park yatak kullanan varmı kararsızım da

• Konu Sahibi Konu Sahibi sevce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sevce

WHİTE ANGEL
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.936
2
116
Bursa
merhaba arkadaşlar bebeğime park yatak almayı düşünüyorum dün eşimle gezip modellerine baktık
şimdilik bize cazip geldi
fakat etrafımda bu yataktan kullanan hiç kimse yok ve ben kullanışlı olup olmadığını çok merak ediyorum
yardımcı olursanız sevinirim :)

kızlar park yatak nasıl alıyor?bu arada ben de bursadanım bursada nereler de var güzel bebek odaları?ben şimdilik çilek düşünüyorum.

Bende park yatak konusunda kararsızım bebeğim rahat edemez gibi gelitor bana kullanan arkadaşlar bizi bilgilendirirseniz sevinirim.

canım ıyıkı acmısın bu formu bende dusunuyordum ama kararsızım
kullanan arkadaslar bılgı verirse cok iyi olur

bende parklı yatak aldım ıcıne yatk veya dosek koymayın dıyo ama annem yun dosek yapmıstı ben ıcıne onu koydum aslında kullanıslı bıseye benzıyo kapatıplıp kaldırıldıgındada cok portatıf bısey oluyo benımde tıtresım ve muzıklı kraftın 3 katlı alt degısme yerı yatma yerı oyun yerı fazla yerde kaplamıyo ben tavsıye ederım

Ben Baya Araştirdim Kullanişli.içine Visko Yatak Alicam Ve Uyku Seti Tabi.tatile Falan Giderken Götürülüyo Bebek Rahat Eder Bence.

uyku seti kulanılmıyo kenarların da ama tavsiye ederim ben oğlumda kullandım ikinciye hamile kalabilirsem yine kullanacam odada almıştım ama oğlum 3 yaşında odasında yatmıyo yani kesinlikle bebek odası almayın ben çok pişman oldum 3 sene bekleyin genç odası alırsınız

kızlar park yatak nasıl alıyor?bu arada ben de bursadanım bursada nereler de var güzel bebek odaları?ben şimdilik çilek düşünüyorum.

canım kaplı çarşının sonunda bebeler sarayı falan var orda bir çok yerde satılıyo biz oralara baktık herkes öneriyo
sanırım biz kararımızı verdik ve ondan alıcaz
internettende baaktım ben kiraz mobilya diye bi sitede kraft ın beğendim bi tane pembeli filan
fiyatıda 119 ytl idi
çok uygun geldi bana

kızlar benim bebişim daha doğmadı fakat ben aldım çokk kullanışlı duruyor iki katlı 2 yaşına kadar üst bölümü 2 yaşından sonrada alt bölümü ve daha sonrada oyun alanı olarak yada oyuncaklarını koymak için kullanabilir fiyat olarakta çook uygun ve kullanışlı görünüyor size birde fotg göstereyimm ama kesinlikle tavsiye ederimm kurulumu kolay daha sonra kaldırabiliyosun katlanıyor sallanabiliyor alt degiştirme yeri falan var.

kızlar benim bebişim daha doğmadı fakat ben aldım çokk kullanışlı duruyor iki katlı 2 yaşına kadar üst bölümü 2 yaşından sonrada alt bölümü ve daha sonrada oyun alanı olarak yada oyuncaklarını koymak için kullanabilir fiyat olarakta çook uygun ve kullanışlı görünüyor size birde fotg göstereyimm ama kesinlikle tavsiye ederimm kurulumu kolay daha sonra kaldırabiliyosun katlanıyor sallanabiliyor alt degiştirme yeri falan var.

canım seninki çok güzelmiş çok beğendim nerden aldın
tam istediğim gibi rengide

Internetten Bir Siteden Aldim 109 Ytl Mert Bebe Die Site Googledan Girersen Ama Yine Googledan Park Yatak Die Gireresen Var Her Sitede Ve Bana 2 Gün Içinde Geldi çok mennunkaldım kerdi kartıyla aldım ama isterseniz havale ile eft ile yapabiliyosunuz

buldum canım sağol
yalnız burdaki pembeli ve grili seninki pembe ve lacivert gibi duruyo ama
içine yatak aldınmı canım

kızlar oglum 5 aylık oldu sayılır ben kullanıyorum ayrıca uyku setı aldık o takılı yatak olRAKTA BENDE 6O MILYONA ALDIM ORTAPEDIK SU GECIRMEZ YATAK RESMINI BULURSAM YOLLAYIM BENIMKININ

Back
X