Çok naylonumsu geliyor sanki bana ya ne bilim çok kararsızım;(Birçok kişinin tavsiyesi üzerine bizde park beşik aldik
Aynen bende çadır gibi diyodum ama kurunca güzel geldi kafayi carpma derdi yok aşağı atlar derdi yok geniş birde hafif tek başına istediğin yere cekersin katlaniyo gittign yere de gotureblrsnÇok naylonumsu geliyor sanki bana ya ne bilim çok kararsızım;(
Evet avantajı çokmuş bi gidip bakayım sağolasın canımAynen bende çadır gibi diyodum ama kurunca güzel geldi kafayi carpma derdi yok aşağı atlar derdi yok geniş birde hafif tek başına istediğin yere cekersin katlaniyo gittign yere de gotureblrsn
Evet iyi marka önemli bencede canım bi bakıcam bakalımAldigin markaya dikkat et iyi bir marka olsun ki malzeme kaliteli olsun. Ben de cok arastirdim sormadigim arkadasim okumadigim forum kalmadi bu konuda ve park yatak aldim. Insallah minigim dogunca da bu kararimi destekler sever yatağını:)
Evet iyi marka önemli bencede canım bi bakıcam bakalım
Bsey değil biz internetten almistik :)Evet avantajı çokmuş bi gidip bakayım sağolasın canım
Ben ilkinde park yatak almıştım. Gayet kullanışlı istediğin yere de tasinabiliyor. Ikinci de kullanıyorum şimdiArkadaşlar selam. Artık ufaktan hazırlıklara başlamak istiyorum yatakta takıldım kaldım. Bazı arkadaşlar normal çocuk odası büyüyen beşik dolap vs almış ama memnun değiller bu tür yatakların eni darmış bir çoğuda park yatağın çok kullanışlı olduğunu söylüyorlar. Ben çok kararsız kaldım yardımcı olur musunuzz
Tamam tatlım çok teşekkür ederimKolay gelsin canim umarim gonlune göre bulabilirsinaa bir de tavsiyem altta fermuarli kapisi olsun ki bebegin kucukken depolama alani gibi kullanabilesin. Ben ozellikle dikkat ettim kapıya bir de sallanabilme ozelligine.
Şu an bende ikna oldum sanırım herkes tavsiye ediyoBen ilkinde park yatak almıştım. Gayet kullanışlı istediğin yere de tasinabiliyor. Ikinci de kullanıyorum şimdi
Arkadaşlar selam. Artık ufaktan hazırlıklara başlamak istiyorum yatakta takıldım kaldım. Bazı arkadaşlar normal çocuk odası büyüyen beşik dolap vs almış ama memnun değiller bu tür yatakların eni darmış bir çoğuda park yatağın çok kullanışlı olduğunu söylüyorlar. Ben çok kararsız kaldım yardımcı olur musunuzz
Ben de park yatağa döndüm canım sağolasın bilgi içinPark yatak al canım çok kullanışlı oluyor 5 yaşına kadarda kullanabiliyorsun seyahat ederkende kolaylıkla götürebilirsin..görümcem mobilya beşik çocuk hemen büyüdü içine sığamaz oldu ve kullanışsız çocugun kolu bacagı aralara sıkışcak die dk başı kontrol etti falan şimdi bi köşede duruyır öle.park yatak aldı onda büyüttü çocugu halada onda uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?