Saglıklı sihhatli kavuşup büyütün İnşallah ☺Ben de park yatağa döndüm canım sağolasın bilgi için
Montessori yatak en güzeli canım!:)Arkadaşlar selam. Artık ufaktan hazırlıklara başlamak istiyorum yatakta takıldım kaldım. Bazı arkadaşlar normal çocuk odası büyüyen beşik dolap vs almış ama memnun değiller bu tür yatakların eni darmış bir çoğuda park yatağın çok kullanışlı olduğunu söylüyorlar. Ben çok kararsız kaldım yardımcı olur musunuzz
Saolasın tatlımMontessori yatak en güzeli canım!:)
Yine de sen bilirsin canım ama montorri yi de bir araştır derim naçizane:)Biz tayinci olduğumuz için ben oda yapamıyorum bebeğime park yatak alacağım daha kullanışlı olduğunu duydum
Ay ona da bakayım canım yeni gördüm :)Yine de sen bilirsin canım ama montorri yi de bir araştır derim naçizane:)
Montessori canım kusura bakma yanlış yazmışım:)Ay ona da bakayım canım yeni gördüm :)
Sen hangi marka aldin canim resmini burda paylasirmisin.bende almayi dusunuyorumAldigin markaya dikkat et iyi bir marka olsun ki malzeme kaliteli olsun. Ben de cok arastirdim sormadigim arkadasim okumadigim forum kalmadi bu konuda ve park yatak aldim. Insallah minigim dogunca da bu kararimi destekler sever yatağını:)
Sen hangi marka aldin canim resmini burda paylasirmisin.bende almayi dusunuyorum
Kraft aldım canım ben.
Internettinmi aldin acabaKraft aldım canım ben.
Hayır e-bebekten aldım ben ama internette de bulabilirsin.Internettinmi aldin acaba
Tmm canim tesekkur ederim internetten bakayimHayır e-bebekten aldım ben ama internette de bulabilirsin.
Seninkinin modeli nedir canim paylasirmisinPark aldim
Rica ederim tatlım. Ben 500 tlye aldım ama şimdi kampanyaya girmiş. Bir araştır güvenilir sitelerde daha uygun fiyata bulabilirsin.Tmm canim tesekkur ederim internetten bakayim
Sen aldigin fiyati hatirliyomusum.arada fark varmidir netle
Valla bilmiyorum canım, 3 tane ayıcık var, müzik titreşim bar, minico dan almıştık, bir yere tatile gidince ini da götürüyoruz, çok güzel.Seninkinin modeli nedir canim paylasirmisin
Tamam canim tesekkurler.bende arastirmaya devam ediyorum bakalimV
Valla bilmiyorum canım, 3 tane ayıcık var, müzik titreşim bar, minico dan almıştık, bir yere tatile gidince ini da götürüyoruz, çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?