park yatak kullananlar

CeylinNaz

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
122
42
298
Kütahya
mrb arkdşlar nasip olursa bir kızım olucak daha erken ama deneyimli annelere bişey danışmakistiyorum prk yatak kullanan varmı yoksa mobilya yatakmı tercih ettiniz fikirlerinizi bekliyorum şimdiden tşkler

ben park yatak aldımmmmm.ilk 3 ay sepet yaptırdım onda yatırıcam sonrada park yatağında yatacak kısmetse.yatağı kızımı bekliyorr

gule gule kullanin valla ben karasizim cunku buyuyunce tam cocouk odasi takimi aliriz esim diyor ama bende bebek odasi takimi istiyorum aslinda esim hakli buyuyunce o yatak esyalar kalacak yeniden yatak al ama bizde oyle yatak almayi dusunuyoruz bakalim hayirlisi

Ben bebek odası takımı ve büyüyen karyola aldım. Yanımızda yatırmıcam kendi yatağına alıştırıcam. Zaten evimde müsait değildi park yatak yada sepet almaya. Yalnız yatmaya alışsın istedim bende

Ben Daha Almadim Ama Park Yatklari Araştirdim Daha Kullanişli Zaten çocuk Odamiz Var Tekrra Oda Yapmayi Düşünmedim Hiç Park Yatklar çok Kullanişli Park Yatak Almayi Düşünüyorum...

bende bebişime park yatak aldım markası stork şimdilik memnunum ama içine yatak alın yada yaptırın intten okuduğum kadarı ile en iyi yatak yün yada pamuk olanlarmış bende bebişime bugün yün yatak yaptırdım bakalım sevecekmi çünkü içindeki katı sünger ve ince naylon olduğu içinde ne kadar çarşaf sersende bebişimin sırtını yakıyordu yatağın en kullanışlı yönü ise taşınabilir ve sallanabilir olması ne kadar sallamaya alıştırmıcam desenizde öyle bi ağlıyolarki kucağınıza alıp sallamamak için biraz taş kalpli olmak gerekiyor ve bence buna hiçi bir anne dayanamaz umarım sizinde bebişiniz sağlıklaadünyaya gelir ve ona sıkıca sarılırsınız:emir_bebek:a.s.

bende oğluşuma bebek odası aldım, odo takımı çiçekli böcekli değil ileridede kullanacağı şekilde büyüyen sallanabilen şekilde..ilk olunca hevesli olunuyor girip çıkıp odasına bakıyorum ...

guzel dileklerin için çok sağol boşvercim ortopetik yataklar ağırmı gelir içine üst katlar için nette çok guzel modeller var ya burası küçük olduğu için çok model yok biraz daha buyusun bebişimde netten sipariş veririm olmazsa

bende bebişime park yatak aldım markası stork şimdilik memnunum ama içine yatak alın yada yaptırın intten okuduğum kadarı ile en iyi yatak yün yada pamuk olanlarmış bende bebişime bugün yün yatak yaptırdım bakalım sevecekmi çünkü içindeki katı sünger ve ince naylon olduğu içinde ne kadar çarşaf sersende bebişimin sırtını yakıyordu yatağın en kullanışlı yönü ise taşınabilir ve sallanabilir olması ne kadar sallamaya alıştırmıcam desenizde öyle bi ağlıyolarki kucağınıza alıp sallamamak için biraz taş kalpli olmak gerekiyor ve bence buna hiçi bir anne dayanamaz umarım sizinde bebişiniz sağlıklaadünyaya gelir ve ona sıkıca sarılırsınız:emir_bebek:a.s.

Merhaba....
Ben yeni aldım park yatağı. İçine yatak yaptırmak istiyorum ama bu konuda hiç bir bilgim yok yani nerede yaptırırılır.
Bir de bebekler sert zeminde yatmalıymış
Yün, pamuk,sünger diyenler var acaba hangisi en iyisi.
ince mi kalın mı olmalı? .Ücreti ne kadardır?
Biraz bilgi verirmisin.

Teşekkürler?

ST24835BR.JPG

Back
X