park yatak kullanan varmı kararsızım da

• Konu Sahibi Konu Sahibi sevce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
internetten alışverişe güvenebilirsiniz arkadaşlar ama duyulmuş yerler olmassına garnti vermelerine dikkat edin o kadar.

streetpit bende eve gelince senin gibi düşündüm kurarken ya bu çöker falan die düşündüm eşimle kurduk 2 tane uzun borular kaldı :uhm: nere takacagımıza karar veremedik kullanma klavuzuda ingilizce idi amalayamadıkta neyse öle gecti sonra bi arkadaşımız geldi ve klavuzu gösterdik bu borular kaldı die megersem o yatak olan yerin altında paralel olarak koyucakmışız şimdi valla biz bile otursak yatsak üzerine çökmez öle yani ortada 2 adet paralel boru yerleştiriyosun çook sağlam yani göründüğü gibi değil. a.s.

streetpit bende eve gelince senin gibi düşündüm kurarken ya bu çöker falan die düşündüm eşimle kurduk 2 tane uzun borular kaldı :uhm: nere takacagımıza karar veremedik kullanma klavuzuda ingilizce idi amalayamadıkta neyse öle gecti sonra bi arkadaşımız geldi ve klavuzu gösterdik bu borular kaldı die megersem o yatak olan yerin altında paralel olarak koyucakmışız şimdi valla biz bile otursak yatsak üzerine çökmez öle yani ortada 2 adet paralel boru yerleştiriyosun çook sağlam yani göründüğü gibi değil. a.s.

iyi bakalım siz öyle diyorsanız..en iyi kullanan bilir ben onu sadece oyun parkı amacıyla alıcam içinde oyun oynasın diye o yüzden tabanı sağlam mı die düz mü die merak ettim bebeğin omurgası yamulmasın sonra oyun oynayacağım oturup da diye malum önemli bööle şeyler gelişimi açısından teşekkür ederim bilgi verdiğin için.

Bende düşünüyorum almayı fakat kararsızım bebeklerin omurga yapısında sıkıntı oluşturuyor mu, rahat ediyorlar mı diye ?

merhabalar ben kullandim park yatak bir tane almistim ilk aylar icin odama koyarim diye benimkiler ikiz olduklari icin sadece 3 ay kullanabildim sigmadilar sonra ama soyle soyleyeyim benimki kraft markaydi ve sallanma aparati cok kullanissiz kullanamiyorsunuz tek bebegim olsaydi odama koymak icin kesinlikle sallanabilen ufak bir besik alirdim o daha kullanisli oluyor ve fiyat olarakta nerdeyse ayni biraz fark ediyor cunku bir arkadasimda vardi ufak bir besikleri hem cok guzel sallaniyor hemde daha sik duruyor haa sepet besiklerden bahsetmiyorum suu bildigimiz mobilya olanlardan

Back
X