Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayni fikirde olmayabiliriz ama saçma demeni yanlış buluyorum , ayni dusunmesende saygi duymalisin canımNe alakasi var ya? Benim esim kullanmaz. Her gün dusunu alir hayatta da ter kokmaz. Sucuk salam gibi seyleri de asla yemez.
Mis gibidir.
Baslik cok sacma..
ayni fikirde olmayabiliriz ama saçma demeni yanlış buluyorum , ayni dusunmesende saygi duymalisin canım
Bana itici geliyor bunun saygisizlikla ne alakasi var ?Bence sen saygi duymamissin ki bu baslikla. Parfum kullanmayan erkeklere itici demissin resmen..
Bana itici geliyor bunun saygisizlikla ne alakasi var ?
Bi yorum yapiyorsan yada biriyle bi dialoga giriyorsan karsindakinin dusuncesine sacma demek saygisizliktir katilmayabilirsin ama sacma denmez :) iyi gunler :)Bana da baslik sacma geliyor bunun saygisizlikla ne alakasi var???
Neyse ya polemiğe giremeyecegim..
Iste benimde tam olarak anlatmak istedigim bu canim benim bazi insanlar dus alsa bile terledigi zaman cok kotu kokuyor ve rahatsiz edici oluyor parfum yada deodorant sıkmak bu kadar zor olmamali diye düşünüyorum , insana sevdigi tabiki kotu kokmaz ama cevredekiler gercekten rahatsız edici kokuyor bazenbende kokulara karsı hassasıyetı olan bırıyım bır kere kadın yada erkek guzel kokmak ıcın her gun duzenlı dus almalı, dus esnasında dus jelı yada sabunla ozellıkle koltuk altı bolgesıni guzelce yıkamalı, dısarı cıkmadan mumkunse temız cılde fazla agır olmayan tenınızle uyumlu guzel bır parfum yada deodorant sıkmalı dıye dusunuyorum.
cunku herkesın ten kokusu farklı ve herkesın koku anlayısıda farklı , insan sevdıgı koksa bıle mazur gorebılır ama dısardan ınsanlar o gozle bakmaz.
mesela benım ıste aynı odada calıstıgım bır arkadasım var "erkek" yanından gecerken 1 metrekarelık alan ter kokuyor iğrenç bir şekilde, her gun dus almıyor sanırım ya da belkıde hormonal bır sıkıntısı var bılemıyorum ama cok rahatsız edıcı bırseyde dıyemıyorsun mıdem kalkıyor. ya da yanımda da bır bayan var onunda kokusu cok agır bana gore , sıktımı mıdem kalkıyor çaktırmadan cam acıyom falan
ben kendı adıma dusumu alırım, evden cıkmadan koltuk altıma terleme onleyıcı deodorantımı sıkarım, bırde kıyafetıme deodorant yada parfmunu sıkar tum gunu bu sekılde ıdare ederım , eşimde ter kokmaz ama vuct temızlıgıne dıkkat eder ve her gun parfumunu sıkar muhakkak.
Iste benimde tam olarak anlatmak istedigim bu canim benim bazi insanlar dus alsa bile terledigi zaman cok kotu kokuyor ve rahatsiz edici oluyor parfum yada deodorant sıkmak bu kadar zor olmamali diye düşünüyorum , insana sevdigi tabiki kotu kokmaz ama cevredekiler gercekten rahatsız edici kokuyor bazen
Bi insan da beni en cok etkileyen konuşması ve tabi kokusudur. Temiz olmalıdir öncelikle ayrica kibar olsa hic fena olmaz. Ama hala günümüz de parfüm kullanmayan erkekler var sizcede itici degil mi
Sirf polemige girmek icin yorum yapan üye iticiliği :)Saçma sapan konu açan üye iticiliği.