• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Park yatak için visko yatak mı yoksa sünger mi?

erkflz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
883
0
96
Diğer
Kızlar, park yatak aldık. 70- 110 cm ebatında. Şimdi yatak alacağız ama visko ve sünger arasında kaldım? kafamçokkarıştı
Siz ne aldınız? Hangisini önerirsiniz. Hangi yatağı kaça aldınız?

merhabalar. ben sünger aldım fakat hiç memnun değilim. bebeğim hiç rahat uyuyamıyor ve süngerin ortası zamanla çöküyor. alttan destek yapmak gerekiyor. buna rağmen görüntü bile rahatsız duruyor. fakat park yatak ebatında visko yatak var mı onu bilmiyorum. özel yaptırılıyor diye duymuştum. ben chicco dan almıştım 1 yıl önce 65 ytlidi.

Ben de park yatağın içine viskolex yatak aldım. Viskolex yatağın hemen hemen her park yatağa uygun ebadı çeşitli bebek mağazalarında satılıyor. Süngere nazaran biraz daha pahalı, (benim aldığım yerde 70 lira viskolex, 40 lira sünger yataktı) ama hem uzun süre kullanıldığı için hem de bebeğin sağlığı düşünüldüğünde fiyatı o kadar da göze batmıyor. Ben yarı ortopedik yataklara da baktım, ancak yükseklikleri bayağı fazla olduğu için bebeğin ayaklandığında düşme tehlikesi oluyor. Onun için viskolexi tercih ettim...

Canım ben visco yatak aldım.chicco park yatağın içine.henüz kullanmadım inşallah 1 aya kadar nasip olacak ancak bir görsen o kadar güzelki.senin de yatasın gelecek.eminim süngerden iyidir.

bende visco aldım chicco lullaby içine, 70 tl gibiydi hatırladığım kadarıyla.
memnunum.
ortopedik yatak belli aydan sonra kullanılıyor diye biliyorum.

chicco lullaby içine incecik bir pamuk yatak yaptırdım.ve ince bir yorgan 6.aydan sonra 2.kademeye indirmeyi oraya ortopedik yatak almayı düşünüyoruz .bana 60 lira gibi bir maliyeti oldu.bence sünger alma ya visco tercih et ya pamuk

Teşekkürler kızlar, bende viskolex yatak aldım. Kılıfı filan çıkıp yıkanabiliyor, iç kısma su geçirmiyor. İns bebişim rahat eder. Sonuçta yatak çok önemli, kemik yapısını etkiliyor direk.

ben jenny park yatak kullanıyorum. içine de işbir yataktan bebek yatağı aldık. bu yatak oyun parkları için tasarlanmış ve lateks. biraz yüksek ama sünger ya da viskoleks yataklardan çok daha sağlıklı ve ergonomik. danıştığım uzmanlar bebeklerin kesinlikle visko yataklarda yatmamaları gerektiğini vurguladı. babak yatağının ne çok yumuşak ne de çok sert olması gerekiyormuş. lateks yatağı kesinlikle öneriyorum 4 aydır kullanıyoruz ve çok memnunuz.

ben jenny park yatak kullanıyorum. içine de işbir yataktan bebek yatağı aldık. bu yatak oyun parkları için tasarlanmış ve lateks. biraz yüksek ama sünger ya da viskoleks yataklardan çok daha sağlıklı ve ergonomik. danıştığım uzmanlar bebeklerin kesinlikle visko yataklarda yatmamaları gerektiğini vurguladı. babak yatağının ne çok yumuşak ne de çok sert olması gerekiyormuş. lateks yatağı kesinlikle öneriyorum 4 aydır kullanıyoruz ve çok memnunuz.

işbir yatağa baktım, ancak boyutları kafamı karıştırdı. park yatak için 70*110 gerekiyor, ama orada böyle bir boyut yok. siz hangi boyutu aldınız.

işbir yatağa baktım, ancak boyutları kafamı karıştırdı. park yatak için 70*110 gerekiyor, ama orada böyle bir boyut yok. siz hangi boyutu aldınız.

ben de yatak konusunda kararsızım ben de baktım ama 70*110 yok. siz sipariş üzerine mi yaptırdınız

biz yaylı yatak aldık. bu ebatlarda bulamayınca netten aldık. memnunuz. birde alez aldık çok rahat oldu.

Visco yatak yumusak oldugundan Bebeklerin ice dogru cokup bogulma riski oluyomus diye duydum ilk etapra sunger alın buyuuncede yari ortapedik alin diyo cogu kisi bnde hala yatak almadim kararsizim

Visco yatak yumusak oldugundan Bebeklerin ice dogru cokup bogulma riski oluyomus diye duydum ilk etapra sunger alın buyuuncede yari ortapedik alin diyo cogu kisi bnde hala yatak almadim kararsizim
Allah kolay bir doğum ve hayırlı,sağlıklı bir evlat nasip etsin. ben de yatak konusunda çok sıkıntı yaşıyorum. yeni doğan bebek için ortopedik ya da visco yataklar kesinlikle önerilmiyor. 35 dansite sertlikte poliüretan sünger tavsiye ediliyor ancak kullananlar memnun değil, hem terletiyor hem çöküyor yazmışlar. latex yatak park yatak ölçülerinde yok, özel üretim yapan firmalar var ancak onların da fiyatları oldukça pahalı. :( sizin seçiminiz ne oldu acaba?

Allah kolay bir doğum ve hayırlı,sağlıklı bir evlat nasip etsin. ben de yatak konusunda çok sıkıntı yaşıyorum. yeni doğan bebek için ortopedik ya da visco yataklar kesinlikle önerilmiyor. 35 dansite sertlikte poliüretan sünger tavsiye ediliyor ancak kullananlar memnun değil, hem terletiyor hem çöküyor yazmışlar. latex yatak park yatak ölçülerinde yok, özel üretim yapan firmalar var ancak onların da fiyatları oldukça pahalı. :KK43: sizin seçiminiz ne oldu acaba?
ne aldınız acaba memnun musunuz

Back
X