Paris & NewYork - Sokak Modası !!

Valla canım ben de koyduğun bütün parçaları çok tuttum bi ayrıma bile gidemiyorum o derece. Keşke benim gardrobumda olsalardı dedim hepsi için:) bi de bi yerde beyaz pantolonun altına ayakkabı muhabbeti geçmişti, beyazın altına bejli bi babetle çok güzel oluyor ben öyle kullanıyorum aklınızda bulunsun sevgiler.. (konuyu dağıttım biraz ama)

ya bu kıyafetler cok hoş da istanbulda bole kıyafetler yok bole kaliteli ve hoş görunen urunler satan bı marka yok yanii.. varsa soleynn lutfen biz de yararlanalım :)

ya bu kıyafetler cok hoş da istanbulda bole kıyafetler yok bole kaliteli ve hoş görunen urunler satan bı marka yok yanii.. varsa soleynn lutfen biz de yararlanalım :)

zaten olsa ben de kamp kurucam kapısına tabi var tek tük ama bizde ki fiyatları çok uçuk! onların zaten kendi ülkelerinde üretiliyor bütün dünya markaları, bizim 100$ verdiğimize onlar 10$ veriyolar! :enbuyukkk: o yüzden de deli gibi alıp şıkır şıkır giyiyolar

güzel fikirrr beyaz altına bejj yerimseniben tşk edermm paylaşımın içinn

şöle bi 24 25e geleym ilk işim koşa koşa leopar desenli bişi almak olucak :lepi:

Japon Sytle 'da çok hoşuma gidiyor bu ara yerimseniben şu kombineyi çok beğenip yapmıştım bir arkadaşın doğum gününe giderken sırnaşık şey

Bu kazağın bej rengini aldım GG dan ama hoşuma gitmedi
Fakat kolundaki bileziklerden arıyorum heryerde bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…