Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben jenny park yatak kullanıyorum. içine de işbir yataktan bebek yatağı aldık. bu yatak oyun parkları için tasarlanmış ve lateks. biraz yüksek ama sünger ya da viskoleks yataklardan çok daha sağlıklı ve ergonomik. danıştığım uzmanlar bebeklerin kesinlikle visko yataklarda yatmamaları gerektiğini vurguladı. babak yatağının ne çok yumuşak ne de çok sert olması gerekiyormuş. lateks yatağı kesinlikle öneriyorum 4 aydır kullanıyoruz ve çok memnunuz.
işbir yatağa baktım, ancak boyutları kafamı karıştırdı. park yatak için 70*110 gerekiyor, ama orada böyle bir boyut yok. siz hangi boyutu aldınız.
Allah kolay bir doğum ve hayırlı,sağlıklı bir evlat nasip etsin. ben de yatak konusunda çok sıkıntı yaşıyorum. yeni doğan bebek için ortopedik ya da visco yataklar kesinlikle önerilmiyor. 35 dansite sertlikte poliüretan sünger tavsiye ediliyor ancak kullananlar memnun değil, hem terletiyor hem çöküyor yazmışlar. latex yatak park yatak ölçülerinde yok, özel üretim yapan firmalar var ancak onların da fiyatları oldukça pahalı.Visco yatak yumusak oldugundan Bebeklerin ice dogru cokup bogulma riski oluyomus diye duydum ilk etapra sunger alın buyuuncede yari ortapedik alin diyo cogu kisi bnde hala yatak almadim kararsizim
ne aldınız acaba memnun musunuzAllah kolay bir doğum ve hayırlı,sağlıklı bir evlat nasip etsin. ben de yatak konusunda çok sıkıntı yaşıyorum. yeni doğan bebek için ortopedik ya da visco yataklar kesinlikle önerilmiyor. 35 dansite sertlikte poliüretan sünger tavsiye ediliyor ancak kullananlar memnun değil, hem terletiyor hem çöküyor yazmışlar. latex yatak park yatak ölçülerinde yok, özel üretim yapan firmalar var ancak onların da fiyatları oldukça pahalı.sizin seçiminiz ne oldu acaba?