Doğuma Hazırlık Park yatak kokusu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

birisimiodane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
145
241
53
35
İyi günler arkadaşlar. İnternetten holmer marka park yatak aldım. Çarşamba günü kurduk ama çok plastik kokusu var odada açık bıraktım havalandırdım koku geçmedi bugun balkona çıkardım koku hala devam ediyor. Çok rahatsız oldum daha önce başına gelen var mı ? Bu koku nasıl geçer ya da geçer mi? Geçmeyecek bir şeyse geri göndereceğim

Hamile oldugunuz icin ekstra koku hasssasiyeti olabilir. Esiniz veya baskasi da bu kokuyu aliyor mu? Bence iade hakkiniz varsa iade edin

Yıkanabilecek şeyleri yıkadınız mı bide sirkeli suyla vs bi silseniz belki kokusunu alır iyice. Ama bunları yaparsanız iade edemezsiniz gibi bilemedim

İyi günler arkadaşlar. İnternetten holmer marka park yatak aldım. Çarşamba günü kurduk ama çok plastik kokusu var odada açık bıraktım havalandırdım koku geçmedi bugun balkona çıkardım koku hala devam ediyor. Çok rahatsız oldum daha önce başına gelen var mı ? Bu koku nasıl geçer ya da geçer mi? Geçmeyecek bir şeyse geri göndereceğim
Bu konuyu araştırmıştım. Bir süre açık tutunca geçiyor yazmışlar başka markalarda da aynı sorun varmış.
Siz iyice temizleyin silin bir süre açık bırakınca düzelir. Umarım acil ihtiyacınız yoktur.

Bu konuyu araştırmıştım. Bir süre açık tutunca geçiyor yazmışlar başka markalarda da aynı sorun varmış.
Siz iyice temizleyin silin bir süre açık bırakınca düzelir. Umarım acil ihtiyacınız yoktur.

Şöyle oldu açık bırakıp havalandırdım bir iki kez de beyaz sabunlu suyla sildim. Şu an hiç kokusu kalmadı ama kokunun gitmesi 2 haftayı buldu sanırım. Bi tur da makinede çıkan parçaları yıkamayı planlıyorum. Sadece ara katta kullanılan sert parça hala kokuyor o geçmedi... alacak olan kişilerin aklında bulunsun diye yazayım dedim

Back
X