diye. Sizce dogru mu yapmisim yoksa firsatlar kaçtı mi ?

Tabiki bi iş var bu işn içinde onane sizin giyim kuşamınızdan? Ayrıca çok doğru düşünmüşsünüz kendine alımlı kadıne şoför mü arıyor bu adam tövbe Yarabbi daha neler duyacağiz hiç kendinizi kötü hissetmeyin iş kaçırdım diye, verilmiş sadakanız varmış

Sana gelen iki is görüşmesi de çok uyurma gibi geldi bana. Nereden bascuruyirsun bu ilanları. Bazı siteler bedava ilana imkan veriyor. Millet de eğlence olsun veya bakalım birileri düşerse diye bu tarz ilanlar mi veriyor acaba

bence bekle çünkü doğru şirketi çalışma alnını bulamazsan asistanlık sana zulüm gibi gelir kangren olursun içine sinmeyen hiçbir teklifi kabul etme :(

ünide ki asistanlık yalan gibi geldi bana çünkü asistan olmak için bir kaç arkadaşımın hocaların peşinden ayrılmadığını biliyorum . Öbürü de af edersin ama hizmetçi tarzı bir şey arıyor herhalde ... Daha iyi tekliflerde gelir inşallah .

2 iş görüşmesi de birbirinden enteresan.. Hocanın asistanlığı cv ile oluyormuymuş?? Ne alaka? Diğeri felaket zaten, çok iyi olmuş ikisinin de olmaması.

Asistanlıkla öğretim görevliliği aynı şey değil arkadaşlar. Ben de asistanlık yaptım, büro memuru diye gösteriyorlar, öğrt. görevlisinin sahip olduğu hiçbir hakka sahip olmayıp onlardan çok çok daha fazla iş yapıyor, üstüne yarısı kadar maaş alıyorsunuz.

@MerveAskOkan asistanlık gerçekten zor, çalıştığın hocayla çok iyi anlaşman lazım, bu kadar samimi davranması yanlış bence. Senin tavrın doğru olmuş, görüşme fakültede olmalı, kahve içmeye çağırması olmaz.

İkincisiyse zaten konuşmaya gerek yok. Sen de biliyorsun sana da yanlış gelmiş konuşurken bile. Allah bunların eline düşürmesin...

Hiç üzülme, senin nasibin dışarıda bir yerde inşallah. Rabbim çok çok daha güzel iş imkanları çıkartsın karşına.

• Beğen
Reactions: KV_
Merhaba kizlar. Eski üyeyim. Bir Anlık sinirle üyeliğimi iptal etmiştim. Neyse.

Iş arıyorum. Is arama sitesine is alarmi olusturdum. Ama cv de fotograf ve telefon numarasi koymadim. Mail adresim var.
Çeşitli is teklifleri geldi. Ama 2 tanesi var ki size sormak istedim.

1. Universitede öğretim gorevlisinin Asistanlığı. Maaşı ve imkanları güzeldi. Konustuk. Ama ogretim gorevlisi benimle disarda bir kahve icip gorusmek istedi. Bende fakultede goruselim dedim. Ben sana donerim bulamazsam dedi. Bende tamam dedim.
2. Buyuk bir sirketin sahibinin asistanligi. Bu isinde imkanları iyiydi. Basta sekreteri benimle iletisime gecti. Sonra kendisiyle görüştüm. Bastan giyim kusam hakkinda konuştu. Toplantılara yemeklere katilcagimiz icin resmi giyinilcek dedi. Ok dedim biliyordum zaten. Sonra seni ben alcam dedi arabamla. Ama senin ehliyetin varsa sana araba vericem sirketten sen beni alcan dedi. Özel soforun muyum dicektim neyse dedim bunada tamam. Ama adam giyim konusunu açtı da açtı. Iste alimli olman lazım fizigin cok guzel yuzun cok guzel vs. Rahat ol benimle rahat konuş diye. Bende sert çıktım biraz. Giyimi anladim is hakkinda konusmaya devam edelim diye. Adamda bana ters çıktı. Ben oyle kotu niyetli degilim sapik mi sandin dedi. Cv iptal oldu dedi. Çokta tın sanki.

Size sorum kizlar bu islerin yordami bu mu ? Hayir az cok biliyorum asistan giyimine ozen gostercek ama adamlarin da oyuncagi olmicak herhalde. Sonradan üzüldüm 2 tane isi kacirdim diye. Sizce dogru mu yapmisim yoksa firsatlar kaçtı mi ?

Bir suru sahte is ilani ve isveren var. Benim de basima geldi benzer seyler. Hatta biriyle gorusmeye gittim, ofis diye cagirdigi yer ofis gorunumlu ev cikmisti. Egitim duzeyiniz, deneyiminiz ne bilmiyorum ama cazip tekliflerle dikkat cekiyorlar. Utopik maaslar teklif eden, altina araba cekerim diyen yerleden uzak durun. Ayrica siz bavurmadan teklif getiren yerde de kesin bir manyaklik vardir.

Ikisnide cok kotu niyetli bulmadim.
Ilki is gorusmesini disarida konuslaim demis sonucta is yemekleri oluyor.evine davet etseydi ozman kotu niyet arardim.
2.is ciddiyet gerektiriyor ona gore giyin demis ulasimida konusmus.bilemedim taciz goremedim.
Benim kuzen fizyoterapist hastahaneye is basvurusunda hastahane sahibi benimle tatillere cikacakin bir nevi nikahlanacaksin benimle diye espiri yapinca suratina vc yi carpmisti;)
Ama sizinkin de durum acik aleni degil varsayimlar.

İkisi de güvenilir değil. ..Daha iyi güvenilir fırsatlar çıkar karşınıza umarım. .

Asistanlıkla öğretim görevliliği aynı şey değil arkadaşlar. Ben de asistanlık yaptım, büro memuru diye gösteriyorlar, öğrt. görevlisinin sahip olduğu hiçbir hakka sahip olmayıp onlardan çok çok daha fazla iş yapıyor, üstüne yarısı kadar maaş alıyorsunuz.

@MerveAskOkan asistanlık gerçekten zor, çalıştığın hocayla çok iyi anlaşman lazım, bu kadar samimi davranması yanlış bence. Senin tavrın doğru olmuş, görüşme fakültede olmalı, kahve içmeye çağırması olmaz.

İkincisiyse zaten konuşmaya gerek yok. Sen de biliyorsun sana da yanlış gelmiş konuşurken bile. Allah bunların eline düşürmesin...

Hiç üzülme, senin nasibin dışarıda bir yerde inşallah. Rabbim çok çok daha güzel iş imkanları çıkartsın karşına.

Sagol canim. Uydurma diye dusunen arkadaşlar olmuş ama bende arastirdim tabiki dogru mu diye dogruydu eminim. Buro memuru dedigin gibi is. Ama hocamiz biraz hizli çıktı. Öbur adam zaten zengin zuppesi gibiydi. Gorur görmez fizigin guzel yuzun cok guzel demeye basladi. Arabamla seni alcam felan. Resmen diziden firlamis gibi hissettim. Babama anlattim az once oda gülüyor ne var içseydin kahve hocayla diye. Ne alaka dedim. Aman hayirlisi.

Sagol canim. Uydurma diye dusunen arkadaşlar olmuş ama bende arastirdim tabiki dogru mu diye dogruydu eminim. Buro memuru dedigin gibi is. Ama hocamiz biraz hizli çıktı. Öbur adam zaten zengin zuppesi gibiydi. Gorur görmez fizigin guzel yuzun cok guzel demeye basladi. Arabamla seni alcam felan. Resmen diziden firlamis gibi hissettim. Babama anlattim az once oda gülüyor ne var içseydin kahve hocayla diye. Ne alaka dedim. Aman hayirlisi.
Zaten zaman geçtikçe değişiyor tavırlar, en başta o kahve filan :skandal:
Şaka bir yana Rabbim güzel iş fırsatları çıkartır inşallah karşına. Bu tarz adamlara prim vermemek lazım. Çok iyi yapmışsın, hiç geriye dönüp ikinci kere düşünme derim.

Eşim ögretim üyesi ve kendine dışardan asistan aradigini duymadim.Ki diger hoca arkadaslarimizinda duymadim.Universite kendi bünyesinde asistan aliyor. şahsi fikrimde ne alaka disarda kahve icmek?böyle işmi olur?kesinlikle yalan.

2. ise evet sapıksınız derdim.sirketin servisi varsa onunlada gidersin ne alaka illa ki ben alicam ya da sen alicaksin.yemeklere gidicez bilmem ne evet sapiksin deseydin.
Bence firsati kacirmadin daha gecen gun haberde izledim emekli yasli adami bekcilik diye ise davet edip dolandirmislar.bu gibi seylerde temkinli olmakta fayda var allah korusun .Allahda yolunu acik etsin ins.

2. işteki adam sapık 1.si de uydurma geldi yani öğretim görevlisinin asistanlığı böyle mi olur yani sınava bir şeye girmediniz mi iyi ki üniversite okuyoruz yahu okumasak iyice dolandırılacağız yani

Özel sektörde heleki asistanlık,sekreterlik sıkıntılı biraz.
Gerçekten temiz bir yer bulmak zor bu konuda.
Hatta çoğu ilanda bu yüzden maaş ve şartlar abartıdır.
İyi yapmışsın kaçırmışsın işi.
Tekin gelmedi bana.

Back
X