Parfüm canavarlarından yardım istiyorum :)

Bebekce92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
1.394
3.033
İki tane parfüm almayı düşünüyorum.Şuan hepsini sıfırladım.Temiz koku olarak chloe signature almayı düşünüyorum. Bunun yanında karakteristik en en en kalıcı nereye gidersem orda kokum kalacak olan parfüm hangisi? Liste aşşağıda bunlardan biri çünkü tester aldığım için seçeneklerim kısıtlı şimdiden teşekkürler :)

Narciso Rodriquez
Burberry Body
Gucci Guilty
Armani Si
Burberry my burberry
Dior cherry
Gucci premier

Gucci Guilty!! Kesinlikle mükemmel bi koku :) burberry alma sana özel olmasını istiyosan

Ben bu listeden Armani Si ve My Burberry diyorum kesinlikle..
Armani si nereye gidersen git kokun kalır çok kalıcıdır enfes bir kokudur..
My Burberry de çok klas lüks şık bir kokudur buda çok kalıcıdır.. :KK19:
Bu ikisinin kokusu teninde rahat 1 buçuk gün kalır, kıyafetinde de günlerce kalır yeni sıkmışsın gibi..

:KK19:
Bu ikisinin kokusu teninde rahat 1 buçuk gün kalır, kıyafetinde de günlerce kalır yeni sıkmışsın gibi..
kuzucum armani si nin edp sinden bahsediyosun dimi kapağı siyah renkte olan. ?

Tarif edebilir misin kokusunu tatlı diye okudum ama ben öyle yapış yapış şeker kokularını hiç sevmem mesela escada magnetizm gibi bu öyle değildir umarım. My burberryi de merak ediyorum onun nasıl bir kokusu var odunsu mu çiçeksi mi ?

Tarif edebilir misin kokusunu tatlı diye okudum ama ben öyle yapış yapış şeker kokularını hiç sevmem mesela escada magnetizm gibi bu öyle değildir umarım. My burberryi de merak ediyorum onun nasıl bir kokusu var odunsu mu çiçeksi mi ?

armani si kent şekerler gibi aynı, bayramda yedıgımız sekerler gelıyo aklıma hep cok cici,,,yapış yapış değil asla..yumusacık farklı cok cok guzel asla pişman olmazsın bence

Canımcım şekerli evet ama nası desem çiçek şeker tatlımsı çok hoş kalıcı bir koku escada magnetisim ağır ve bayan bir koku bu öyle değil çok daha farklı çiçek yönü daha baskın :) My burberry de muhteşem bi koku çok klas çok şık enfes bişi ya kokularına bak mutlaka :KK19:

Armani Si kalıcılık konusunda ve etkileyici kokusu ile kendisini kanıtlamış bi parfümdür
ürün kodlu bi üründür kendim alış veriş yaptığım mağazayı önermekten gurur duyuyorum

aynı gün kargo ediliyor ve ilgili bi satıcı tafsiye ederim
armani.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
X