Doğuma Hazırlık park yatak hangi marka??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
KILZAR PAMUK VE YUMUŞAK YATAK ÖNERİLMİYOR SÜNGER ALDK BİZDE
Canim keske besiginizin olculerinde yayli ortopedik bir yatak alsaydiniz cunku bebek 5 aylik olduktan sonra o sunger cokuyor cukur oluyor ve bebek kambur gibi yatiyor..ben attim o visco sungeri ve yayli ort

Canim keske besiginizin olculerinde yayli ortopedik bir yatak alsaydiniz cunku bebek 5 aylik olduktan sonra o sunger çöküyor cukur oluyor ve bebek kambur gibi yatiyor..ben attim o visco sungeri ve yayli ortopedik bi yatak aldim sert ustelik yazlik kislik taraflarida var uc aydir kullaniyorum ve cok memnunum tavsiye ederim :KK66:
cnm yanında hedie gibi bişiydi özellikle almadım kalıcı bişi alırım bende inş ortapedik yaşına varmadan memelekete tayine gidiecz inş geçiçi aldım oda yapmayı planlıyorum

Ben oda takımı alacağım ama ilk 6 ay için odamıza park yatak aldım. Markası Baby max bedside. Kraftın markasıymış..Diğerlerinden farkı, yan tarafının üst yatağa kadar açılabilir olması...yani yatağınıza yapıştırıp yanyana yatabiliyorsunuz yavrucukla :) bu benim için çok öenmliydi, çünkü annemde beni büyütürken elele tutuşup uyurmuşuz..daha doğrusu ben parmağını tutar uyurmuşum, şimdi sıra kızımla ben de :) diğerlerinden eksiği dönencesi olabilir..onu da ayrıca almak istiyordum zaten..tireşim, müzik kutusu, alt değiştirme aparatı, beşik olma özelliği, yanda oyun oynarken girip çıkması için fermuarı...yani tüm özellikleri var, fiyatı da diğerlerinde göre uygun...chicco nun benzer bir ürünü var, bedside olarak kullanılabilecek, onun da boyutları çok küçük, fiyatı 3-4 katı...tabi daha kullanmadım ama en işlevlisi gibi geldi bana, inşallah yümü kara çıkarmaz :)
Merhaba sanirim yatağınizi kullanmissinizdir memnun kaldınız mi

Ben kraftın park beşiğini kullandım gayette memnundum 7. 8. aya kadar üst kademede yatırdım.
Sonra üstü kaldırıp altta yatırdım, düşme çarpma riski yok ve 4 yaşına gelene kadar yattı kızım. Baya bi genişti.
Tek sorunu sallama aparatı olmasına rağmen sallama işi kullanışlı değildi. Bütün park beşiklerde de böyle

kraft504pembe.jpg

Merhaba sanirim yatağınizi kullanmissinizdir memnun kaldınız mi
Merhaba Herkese!

Ben de ilk 6-7 ay Chicco Next To Me kullandım. Doğumdan üç gün evvel hediye gelmişti. Daha sonra da Nuna Sena kullandık. Chicco Next To Me yi çok öneririm. Çok harika bir yatak gerçekten. Kızıma kardeş düşünüyorum onda da aynı ürünleri severek kullanmaya devam edeceğim. Kızım 20 ayını bitirdi. Artık Nuna ya sığmıyor. Kendi odasındaki yatagına geçmeden evvel şu aşamada birlikte uyuyoruz, 2 ay evvel sütten kesince yanıma almam gerekti.

Bu arada park yatagın kendisi ile gelen mat lar yenidoganlar için çok uygundur. Visco veya sünger kullanılmaz. Çünki amaç bebeğin yüzünün gömülmemesidir. Ben hala kızımda sert bu matları kullanıyorum hem omurga gelişimi hem de ani bebek ölümü açısından bu konuya çok dikkat etmelisiniz. Asla ama asla yastık kullanmamalısınız.

Ben oda takımı alacağım ama ilk 6 ay için odamıza park yatak aldım. Markası Baby max bedside. Kraftın markasıymış..Diğerlerinden farkı, yan tarafının üst yatağa kadar açılabilir olması...yani yatağınıza yapıştırıp yanyana yatabiliyorsunuz yavrucukla :) bu benim için çok öenmliydi, çünkü annemde beni büyütürken elele tutuşup uyurmuşuz..daha doğrusu ben parmağını tutar uyurmuşum, şimdi sıra kızımla ben de :) diğerlerinden eksiği dönencesi olabilir..onu da ayrıca almak istiyordum zaten..tireşim, müzik kutusu, alt değiştirme aparatı, beşik olma özelliği, yanda oyun oynarken girip çıkması için fermuarı...yani tüm özellikleri var, fiyatı da diğerlerinde göre uygun...chicco nun benzer bir ürünü var, bedside olarak kullanılabilecek, onun da boyutları çok küçük, fiyatı 3-4 katı...tabi daha kullanmadım ama en işlevlisi gibi geldi bana, inşallah yümü kara çıkarmaz :)
merhabaalar bende ıstıyorum bundan bende ızmırdehım ama barıs bebenın sıtesıne baktım yok orada. bırde bende merak edıyorum en ust kademesı yerden kac cm uzaklıkta.benım yatagım yuksekte olur mu onu bılmıyorum

Back
X