Doğuma Hazırlık park yatak almayın çook pişman oldum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kyosunkaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
36
1
98
Denizli
kızlar siz ne yaşadınız bilmem ama bebeğimiz için park yatak aldım ve çok pişmanım gıcırtı sesinden yatamıyor çocuk sallarken yatağın hareket etmesi de cabası. park yatak almayı düşünenler bi kere daha düşünsün derim

Markasına göre değişiyor ama ses yapması. Biz yeğenime kullandık 3 yıl boyunca. karyolası da olmasına rağmen, eniştemin işi dolayısıyla çok fazla yer değiştirdiler ve heryere park yatak taşıdılar.

Ben de bu aralar oğlumu bekliyorum, biz de park yatak aldık. Sallanmıyor bizimki, sallanan modellerden çok şikayet olduğunu duymuştum bende.

kraft canım markası. sesi anlatamam valla çok kötü. uyutuyorum çocuğu elimi yataktan çekerken gıııırrrrç bi ses tekrar salla
tabi seyahat edenler için olabilir ama kendi evinizde bi yere de çok gitmeyecekseniz tavsiye etmiyorum

Selam Hanımlar,
31 haftalık gebeyim. Ben de bugüne kadar bekleyip araştırma yaptım ve tavsiyelerdeki yoğunluk üzerine Le Bebe marka bir park yatak aldım. Kullananlar çok memnun kalmışlar. Ayrıca yatak odasını da hazırladım zira dr tavsiyesi ile 3. aydan itibaren kendi yatak odasına taşıyacağım bebeğimi. Bence bu park yatağı bir görün derim. Üstelik e-bebek mağazalarında şuanda çok uygun fiyatla satışta ve 129 tl. içine de bir yatak aldım 43tl....
sevgiler

bizimki de bugün geldi netten almıştık
öyle bilindik bi marka da değil fiyatı gayet uygun
kısa süre kullanacağım için çok para vermek istemedim
hemen kurduk salladık falan bi ses yok
umarım ilerde de olmaz

iyi almışsın canım valla. ben 300 tl ye aldım. burdan bakabilirsiniz benim aldığıma
KRAFT OYUN PARKI - 821 (70*100cm) | | Bebefix.com

ben de 27 haftalık hamileyim hala karara veremedik yatak olayına. aslında inmternetten çok temiz ikinci el yataklar satılıyor ahşap,hem de park yataklardan daha uyguna ama işte karara veremedim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…