Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
Sekreteri anladımdımda asistanları üniversite ALES le almıyor mu öyle bişeyse anlamadımMerhaba kizlar. Eski üyeyim. Bir Anlık sinirle üyeliğimi iptal etmiştim. Neyse.
Iş arıyorum. Is arama sitesine is alarmi olusturdum. Ama cv de fotograf ve telefon numarasi koymadim. Mail adresim var.
Çeşitli is teklifleri geldi. Ama 2 tanesi var ki size sormak istedim.
1. Universitede öğretim gorevlisinin Asistanlığı. Maaşı ve imkanları güzeldi. Konustuk. Ama ogretim gorevlisi benimle disarda bir kahve icip gorusmek istedi. Bende fakultede goruselim dedim. Ben sana donerim bulamazsam dedi. Bende tamam dedim.
2. Buyuk bir sirketin sahibinin asistanligi. Bu isinde imkanları iyiydi. Basta sekreteri benimle iletisime gecti. Sonra kendisiyle görüştüm. Bastan giyim kusam hakkinda konuştu. Toplantılara yemeklere katilcagimiz icin resmi giyinilcek dedi. Ok dedim biliyordum zaten. Sonra seni ben alcam dedi arabamla. Ama senin ehliyetin varsa sana araba vericem sirketten sen beni alcan dedi. Özel soforun muyum dicektim neyse dedim bunada tamam. Ama adam giyim konusunu açtı da açtı. Iste alimli olman lazım fizigin cok guzel yuzun cok guzel vs. Rahat ol benimle rahat konuş diye. Bende sert çıktım biraz. Giyimi anladim is hakkinda konusmaya devam edelim diye. Adamda bana ters çıktı. Ben oyle kotu niyetli degilim sapik mi sandin dedi. Cv iptal oldu dedi. Çokta tın sanki.
Size sorum kizlar bu islerin yordami bu mu ? Hayir az cok biliyorum asistan giyimine ozen gostercek ama adamlarin da oyuncagi olmicak herhalde. Sonradan üzüldüm 2 tane isi kacirdim diye. Sizce dogru mu yapmisim yoksa firsatlar kaçtı mi ?