• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm kullanmayan erkek iticiliği

Sirf polemige girmek icin yorum yapan üye iticiliği :)

Polemiğe gireceğim kadar ilgimi çekmiyorsun.
Kullandığın kelimelere dikkat etmelisin kimseye İTİCİ ithamında bulunamazsın.Ha ne dersin ben hoşlanmıyorum bana itici geliyor sizede öyle geliyor mu diye sorarsın.
Haddine değil burda her insanın hayatında elbet 1 tane parfüm kullanmayan erkek var ve bu onlara hakarettir.Kusura bakma ama haddin olmayan şeylere dil uzatma.Ha uzatıyorsan da burada tüm söylenenleri kabul etmek zorunda kalırsın.

Not: Ergenliğine veriyorum daha çok şey öğreneceksin ;)

Polemiğe gireceğim kadar ilgimi çekmiyorsun.
Kullandığın kelimelere dikkat etmelisin kimseye İTİCİ ithamında bulunamazsın.Ha ne dersin ben hoşlanmıyorum bana itici geliyor sizede öyle geliyor mu diye sorarsın.
Haddine değil burda her insanın hayatında elbet 1 tane parfüm kullanmayan erkek var ve bu onlara hakarettir.Kusura bakma ama haddin olmayan şeylere dil uzatma.Ha uzatıyorsan da burada tüm söylenenleri kabul etmek zorunda kalırsın.

Not: Ergenliğine veriyorum daha çok şey öğreneceksin :KK66:
Ilgini çekmiyor olsaydim su an polemige giriyor olmazdin , itici dedigime gore Bana itici geliyordur zaten bunun aciklamasini yapmak zorunda degilim ha sen bunu anlamicak kapasitedeysen oda benim sorunum degil :) Ayrıca madem ayni düşünmüyorsun buraya yorum atmak zorunda degilsin kendini gosterme çabana hayran kaldim , ama yanlis yerdesin tatlim;)

Ilgini çekmiyor olsaydim su an polemige giriyor olmazdin , itici dedigime gore Bana itici geliyordur zaten bunun aciklamasini yapmak zorunda degilim ha sen bunu anlamicak kapasitedeysen oda benim sorunum degil :) Ayrıca madem ayni düşünmüyorsun buraya yorum atmak zorunda degilsin kendini gosterme çabana hayran kaldim , ama yanlis yerdesin tatlim:KK66:

Üzgünüm bebeğim gerçekten zamanım senden daha kıymetli.

"Parfüm kullanan erkek çekiciliği" diye bir şey var ama "kullanmayan erkek iticiliği" diye bir şeyden haberim yoktu açıkçası. Ben de bir erkeğin güzel güzel parfümler sıkmasını tercih ederim ama kötü kokmuyorsa parfüm sıkmaması onu itici yapmaz bence.

Çok itici hem de.
İstediği kadar kötü kokmasın. Zaten kötü kokan biri parfüm sıksa neye yarar?
Öyle insan bir zahmet yanıma dahi yaklaşmasın.

Ben mis gibi parfüm kokusu almak isterim erkeğin teninden.
Olmazsa olmazlarımdan biridir.
Tertemiz tenine parfüm sıkılacak mutlaka. Harika oluyor o zaman.

Ten kokusu sadece bebeklerde ve annelerde güzel. Onun harici herkes parfüm kullanmalıdır.:KK51:

Çok itici hem de.
İstediği kadar kötü kokmasın. Zaten kötü kokan biri parfüm sıksa neye yarar?
Öyle insan bir zahmet yanıma dahi yaklaşmasın.

Ben mis gibi parfüm kokusu almak isterim erkeğin teninden.
Olmazsa olmazlarımdan biridir.
Tertemiz tenine parfüm sıkılacak mutlaka. Harika oluyor o zaman.

Ten kokusu sadece bebeklerde ve annelerde güzel. Onun harici herkes parfüm kullanmalıdır.:KK51:
Katılıyorum hem deodorant ve parfum kullanmayan erkek terlediginde zaten kötü kokar. Sadece sevdigi insana kötü kokmayabilir ama yinede cevreyi rahatsiz edici şekilde kokar , bence parfüm kullanımı yayginlasmali

bence parfüm şart değil. hoş bir kokusu olabilir ama ben erkeğin o kendine has ten kokusunu seviyorum. sakallarının bittiği yerden omzuna doğru olan o boyun kısmı çok güzel kokuyor bence.

bence parfüm şart değil. hoş bir kokusu olabilir ama ben erkeğin o kendine has ten kokusunu seviyorum. sakallarının bittiği yerden omzuna doğru olan o boyun kısmı çok güzel kokuyor bence.
Canım erkek arkadasimin ten kokusuna bende bayılıyorum :) benim soyledigim cevredeki erkekler yani dedigin gibi parfum olmasa bile bi deodorant kullanmalilar cidden bazilari rahatsiz edici sekilde kötü kokuyor

Back
X