Paris & NewYork - Sokak Modası !!

çok hoş şeyler war aralarında cnm yaptın gene yapacaını=) ama bnm dikkatimi en çok ne çekti bilio msnz burda herkes tektip giyinio kampüste kafamı çewiriorum her tarafta aynı tarz insanlar..kıyafetler genelde aynı ama insanlar ne güzel kombine etmişler.bayıldım we de çok özendmm

kaydirigubbakcemile3 işte problem burdan kaynaklanıor zaten. çoğu kişide bi taklit egosudur bitmedi gitti allahım :)) bizim kampüste sizinkinden farksız da allahtan gözler eleveriyor da tanıyorum insanları kaydirigubbakcemile3 valla ben de özeniyorum bu insanlara çünkü aklıma gelmicek kombinleri görüyorum üstlerinde ve aaa bu böyle giyilebilir cidden falan oluyorum, esin kaynağı oluyolar, çoğu beğenilmicek gibi değil.

Aynen katılıyorum.. bizim fakültede aynısı.. kim kimden ne görüyosa yapıyo ve bütün fakülte ertesi gün tek tip.. sözleşssen bukadar olmaz.

bide şu var.. galiba bizlerde genel olarak bukadar özgün giyinebilme cesareti yok.. ondan bu taklitcilik... biraz cesur olmak lazım..

ewet ya bz düşünüoruz ah bunu gysek olur mu olmaz mı ama onlarda kısacık etek gysen de yolda tacize uğrama,topuklu ayakkabıyı mazgala sıkıştırma derdi yok dmii

süperrrr mikla bayıldım çoğuna.. üstte bi şapka war ya kürklü bişi uludağdaa çok moda ilk garip gelmişti ama biraz daha küçükleri çok hoş ve FARKLI görünüyorr..:lepi:..saol paylaşımın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…