Parfüm kullanmayan erkek iticiliği

Ecemozer

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2015
60
15
Bi insan da beni en cok etkileyen konuşması ve tabi kokusudur. Temiz olmalıdir öncelikle ayrica kibar olsa hic fena olmaz. Ama hala günümüz de parfüm kullanmayan erkekler var sizcede itici degil mi

Bence değil. Kötü kokmuyorsa eğer, illa güzel kokacak diye de bir şey yok bence. Ha iyi olmaz mı, çokta iyi olur hos bir koku sürünse, illa parfüm olmasına gerek yok ama kullanmıyorsa da itici gelmez bana yani..

Parfüme alerjisi olabilir :) benim alerjim var ve sevgilim beni düşünerek kullanmıyor. Ve bana hic itici gelmedi.
her gün dus aldığı için midir bilmem daha bir gün bile kötü bir koku gelmedi.
Temiz olmak yeter. Adam terinin üzerine parfümü boca etse daha mi iyi.

Parfüm kullanması o kadar da şart değil.. Temizliğine özen gösterdiği sürece zaten parfüme gerek kalmaz.. Sevdiğinin kendine has kokusu bence daha değerli seven için

Hatta çok meşhur bir olay var.. :''Parfüm Sanayii Fransızların Pisliğinden Doğmuştur''

Kötü ve irite olan kokularını kapamak adına, yıkanmayı sevmeyen insanların kurtarıcısı olmuştur o parfümler.. Asıl böyle düşündükten sonra pis olan biri parfüm kullanıyor farkındalığı insana daha itici geliyor!!!

Neyseki erkek arkadasimtemiz titiz biri parfum kullanmadigi zaman ki ten kokusunu daha cok seviyorum , ama yolda yururken bazi insanlar yada bazi arkadaslarim acayip itici kokuyor dus aldiktan sonra en azindan bi deodorant kullansalar hic fena olmaz :)

Ne alakasi var ya? Benim esim kullanmaz. Her gün dusunu alir hayatta da ter kokmaz. Sucuk salam gibi seyleri de asla yemez.
Mis gibidir.
Baslik cok sacma..

Ne alakasi var ya? Benim esim kullanmaz. Her gün dusunu alir hayatta da ter kokmaz. Sucuk salam gibi seyleri de asla yemez.
Mis gibidir.
Baslik cok sacma..
ayni fikirde olmayabiliriz ama saçma demeni yanlış buluyorum , ayni dusunmesende saygi duymalisin canım

Bana da baslik sacma geliyor bunun saygisizlikla ne alakasi var???

Neyse ya polemiğe giremeyecegim.. :KK54:
Bi yorum yapiyorsan yada biriyle bi dialoga giriyorsan karsindakinin dusuncesine sacma demek saygisizliktir katilmayabilirsin ama sacma denmez :) iyi gunler :)

bende kokulara karsı hassasıyetı olan bırıyım bır kere kadın yada erkek guzel kokmak ıcın her gun duzenlı dus almalı, dus esnasında dus jelı yada sabunla ozellıkle koltuk altı bolgesıni guzelce yıkamalı, dısarı cıkmadan mumkunse temız cılde fazla agır olmayan tenınızle uyumlu guzel bır parfum yada deodorant sıkmalı dıye dusunuyorum.

cunku herkesın ten kokusu farklı ve herkesın koku anlayısıda farklı , insan sevdıgı koksa bıle mazur gorebılır ama dısardan ınsanlar o gozle bakmaz.

mesela benım ıste aynı odada calıstıgım bır arkadasım var "erkek" yanından gecerken 1 metrekarelık alan ter kokuyor iğrenç bir şekilde, her gun dus almıyor sanırım ya da belkıde hormonal bır sıkıntısı var bılemıyorum ama cok rahatsız edıcı bırseyde dıyemıyorsun mıdem kalkıyor. ya da yanımda da bır bayan var onunda kokusu cok agır bana gore , sıktımı mıdem kalkıyor çaktırmadan cam acıyom falan :KK66:

ben kendı adıma dusumu alırım, evden cıkmadan koltuk altıma terleme onleyıcı deodorantımı sıkarım, bırde kıyafetıme deodorant yada parfmunu sıkar tum gunu bu sekılde ıdare ederım , eşimde ter kokmaz ama vuct temızlıgıne dıkkat eder ve her gun parfumunu sıkar muhakkak.

bende kokulara karsı hassasıyetı olan bırıyım bır kere kadın yada erkek guzel kokmak ıcın her gun duzenlı dus almalı, dus esnasında dus jelı yada sabunla ozellıkle koltuk altı bolgesıni guzelce yıkamalı, dısarı cıkmadan mumkunse temız cılde fazla agır olmayan tenınızle uyumlu guzel bır parfum yada deodorant sıkmalı dıye dusunuyorum.

cunku herkesın ten kokusu farklı ve herkesın koku anlayısıda farklı , insan sevdıgı koksa bıle mazur gorebılır ama dısardan ınsanlar o gozle bakmaz.

mesela benım ıste aynı odada calıstıgım bır arkadasım var "erkek" yanından gecerken 1 metrekarelık alan ter kokuyor iğrenç bir şekilde, her gun dus almıyor sanırım ya da belkıde hormonal bır sıkıntısı var bılemıyorum ama cok rahatsız edıcı bırseyde dıyemıyorsun mıdem kalkıyor. ya da yanımda da bır bayan var onunda kokusu cok agır bana gore , sıktımı mıdem kalkıyor çaktırmadan cam acıyom falan :KK66:

ben kendı adıma dusumu alırım, evden cıkmadan koltuk altıma terleme onleyıcı deodorantımı sıkarım, bırde kıyafetıme deodorant yada parfmunu sıkar tum gunu bu sekılde ıdare ederım , eşimde ter kokmaz ama vuct temızlıgıne dıkkat eder ve her gun parfumunu sıkar muhakkak.
Iste benimde tam olarak anlatmak istedigim bu canim benim bazi insanlar dus alsa bile terledigi zaman cok kotu kokuyor ve rahatsiz edici oluyor parfum yada deodorant sıkmak bu kadar zor olmamali diye düşünüyorum , insana sevdigi tabiki kotu kokmaz ama cevredekiler gercekten rahatsız edici kokuyor bazen

Iste benimde tam olarak anlatmak istedigim bu canim benim bazi insanlar dus alsa bile terledigi zaman cok kotu kokuyor ve rahatsiz edici oluyor parfum yada deodorant sıkmak bu kadar zor olmamali diye düşünüyorum , insana sevdigi tabiki kotu kokmaz ama cevredekiler gercekten rahatsız edici kokuyor bazen

tabı canım kımse kımsenın ter kokusunu cekmek zorunda degıl sonucta , yerı gelıyor kendı kokumuzdan bıle rahatsız oluyorken bır baskasınınkını cekmek kımse ıstemez.. ayrıca bencede hos kokmak varken neden erkek parfum kullanmaz anlayısı hakım bunu da anlamıs degılım ???

ılla kalıtelı ve pahalı bırsey almak gerekmıyor kı degıl mı ama ?

Erkekte fresh kokular seviyorum, ağır, şekerimsi şeyler güzel olmuyor :KK48:
Bi de parfüm kullanmak kişiye kalmış bişey. Kullanmıyor diye itici demek olmaz da insanlar kadın olsun erkek olsun her gün duş alsa temiz temiz sabun koksa çok daha iyi :21:

X