Park yatak mı yoksa mobilya beşik mi???

deleverge

Çok şükür, bin şükür
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
156
79
98
Arkadaşlar selam. Artık ufaktan hazırlıklara başlamak istiyorum yatakta takıldım kaldım. Bazı arkadaşlar normal çocuk odası büyüyen beşik dolap vs almış ama memnun değiller bu tür yatakların eni darmış bir çoğuda park yatağın çok kullanışlı olduğunu söylüyorlar. Ben çok kararsız kaldım yardımcı olur musunuzz

kesinlikle park yatak al canım. ben ilk çocuğuma büyük beşiklerden aldım hem sağlam olmuyo hemde çok yer kaplıyor. şuan ikinci hamileliğim ve ben küçük bir beşik almayı düşünüyorum onu kullanmıyıcam.

Çok naylonumsu geliyor sanki bana ya ne bilim çok kararsızım;(
Aynen bende çadır gibi diyodum ama kurunca güzel geldi kafayi carpma derdi yok aşağı atlar derdi yok geniş birde hafif tek başına istediğin yere cekersin katlaniyo gittign yere de gotureblrsn

Aldigin markaya dikkat et iyi bir marka olsun ki malzeme kaliteli olsun. Ben de cok arastirdim sormadigim arkadasim okumadigim forum kalmadi bu konuda ve park yatak aldim. Insallah minigim dogunca da bu kararimi destekler sever yatağını:)

Aynen bende çadır gibi diyodum ama kurunca güzel geldi kafayi carpma derdi yok aşağı atlar derdi yok geniş birde hafif tek başına istediğin yere cekersin katlaniyo gittign yere de gotureblrsn
Evet avantajı çokmuş bi gidip bakayım sağolasın canım

Aldigin markaya dikkat et iyi bir marka olsun ki malzeme kaliteli olsun. Ben de cok arastirdim sormadigim arkadasim okumadigim forum kalmadi bu konuda ve park yatak aldim. Insallah minigim dogunca da bu kararimi destekler sever yatağını:)
Evet iyi marka önemli bencede canım bi bakıcam bakalım

Kolay gelsin canim umarim gonlune göre bulabilirsin aa bir de tavsiyem altta fermuarli kapisi olsun ki bebegin kucukken depolama alani gibi kullanabilesin. Ben ozellikle dikkat ettim kapıya bir de sallanabilme ozelligine.

Evet iyi marka önemli bencede canım bi bakıcam bakalım

Ben ilkinde park yatak almıştım. Gayet kullanışlı istediğin yere de tasinabiliyor. Ikinci de kullanıyorum şimdi

Bende park yatak aldım ailem uzakta tatile gittiğimde yatağınıda götüreceğim

2 arkadasim benden once dogum yapmisti onlar park besik aldi bana da onerdiler bende aldim gittim en genis olandan hic kullanamadik hisir husur bisey en guzeli kucuk mobilya besikler

Allah o günleri gösterirse ben de park yatak almayı düşünüyorum çok tavsiye ediyorlar. ama o naylonumsu yapısı biraz düşündürmüyor değil

Biz mobilya alip kenarini cikardik bizim yataga monte etmek icin.
Park yatak tatiller icin almistim alt seviyede kullaninca icinden cocugu almak zor oluyor.

Park yatak al canım çok kullanışlı oluyor 5 yaşına kadarda kullanabiliyorsun seyahat ederkende kolaylıkla götürebilirsin..görümcem mobilya beşik çocuk hemen büyüdü içine sığamaz oldu ve kullanışsız çocugun kolu bacagı aralara sıkışcak die dk başı kontrol etti falan şimdi bi köşede duruyır öle.park yatak aldı onda büyüttü çocugu halada onda uyuyor

Ben de park yatağa döndüm canım sağolasın bilgi için

Eğer çok iyisini bulursanız park yatak ama en iyisi mobilya çünkü park besik doğru düzgün sallanmiyor bi süre sonra kötü oluyor. Hışır hışır ses çıkartıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…